"אחים בדם"

amitush26

New member
../images/Emo187.gif"אחים בדם"../images/Emo26.gif

רואה היום
ביקורות..?

נפלא...

יש שרשור שפתחתי על זה למטה או שהוא כבר עבר דף... בכל אופן - היה ממש יפה, ראיתי את זה בפעם השנייה ביום חמישי. גלעד שמואלי ועידו רוזנברג הם הבטחות גדולות מבחנתי... אני הולכת שוב בעוד כמה ימים

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo5.gif

מחזמר עד כדי כך טוב שרואים אותו שלוש פעמים?
שיהיה..

Yentl

New member
הממממ....../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif

אז לא לספר לך שראיתי את "מאמא מיה" 14 פעם?..........

Fairywitch

New member
אני את "שיער" כ-50...

ולא- אני לא מגזימה... אני מדברת על הסרט. בהצגה הייתי פעמיים. אגב- חברות שלי היו בלונדון והלכו ל"אחים בדם" (לפני כשנה וחצי-שנתיים), והצטערו על כל פאונד...

אני מהאלה...

וזה לא בדיוק שלוש פעמים - כי הם עמלים את זה כל כמה שנים עם סטודנטים אחרים. אד בפעם הראשונה ראיתי ב-99, בכתה ד'... זה די מזמן. וביום חמישי הלכנו כל השכבה. ובכל אופן רציתי ללכת אז אני הולכת הערב שוב. (הזמנתי כרטיס בינתיים) גם את שיקאגו ראיתי פעמיים - כי הם לא מוציאים דיסק או משהו, והיה לי משמ חשוב לראות את כזו הפקה שוב...

Yentl

New member
כן אני בוודאות "מהאלה"....../images/Emo8.gif

את "מאמא מיה" ראיתי 14 פעם על הבמה (פעם אפילו ראיתי את זה פעמיים באותו יום) ועוד הרבה, הרבה פעמים בוידאו (פיראטי...
) את שיקגו ראיתי פעם בלונדון, פעמיים בניו-יורק ופעמיים בארץ. את "עיירה נפלאה" ראיתי 4 פעמים על הבמה. את "אווניו קיו", "וויקד" וI love you, you're perfect, now change ראיתי פעמיים על הבמה. את "מצחיקונת" (הסרט) ו"ינטל" ראיתי גם כן יותר מ-50 פעם. כבר הפסקתי לספור למען האמת. אתם אומרים שיש לי הפרעה?.....לאאאאאאאאאאאאא.....

חזרתי מהפעם השלישית...

גלעד שמאולי הזה כל כך טוב... מישהו יודע במקרה אם הוא בוגר או שהוא עוד תלמיד
היה שיפור ניכר מהפעם הקודמת, החזרה הגנרלית ביום חמישי, התאורה פיינאלי עבדה כמו שצריך וברייני אפילו למדה את הטקטסט שלה... ממש זכרתי את השירים ושרתי יחד איתם וישבתי בשורה 9 והיה פשוט פנטסטי

moran500

New member
גמני נהניתי הפעם ../images/Emo9.gif

וכן ברייני השתפרה
היא הרבה יותר טובה בהצגות אחרות אבל נסלח לה

amitush26

New member
../images/Emo187.gifהיה מדהיםםםםםםםםםם../images/Emo26.gif

זו שראתה פעם שלישית אנחנו היינו בותו המופע... שיואו היה פשוט מרגש, ו... ו... שיוווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!! אין אני פשוט לא יכולה לתאר! אני הולכת לראות את זה שוב! המחזמר הזה גרם לי לבכות כמו... כמו.... אההההההההה
זה היה כל כך.... כל כך... עצוב... והאמא משחקת ושרה נהדר... היא גם הייתה האמא בג'יפסי... אז כמה דברים: 1. מיקי כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםם רוצים הזמנה לחתונה?
אממ.... אולי קודם כדאי שאני אדע איך קוראים לו... אני בונה לשלוח לו מכתב... אתה יכולים לומר לי איך קוראים לו? 2. השירים ניתנים להורדה איפהשהו? 3. אפשר את המילים ממישהו? ובבקשה לשמור בפורמט RTF כי לא נפתחים לי כאן קבצים...
שיו אני עדיין כולי מלאת התרגשות... אני מתחילה להוריד הילוך בהתלהבות ממיקי ואני לא אוהבת את הרעיון... אה ואיזה חמוד אדי!!!
"הב לך חופן. הב, הב." אין אני מכניסה את זה לחתימה שלי
תגובות? בתודה מראש
, עמיתוש

ש ו ר ט י

New member
את מיקי שיחק גלעד שמואלי

והוא באמת היה מדהים. גם אני הייתי בהצגה של אתמול בערב, ובאמת נהנתי כמושמזמן לא נהנתי

amitush26

New member
../images/Emo187.gifבא לי להקיא../images/Emo4.gif

חח... יש לי לפעמים כזאת מועקה אחרי שאני רואה מחזות זמן... זה קרה לי גם בשורת המקהלה רק שאת שורת המקהלה ראיתי כסרט
באמת זה היה מדהים... חיפשתי עליו באינטרנט ומשום מה לא מצאתי עליו חומר... אני רוצה לשלוח לו מכתב... מישהו יודע איך אני יכולה לעשות את זה?

Fairywitch

New member
אוי, גם לי יש את הקטע הזה...

מין תחושת ריקנות מעיקה כזו... כאילו אני רוצה רק לחזור למחזמר ושום דבר אחר לא מעניין לי כרגע... *מזדהה*

amitush26

New member
../images/Emo187.gifבקשר לגלעדוש../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

אני מוצאת אותו ב144 אבל מפחדת נורא נורא שזה לא הוא.... יש סיכוי שהוא גר ברמת השרון?

Fairywitch

New member
*אהמממ...* אמנות השרשור...

כי לא נראה לי שזה היה מופנה אליי...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני יודעת לשרשר../images/Emo26.gif

זה היה מופנה לכולם, בכוונה כתבתי בנושא: "בקשר לגלעד שמואלי"... אה, ואל תשאלו- במאמצי הנואשים למצוא אותו ואת הכתובת שלו משאתי מישהו בשם שמואל גלעדי

למעלה