בלאט

יש בספר הרביעי

כשהוא מדבר עם קרקרוף, כתוב שהוא "שיחק בזקנו". והשתמשו במין מילה כזאת שלא מצאתי במילון... אני אחפש אחר כך.

אני לא זוכרת אם ואיפה כתוב, אבל

בתכנית שהייתה על ג'קר בערוץ 8 הראו ציורים שהיא עצמה ציירה - כולל ציור של סנייפ עם זקן.

STA1

New member
או שלא! בלי להעליב..ילדה מהכיתה שלי

אמרה לי "שרולינג אמרה שהארי ימות בספר השביעי" לא שאכפת לי שהוא ימות..ככה יותר טוב..אבל מאיפה נראה לך שהיא תגלה כזה דבר חשוב??היא לא מטוטמת!!ולא נראה לי שהיא התחילה לכתוב את הספר..היא רק חושבת על רעיונות..אז כל הספקולציות על השביעי חכו לפחות עד סוף 2006 שאולי אז היא תתחיל לתת קצת רמזים לספר!!

00SONIA00

New member
אני חושבת

שבסוף הספר השביעי גם הארי וגם וולדמוט ימותו. זה פשוט נראה לי כל כך הגיוני...מצד אחד, לדעתי לפחות, היא חייבת להרוג את וולדמורט, כי אחרת כל מה שהיה בכל הספרים היה סתם. גומרים באותה נקודה של השלטון הטרוריסטי של וולדמורט ולא נסגר מעגל. אבל מצד שני אם הארי ינצח זה סוף טוב מדי שמתאים לאגדה של ילדים קטנים. לא יודעת ..אני חושבת ששניהם ימותו. וזה לא שאני רוצה שהארי ימות! ואם הוא ימות אני אבכה המוןהמוןהמון! יותר ממה שבכיתי על סיריוס ועל -זה שמת בספר השישי [לא רוצה לשים ספוילר על ההודעה רק בגלל זה]- אפילו..אבל זה נשמע לי הסוף הכי חכם שרולינג יכולה לעשות..

אפשר לעשות סוף דרמטי גם בלי שהוא

ימות. תארי לך שהארי נשאר בחיים, עדיין - כמעט כל האנשים שהוא מכיר, ביניהם לא מעט חברים נספו בדרך וקהילת הקוסמים חוותה טלטלה מהרבה בחינות כך שייקח עשורים לשקם אותה. ולא רק קהילת הקוסמים, גם כל היצורים הקסומים וכו'. אגב, נראה לכם שהגופות של לילי וג'יימס עדיין בתוך ההריסות במכתש גודריק? אני לא זוכרת שום דבר על זה שאי פעם קברו אותן...

sashkashurik

New member
לדעתי,

הסוף יהיה כמו הסוף של סרט "שליחות קטלנית 2". ומי שקרא את הספר השישי, יבין למה אני מתכוונת!

sashkashurik

New member
אחרי שחיסלו את הטרמינטור הרע,

הטרמינטור הטוב התאבד, כי אסור היה שיישאר שום דבר שאפילו מזכיר טרמינטורים, כי אחרת מישהו יכול היה לפתח את זה. ורמז: וולדרמורט השאיר צלקת על המצח של הארי!

00SONIA00

New member
יכול להיות שאת צודקת

ונכון שאם הוא ישאר בחיים, וכמעט כל האנשים שהוא מכיר ימותו, זה יהיה אפילו יותר עצוב ועם זאת הטוב בכל זאת ינצח..אז יכול להיות שהיא תגמור את זה ככה. בכל אופן אני בטוחה שוולדמורט ימות! :( ולגבי הגופות שלהם..נראה לי שקברו אותם. לא הגיוני שישאירו אותם שם סתם ככה. לא הוזכר לגבי זה שום דבר כי זה לא היה חשוב לעלילה או משו.. הגופות לא יכלו פשוט להישאר שם, בין ההריסות, כי הן היו נרקבות כבר. אני רק לא מבינה, איך זה שבמהלך כל החיים שלו הארי לא ביקר הקבר של ההורים שלו אפילו פעם אחת. ברור, הוא היה אצל הדרסלים והם לא נתנו לו וכל זה..אבל כשהוא היה במחילה או במפקדה? הוא יכל לבקש אפילו מסיריוס שיבוא איתו..

השלדים בטח נשארו ../images/Emo129.gif

אולי בפיצוץ שהיה שהרס את הבית (כשהארי הדף את וולדמורט? פצצת אבדה קדברה רגילה לא אמורה לעשות פיצוץ..) גם הגופות התפוצצו ולכן לא נשארו מהן שרידים

00SONIA00

New member
נשאר..

היה כתוב איפושהו שהארי היה בידיים של לילי כשמצאו אותו..[או שאני מדמיינת??
]

rds15

New member
את מדמיינת

הארי היה בעריסה שלו כשילי נרצחה. וסביר להניח שההריסות של הבית נגרמו מהקרב בין ג'יימס לוולדמורט, וכנראה גם בגלל ההדף מהקללה שוולדמורט שילח על הארי.

למעלה