זה כל מה שיש? 6:6

זה קצר מידי לטעמי בכל אופן באמת חיפשתי..עד שמצאתי..גם המחיר כבר לא הייה גבוהה ..ואני עכשיו בכלל בתקופת ראיונות. לא סיפרתי שעברתי בחינה ביום ראשון. למדתי..עשיתי בחינה של המדינה..עברתי..יש לי רשיון חדש לשמאות.. ומתחילה עוד משהו ..חדש..ב נוסף למה שעושה. והיום..שהלכתי לקנות אפניים..מגיל 12 לא רכבתי. חברה אחרת שלי רוכבת כל בוקר בכייף ליד הים..אז..אמרתי וואללה פעם יכולתי ..למה לא עכשיו..רק מפחדת ליפול..אבל האפניים הם נהדרות. עשיתי כבר סיבוב היום..רועי עקב אחרי כדי שלא אפול. ואמרתי..גם משקפיים גם אפניים..אחלה של יום..ממש מאושרת. נהנית מכל שנייה תאמינו לי...

מצוטטת

New member
נו.........

היה לך בלתי נימנע אה והכרחי ל3יין שזה ק3ר מידי, אה? {{{{{{
}}}}} אבל, זה יופי לי בכל מיקרה תשEרי פה למעלה על הרמפה{
} לא ללחוץ על האות D של המעלית ב'סדר.......... לילה טוב

יערית

New member
בוקר על גלגלים../images/Emo182.gif

אקסי כפרה עליק,זה נחמד שכמה טיפות גשם מפחידים מרתיעים אותך על הבוקר
אני היום עובדת בעירך, קדימה ספונטניות ובואי לקפה
יום מקסים לכולם

ורד 3

New member
וואי

נראה לי זה מדבק.......(אולי זה מהפיקניק...אמרתי לך לא להתקרב אליי) אני הייתי תפוסה שבוע עם הגב...... מומלץ : להשהות לבינתיים את הנקיונות לפסח ...ו.....מנוחה , כרית חימום , וולטרין ..(משחה +נרות או כדורים)... ו........ לא להשתולל יתר על המידה......

../images/Emo122.gif

נראה לי שזה מהפיקניק. לוקחת את ההמלצות שלך........משהה את נקיונות פסח, נחה, כרית חימום (לא מוצאת אותה
), והקטנה שעושה לי מס'ג עם משחת וולטרן. אבל אינעל העולםםםםםםםם, כואב כשנושמת
, כואב שזזה מילימטר, כואבבבבבבבב
מי משתולל מי??? בגילי להשתולל??? קשה עם הקטטר

ורד 3

New member
רפואה שלמה...

כן כן זה כואבבב......חכי שיגיע אפצ'י...ברמינן הכאב.... דומה לציר לידה בחיי....:- קיצר חפשי לך איזה מתנדב לנקות לך ת'תריסולים..... יום טוב !

ורד 3

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif מדמיינת ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שבחוץ הכל זורח ופורח...מה אכפת לי לדמיין ...לא עולה לי ...... חוץ מזה מה זה משנה אם שמש בחוץ או גשם סוער בחוץ.......הכי חשוב שזכינו להתעורר לעוד בוקר ... ולומר בוקר טוב...ובנימה אופטימית זו .....השיר ...המדהים הזה ......לי בכל אופן גורם... לצמרמורות ..בכל הגוף ........כל מילה .....חודרת...לנשמה......

ח ב ר מ ן

New member
בוקר נעים לכולםם.איך יוצאים לעבודה?

עם בגדים כמובן...
) וחיוך על הפנים!!! לי אין בעיה אני בבית עם חום
)))) אורי

מי מתנדב ? ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

להקיש על דלתו של אלוהים ולומר לו שהחורף נגמר ? אני מצאתי אחד עם בנדנה שבטח מזעזע את כל סיפי העולם עם הקול המטריף שלו...

ורד 3

New member
אני

מוכנה להקיש בכל רקע רק תגיד מתי .....אני בטוחה...שהוא ימלא את בקשתי .... מתנדבת ומוכנה לפתוח בשמחה את עונת האביב .....כי הגיע הזמן .....להריח , ולהרגיש ....שהכל פורח וחי מסביב .... ואני מצאתי אחד ...שיש לו המון המון זוגות משקפיים...הוא באופן תמידי חמוש במשקפיים...זו הג'ננה שלו.... רק בלי לשבור לי את הלב......יותר.......מידי

אז יאללה...

לדרך... ואם כבר על ההוא החמוש במשקפיים הנה למי שזוכר קטע מהסרט טומי עם להקת המי אחלה סרט דבילי

למעלה