גברת פלפלת
New member
../images/Emo187.gifאווו...../images/Emo4.gif
תקשיבו טוףףףףףףףףףףף ! לא תאמינו... נכון אמרתי שאני
בידיד שלי ? אז זהו ! תקשיבו לכל הסיפור, תגידו מה דעתכם, ותעזרו לי !
ביום שני דיברנו, והוא שאל אותי אם היה לי פעם חבר ואמרתי לו שכן. אז אחר כך הוא אמר שאני אספר על החברים שהיו לי, והוא יספר על החברות שלו. ככה בלבלתי לו ת´מוח על כמה ילדים ולא משנה... ואז הוא סיפר על ילדה שהייתה חברה שלו, והיא איתי עכשיו בכיתה. ילדה ממש חמודה. בקיצר בלה בלה... ואז שאלתי אותו את מי הוא אוהב עכשיו. והוא אמר שקודם אני יגיד... והוא אמר שאני... וככה התווכחנו כמה זמן.. בסוף התעצבנתי ממש.... ואמרתי לו פשוט- אוף בסדר! הנה! אני אוהבת אותך!!
הוא היה כזה בהלם... והוא היה קצת נבוך.... בכל, מקרה, הוא לא הסכים להגיד לי את מי הוא אוהב והוא אמר שהוא יגיד לי מחר. אז קבענו בבור בבצפר 20 דק´ לפני תחילת הלימודים או משהו כזה... והייתי בטוחה שהוא לא יבוא. אבל הוא כן בא.
ואז דיברנו.... והוא אמר שהוא לא אוהבת אף אחת. אבל שהוא די אוהב אותי.... ושאני הבת היחידה שיש לו הכי קשר איתה ושהוא ממש ממש נהנה איתי. ואחר כך, אמרתי לו... שבגלל זה לא אמרתי לו את זה. כי אנחנו מכירים רק פחות משלושה חודשים. ואז (!!) המדריכה שלי מהצופים כנראה התפלחה מאיזה שיעור.... כי אנחנו התחלנו באותו יום מהשעה השניה והיא פתאום כזה צצועקת לי משהו מהקצה השני של בצפר והיא הייתה איזה 2 קומות מעליי אבל במרפסת שמולי..
ואז עניתי לה מהר... והמשכנו לדבר.... והוא שאל אם אתמול אמרתי לו ברצינות את הכל... היא נדחפה באמצע וצעקה לי בכל הבצפררררררררררררררררמאיזה קומה למעלה המפגרת הזו מתחילה לקרוא לי.... המשכנו לדבר. והוא אמר שהוא גם אוהב אותי.
אבל שאנחנו לא מכירים מספיק טוףףףף
.. אז המדריכה שלי שוף באה!!! והפעם היא הגיעה לאיפה שעמדנו... נראה לי שהיא רצתה לראות מה קורה בינינו כי היא באה בשביל לשאול אותי מה השעה!!!!פחחח..... ואז התחילה להגיד לי כמה דברים על הצופים... אח"כ היא הלכה... אז אמרנו שבינתיים נישאר ידידים ממש טופים, ושאח"כ כנראה גם נהיה חברים... ביום שלישי היינו בהצגה מרי לו, ז´,ח´,ט´,י´ והתיישבתי עם חברה שלי, ואיזה ילד שאהבתי שנה שעברה התיישב לידי (אני לא סובלת אותו!), ואז שוהם בא והתחנן ממנו שיחליף איתו מקום! והכלב לא הסכים !!!! בסוף איכשהו זה שאני אוהבת, שכנע אותו והילד התעופף! הוא כל הזמן הסתכל עליי.... כשראינו את ההצגה... איזה מוווווושלם! אנחנו ביחד... אבל לא בתור חברים ממש.... כי אנחנו מכירים פחות משלושה חודשים... באותו היום (שלישי) אז המדריכה שלי פוגשת אותי בצופים, וכרגיל מה המצב... מה קורה.... בלה בלה.... ויאדה יאדה.... אח"כ היא פתאום שואלת אותי מי זה החתיך שדיברת איתו ביום שני? ואני הבאתי לה סטירה! ואז היא כזה אומרת לי- מה את רוצה ? הוא ממש חמוד! ואז היא שואלת אם אנחנו חברים.... ואמרתי לה שעדיין לא... ושאולי נהיה.... מה היא נדחפת לעיניינים לא שלה???
לא סטירה חזקה.... סתם... סימלי...
היא דווקא חמודה.... אבל שלא תדחוף את האף שלה לכאלה דברים. היום (יום חמישי), שוב קבענו איזה 15 דק´ לפני תחילת הלימודים... והוא אמר שהוא צריך לשאול אותי כמה שאלות... והוא התחיל עם משהו נורא מוזר... ´מה עדיף, יותר נוח או יותר יפה´? ´תבחרי שלושה מספרים´ וממש התעצבנתי... ככה דיברנו דיברנו... עוד פעם המדריכה שלי ´מטיילת בסביבה´
... היא כזה אומרת לי היי... מה קורה... ונעלמת... אח"כ פתאום עוד ילדים מכיתה שלי מתחילים ´לטייל´ בסביבה...
ופתאום חברה שלי (היא לא ממש חברה שלי...), באה וכזה מושכת אותי.... ומתחילה כזה שני... מה את מדברת איתו ? מה אתם חברים ? תתחדשי על הצמידים ! איפה קנית... ויאדה יאדה...
ואח"כ איכשהו חזרנו לדבר... ואחר כך ילדה שאני לא סובלת שהייתה פעם חברה שלי, באה והיא כזה ´יש משהו בינך לבין *****?´ והוא לא היה בסביבה... העצבנתי עליה ממש !!! מה זה עיניינה לעזאזל ?? ואח"כ באים עוד ילדים ושואלים אותי... ועוד ילדה מתחילה לדבר איתי... והיא פתאום כאילו דרך אגב ´לא כדי לך להיות חברה של **** אני הייתי איתו שנה שעברה....´ והיה לי ממש לא נעים !
זה פתאום ניראה שכל הבצפר הארור הזה מרגל אחרינו !!!!!!!!
מה אני אמורה לעשות ?
וזה לא שעם ילדים אחרים אני לא מדברת.... פשוט הם לא רגילים לראות אותי בסביבה שלו... כי הכרנו רק השנה (ז´)... והכל היה ממש מביך והוא לא הספיק להגיד מה הוא רצה !!! והוא אמור לבוא אליי היום עוד חצי שעה (16:30) ושנתכונן יחד למבחן במתמטיקה !!
תגידו לי מה לעשות ! ואל תגידו לי לחפש מקום עם פרטיות... כי זה ממש לא עוזר לי ! אני לא צריכה לברוח איתו לאיזה מנזר..! אסור לדבר עם ידידים ? אף אחד חוץ מאחות וממנו לא יודע שאני אוהבת אותו. חוץ ממכם, ומעוד חברה שלי באינטרנט... אז מה קורה איתם ??
תקשיבו טוףףףףףףףףףףף ! לא תאמינו... נכון אמרתי שאני