אלינור!

LoLo16

New member
../images/Emo187.gifאלינור!../images/Emo187.gif

אלינור- אני סומכת עליך שתספרי מה היה היום בצילומים
משומה, אני ממש מתרגשת לקראת היום בערב...

f o x g i r l

New member
גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגלל שני דברים: 1. כי שלחתי משהו פשוט קורע ח-עצה מהפ33ה, ואני ימות אם ישדרו את זה
. 2. בגלל הקטע של ה"חננה עוזב".

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif גם אני שלחתי משהו קורע

לעצה מהפ33ה
מה שלחת

בהצלחה ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

היה לי הלילה חלום שרק בישראל איךשהו משודרת ביום רביעי, ובכלל משודר משהו של טלעד, ואז באמצע זה עובר להיות רק בישראל, ואז טלעד בכלל משדרים בערוץ אחר.. זה היה מוזר
ניר

f o x g i r l

New member
חחח, מוזר../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אמממ..., אני שלחתי לעצה מהפ33ה איזה משהו שקשור בטייס מטורף במטוס קל, ואני איך שהוא קשורה לזה..., כדי לראות את המשך הסיפור צפו ברב"י היום ואם ישדרו את זה אז תדעו, מקסימום אני אספר לכם את ההמשך אם לא ישדרו, מה את שלחת לעצה מהפ33ה

LoLo16

New member
אני שלחתי-

שהכלב שלי סובל מהפרעת "שוקי" והוא גומר לנו את כל המיץ תפוזים בבית ובא אלינו רק אם שמים לו ברקע את "Who let the dogs out?", משהו כזה

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif אם אני אתחיל עם חלומות על ר"בי

אני לא אסיים...
לפני מסך הזהב, הייתי כל כך במתח שאולי שידורי המהפכה ייקחו, אז חלמתי שאני מגיעה הביתה כמה זמן אחרי שהתחיל מסך הזהב, ואני לא מוצאת קלטת. ואז פתאום אני פותחת את הטלוויזיה ואני רואה שבאמצע הבמה של הבימה יש את הדסק עם הספה של ר"בי והם כאילו מנחים את הטקס והם גם זוכים בתכנית הבידור ואני מזה מתבאסת כי לא מצאתי קלטת להקליט את כל זה...

Woogyman

New member
אני אנצל לרגע - ../images/Emo110.gif

אמנם לא קשור, אבל אני בטוח שאתי תסכים איתי :) אני ממליץ מאוד לא להפסיד מכושפות היום כי יש פרק מיוחד. תעשו כמוני - רואים רק בישראל, מקליטים מכושפות (או להפך) ואז רואים את השני.

f o x g i r l

New member
יפה מאוד זוהר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif, הלוואי שישדרו

את שני הקטעים שלנו
חלום נחמד

f o x g i r l

New member
ואם ישימו את הקטע שלך, אז...

לימור תחגוג על זה ותעצבן את שמעון, הרי בדמות שלה יש לה את הקטעים שלה שהיא לא סובלת את שוקי

elinorikbalik

New member
היו המון פשלות

אז היום היו המון אבל המון פשלות והקתיטו את התוכנחת מיליון פעמים . היה קטע שכל השיער של אורנה נפל כי זה בעצם תןספת שיער ואז הם קראו למיליון אנשים שישדרו את השיער שלה . והיה קטע ששמו מהקונטרול את פנינה דבורין אומרת איזה נמוכה את או משהו כזה ואז אורנה התחילה לקלל והיא אמרה יבן זונה וימניאק וכל מיני דברים כאלה . ונתתי לארז חטיף לשוקי . וכל התוכנית אורנה וארז התפוצצו מצחוק ובאמצע התוכנית אורנה נעלמה ופתאום ראו אותה והיא אמרה הלכתי לשרותים . והיו עוד המון דברים

LoLo16

New member
איזה עוד המון דברים../images/Emo35.gif..../images/Emo9.gif

סורי שאני קרץ, פשוט הקטעים מאחורי הקטעים ממש מעניינים אותי...
אולי (אמן, אמן, אמן!) שבוע הבא אני אוכל ללכת ואז אני לא אצטרך לננג´ס לך...

elinorikbalik

New member
../images/Emo8.gif

בקטעים עם קיציס ופרידמן היו המון פשלות כי הם לא עבדו על הקטע מראש . ובהפסקות היה הכי מצחיק אורנה אמרה לארז שהסיליקון שלה יהרס בגלל הקור והיא הצביעה עלי ועל עוד כמה חברות שלי והיא אמרה הם הכי מסכנות כי ישבנו בשורה שניה (בבית זה נראה כמו שורה ראשונה) ואז מישהו בקהל צעק (הוא בן) לי יש סיליקון ואז אורנה אמרה טוב אני מעדיפה לא לשמוע איך הגעת לזה ואיך זה שינה לך את החיים . והיה קטע שאורנה שתתה מיץ תפוזים ואז מישהו מהקונטרול עשה רעש של מישהו ששותה ואז הוא גרפץ ואורנה כמעט שפכה את המיץ מרוב צחוק . והראו אותי מתי שאורנה כיוונה את הרובה לקהל (מי שהקליט יכול לראות אותי) אני עם סוודר בצבע כחול ועם חולצה וורודה שיש עליה כוכב . היו עוד המון אני ינסה להיזכר . ואני יכולה לנסות להכניס אותך איתי אבל יש לי קצת בעיה כי בשבועות האחרונים הכנסתי הרבה חברות אז עכשיו המתאמת קהל ביקשה ממני להפסיק להכניס חברות לכמה פרקים .

f o x g i r l

New member
אלינור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כדי להיות בטוחה שזאת את: יש לך שיער שחור קצר כזה נכון
הקלטתי וראיתי

LoLo16

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif גם לי נראה שראיתי אותך..

למעלה