"אחים בדם"

דמט.../images/Emo46.gif

אוקי, בסדר, אחלה מחזמר. השירים, התפאורה, השחקנים ("חוששנה."
!), גם התאורה הדרמטית. אבל ה ק ה ל ! אלוהים יעזור, ה ק ה ל ! קודם כל, שילמנו 130 שקל לכרטיס. לכרטיס אחד. אבל בכל זאת, זאת הצגה של תלמידים, באולם עם כיסאות מתקלפים. למה יש הצדקה למחיר הזה? לא, אבל זה לא מה שהפריע לי. כל האולם, אבל כל האולם, היה מלא בילדים קטנים, נודניקים וקולניים שכניראה לא יודעים מה זה לכבד הצגה. ישבתי בשורה 9, נראה לי, ובמשך כל ההצגה חבורה של פרחות פטפטניות לא הצליחו לסתום את הפה. אלוהים, שקט! תנו לי לשמוע משהו! לפני כל שורה הן צרחו: "הא! הא! אני יודעת! עכשיו היא תגיד- לא פגע!", וכשהן צדקו, השימחה מילאה אותן והן קיפצצו ובעטו בכיסא המתקלף שלי, שלא לדבר על הקרע החמור שניגרם לי בעור התוף מהצווחות מלאות ההתלהבות שלהן. כל כך כעסתי. מה זה היה? אם היו אומרים לי שזו איזושהי הצגה של קבוצות מאורגנות מבתי ספר ומתנ"סים, אז תודה, שלום, אני אמצא לי מחזמר אחר. אני חושבת שזה פשוט מגעיל. איך אני יכולה להתלהב מהמחזמר כשאני מרוכזת בלפנטז איך אני תוקעת סכינים בבנות מאחורי?! יערה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני יודעת בול על מי את מדברת

בנות מעצבנות עם עגילים במקומות מוזרים... אוח הן היו מעצבנות... עיצבנו אותנו בלובי...

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנחנו לא
(יצאנו שכבתי).

אממ

עמית אתם הייתם הילדים בשורות הראשונות
הם עוד מילא, אבל היו מאחורי שורת ילדים אתיופים שממש הפריעו לי כל ההצגה... הם גם התלהבו מהלגיד "לא פגע"... לגבי גלעד שמואלי - אני מבינה מאיפה זה בא, אבל לא נראה לך מוגזם להתקשר אליו
כיאלו מה תגידי..."היי גלעד, אתה לא מכיר אותי, וגם אני לא כל כך מכירה אותך, אבל ראיתי אותך באחים בדם... אתה נורא מוכשר וכשיצאת במערכה השניה לבמה הייתי מאלה שצרחו "אווו"... רוצה להתחתן איתי, או לפחות לעשות לי איזה ילד
" מכתב נראה לי הרבה יותר נח... למרות שזו דעתי אז תעשי מה שבא לך. ואת באמת בת 12
כי את נשמעת יותר גדולה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifתודה../images/Emo9.gif

אממ.... תיכננתי לשלוח לו מכתב... 144 זה היה בשביל להשיג כתובת למשלוח מכתבים
תודה, הרבה אומרים לי את זה.. (רגע של נוסטלגיה- אמא אומרת שאני בת 12, אבל אני בכלל בת 13
... כמעט...
)
חח.... במאי 13
וראיתי את השורה של הכושים... ישבנו בערך עשר פלוס מינוס שורות מאחוריהם... וכן, גם אני צעקתי: "וווווו!!!" כשגלעדוש החתיך יצא במערכה השניה עם ז'קט ג'ינס...
וגאה בעצמי

Yentl

New member
עמית....../images/Emo5.gif

אני במקומך הייתי חושבת עוד פעם על השימוש במילה "כושים". את אמנם בת 12 אבל גם בגיל הזה זה לא מקובל להיות גזענית.

אז עדיף איתיופים?

אני כבר מכריזה על עצמי גזענית. מצטערת. לא פגשתי אף אחד שהיה קצת נחמד. יערה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאממ.....

א. 12 ושמונה חודשים. ב. גזענית? סליחה אבל כושים זה איך שאני קוראת לכהי-עור... הכוונה לא הייתה גזענות... סליחה

Yentl

New member
וואו.

