איזה קטעים...

ניצניזם

New member
../images/Emo187.gifאיזה קטעים...

היום היה לנו שעת חינוך עם המורה העקמה שלי.. קיצר היא אומרת לנו שעוד איזה 4 חודשים אנחנו הולכים לצאת לגדנ"ע.. של שבוע.. ותנחשו איפה?!?!?!?!?! בג'וערה!!! איזה קטעייייייייייייייייייייייייייייייייים! יאו יאו מעניין אם כולם עדיין שם!!!- כל המפקדים.. :) LOVE U ALL.. -- "סתם לידע כללי..." חיחיחיי- ציטוט של עידן המפקד!!!

חצרמוות

New member
חחחחחחח....

אני לא מאמין שכבר עכשיו נשארו שם כל המפקדים.... אז רוב הסיכויים שבעוד ארבעה חודשים לא יישאר שם אף אחד.... אבל רגע.... עידן היה המפקד שלך? זה הכושי?

דורמון

New member
אני חדגי |../images/Emo13.gif

או בשמי האמיתי אמיר.... אני הייתי השנה בסיו"ן ב'.... עם המפקדת עדי.... אבל עידן החליף אותה ליום אחד כי היא נסעה לאנשהו.... חחחחחחחח.... הוא כזה כלי....

ניצניזם

New member
:) יאאפ יאאפ.. רן ונדב הרספ.. איי>

אני מתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעת!!!!!!!! חתיכיזם בע"מ!!!!! :)

ניצניזם

New member
אין אין על עידן!! .....

הוא אחד האנשים המאגניבים והכלים שאני מכירה!! - אגב הוא עבר לבסיס אחר- שאלתיו.. - באסה.. אבל עדיין בתקווה שנשאר שם מישו מוכר!!! (נדב החתיייייייייייך או רן......... :) )

יוווו גם אני רוצה!!!!!!!11

וווווווואי ניצןןןןןןןןןןןןן איזה כיף לך גם אני מת לחזור לג'וערה אני כ"כ מתגעגע למקום הזה...למפקדים לחדרים אפילו לאשי ולתורנות שירותים אני מתגעגע! יאללה אלווווהי ולי היייה את זה..!!!! מתגעגעגעגעגעגעעעעעעעע עמונייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מנו!

דיייי איזה זבלונית!

גם אני רוצה.. אוף רק שנה הבאה אני יהיה בגדנ"ע בגוערה ואז המפקדים לא יהיו שם כבר

ophirein

New member
גם אנחנו יוצאים עוד 4-3 חודשים

אני לא בדיוק יודע מתי..... אבל רוב המפקדים בסיו"ן היו מבסיסים אחרים (צלמון, שדה בוקר). הסיו"ן הוא משהו שנקרא מפעל קיץ, ולוקחים אליו את המפקדים המתאימים, מכל בסיסי הגדנע בארץ.... מובן?! חי חי חי

למעלה