אמממ שאלה...

jennie 00

New member
../images/Emo187.gifאמממ שאלה...

אם כבר קורס מדריכים אז לפי צבא או אחרי צבא ולמה.. HELP

SniperwolF

New member
תשובה....

אחרי!!!! ועם כל הכבוד לעידן, קורס מדריכים בווינגייט ולא את הפרטי שהוא עושה למדריכים שלו (לפני שנכנסים לוויכוחים אני רק שמעתי את זה ויותר מאשמח אם יתקנו אותי). עכשיו בעניין הלמה אחרי צבא, כי בוגרים יותר, כי ההבנה טובה יותר, כי רגילים למסגרות טוב יותר ואז קל יותר לעמוד בזמנים (מה לעשות שלמרבית הקפואריסטים יש בעיה עם לעמוד בזמנים ולעיטים מאחרים בדקות או עשרות דקות או אף שעות), כיוון שאם מתחילים קפואירה לפני צבא אז אחרי כבר בד"כ ברמה גבוהה מספיק כדי להיות מדריכים, כי זה נותן כלים להתחיל ללמד מיד אחרי הקורס, כי סביר שכבר יש רשיון נהיגה וקל יותר להגיע לווינגייט =) (וכן אני בקורס הזה עכשיו)

danihell7734

New member
בגלל שאני יודע שאת רק בכיתה י

ובערך עוד שנה וחצי את מקבלת צהוב כחול(תקני אותי אם אני טועה) אני הייתי ממליץ לך לפני הצבא מכמה סיבות. אחת,כמה שיותר מוקדם יותר טוב,אם קרקרה תיתן לך לצאת לקורס מאמנים זה אומר שהקפואירה שלך טובה מספיק כדי להדריך. שתיים,את לא יודעת מה תעשי בצבא ואם תקבלי תפקיד נוח אולי תוכלי אפילו לפתוח קבוצה.

jennie 00

New member
אממממ

השנה אני מקבלת צהוב 100% ואני ותמר כבר דיברו על קורס מדריכים שנה שעברה אבל היא אמרה כאילו שנה שעברה שהשנה אני לא יכולה לעשות כי אני צריכ להיות בת 16 קודם וגם אני צריכה קורדאו צהוב אז היא אמרה לי לחכות חוץ מזה שהיא טסה עכשיו לברזיל ואני מדריכה את אחת הקבוצות שלה במקומה והיא נתנה לי די הרבה אחראיות אז אני חושבת שזה אומר משהו (יש לה תלמידים שכבר מתאמנים אצלה שלוש וחצי שנים ובכול זאת היא נתנה לי אז סימן שלא סתם
)

Ze Colmeia

New member
הדרכה...

אינה קשורה לרמה של המאמן אלה ליכולת שלו לתקשקר עם התלמידים לדעת להבין את הרצונות שלהם ודעת להתאים את רמת האימון אליהם והיכולת להסביר, בעיקרון יש הרבה מאוד שמדריך צריך לדעת מעבר ללהיות קפואיריסט טוב. אם שואלים אותי אז עדיף אחרי הצבא, קודם כל הרבה הורים לא יתנו לילדים שלהם להתאמן עם מישהו שהוא מתחת לצבא, אפילו עם הרמה שלו באמת גבוהה פשוא מבוגרים לא יקחו אותו כרציני וכמעט בטוח שיפחדו לשלוח את הילדים שלהם לשם, ואני ממש מבין אותם, וגם צריך סוג של בגרות נפשית בשביל זה והיכולת למחויבות בגלל שעכשיו יש לנו לימודים וזה נגיד עכשיו אני מאמן ויש לי היום אימון להעביר אבח מחר יש לי בגרות או מבחן חשוב....אין זה פשוט קשה ביחד, אני הייתי עוזר שנה שעברה לאמן קבוצה של קטנים שהמדריך הוא סטודנט זה פשוט קשה זו מחויבות יותר מידי גדולה גם לימודים גם לאמן ומן הסתם גם להתאמן ולזה גם מוסיפים אימונים מיוחדים שעושים רק למאמנים וכאלה פשוט יותר מידי.

הראל CDO

New member
כמה פה עשו קורס מדריכים ומאמנים

כבר למעלה משנה שנתיים בפועל?

SniperwolF

New member
קורס מדריכים בווינגייט....

בווינגייט זו השנה השלישית של הקורס. אני עושה השנה ובפועל אני מדריך כבר שנה שניה...

danihell7734

New member
אני עדיין לא מבין

איך נותנים לאנשים להדריך בלי תעודת מדריך כאילו זה לא מסוכן? לך יש תעודת הדרכה של ג'יו ג'יצו אבל אם אני זוכר נכון קיצר,לא בריא לקבוצה כלשהיא לא משנ במה שהמאמן שלה לא מוסמך

SniperwolF

New member
זה מאוד פשוט...

יש קורסי מדריכים רשמיים באישור משרד החינוך והספורט לקפואירה רק כ-3 שנים....... ולפי חוק הספורט הקפואירה נופלת בין הכיסאות בין אומנות לחימה לריקוד ולכן אין דרישה לתעודת מדריך.

טפיוקה

New member
טוב...

אז לדעתי את הקורס לא משנה בדיוק מתי תעברי... אבל לגבי קבוצה רק אחרי הצבא: אז את יותר בוגרת, יותר אחראית ומסוגלת להתמודד יותר טוב.... אז מן הסתם רצוי גם את הקורס אחרי בשביל שלא תשכחי כלום...

למעלה