טוב אני לא אתחיל פה דיונים על גזענות וסובלנות....אבל זה שבקבוצה ספציפית לא פגשת אף אחד נחמד לא אומר שכל העדה לא נחמדה. זו, חביבתי, לא רק גזענות אלא גם הכללה גסה. אנשים מכל הגילאים, מינים ועדות יכולים להיות מעצבנים.

זה לא שרשור אתיופים../images/Emo70.gif די../images/Emo70.gif

מהשורה הזו (שורה 10 אגב) הם לא היו סימפטיים במיוחד. לא יודעת לגבי השאר. עמית חשבתי על זה ואת יכולה לשלוח מכתב לבית צבי מן הסתם ושיהיה כתוב עליו לגלעד שמואלי, אבל בעצם כדאי שתתקשרי קודם ותשאלי אם מותר לעשות כזה דבר... מצורפת הכתובת של בית צבי. ולכל מי שאהב את גלעד שמואלי (וכל אחד מהסביות השונות...) ב-31 לחודש עולה הפקה מחודשת של יוסף. אני לא ממש אהבתי את החזמר הזה... אבל גלעד שם בתפקיד ראשי אז קחו בחשבון. זה מציג שוב בבית החייל.

Yentl

New member
תגידי את שומעת את עצמך?

כל דבר שתשמעו נגד גזענות ותפנימו חשוב פי אלף מאיזה ריור על שחקן זה או אחר. נאמרו פה הערות גזעניות, ואני, אישית, לא יכולתי לעבור עליהן לסדר היום. סליחה שהפרעתי לכן לגמור על גלעד שמואלי- באמת לא בסדר מצידי. הייתי צריכה לדעת לא להיכנס לדיונים ברומו של עולם עם בנות 12 ו- 15.

נו אל התכוונתי לזה ככה...

אני פשוט לא הבנתי מה כבר עמית אמרה "כושים" ביג דיל. ויערה אמרה שהיא לא פגשה אף "כושי" נחמד. יופי לה. אני כן פגשתי, ואת כן פגשת אז זהו. בעצם זה כן ביג דיל, אבל מה כבר את יכולה להגיד לה
אולי היא באמת לא פגשה אף אחד נחמד
הכוונה שלי לא היתה לא לדבר על זה אבל פשוט זה היה נראה כמו נושא שיתפתח לריב... לא התכוונתי לרייר על גלעד או על כל שחקן אחר ואם יצא שאני מדחיקה את הנושא האחר שעלה כאן אני מצטערת.

ש ו ר ט י

New member
אם כבר מדברים על "אחים בדם"...

אני מחפשת את המילים לשירים מתוך המחזמר בעברית. בנוסף אני גם מחפשת שיר מסויים שאני לא יודעת איך קוראים לו. זה היה שיר שאותו שרו לינדה, גב' ג'ונסטון וגב' ליונס. אם יש למישהו את השיר הזה בפרט, ואת המילים לשירים האחרים בכלל אני אודה לו מאוד אם ישים פה קישור. תודה רבה מראש!

השיר שהן שרו בסוף את מתכוונת../images/Emo35.gif

זה השיר שגב' ג'ונסטון שרה גם בתחילת ההצגה כשהיא מוסרת את אדי לאימוץ... מילים של איזה שיר את רוצה
יש את "כמוהו" ששרים אדי ומיקי במקביל במערכה השנייה, ואת זה לא יכול להיות, זה רק סיפור או סרט... ששרים בסוף כשמיקי ואדי מתים, ואת "אבל אם סופרים בלב עד 10, ואצבע מצליבים מאחרוי הגב, אתה יכול לקום שנית עכשיו, וכל מה שקרה כאן כבר לא נחשב..." בכל אופן המילים של מה שבקשת למעלה... "חיה כמו עלה ברוח, שום דבר כבר לא בטוח, המחר... רחוק וקר... ומחירו כל כך יקר... אם שוב ניפגש" ופה אני אף פעם לא מצליחה לזכור את הסדר של המילים אבל יש כאן לא אתייאש איפשהו.. תחפשי את המילים בקאמרי או בבית צבי יש להם את כל הטקסט

זה בדיוק ההשמך של מה שכתבתי...

"אם שוב נפגש... לא אשבר, לא אתייאש, בלה בלה בלה... בלה בלה בלה... ועד סוף הימים, אפרע את כל התשלומים"

למעלה