../images/Emo186.gif

בוקר.............. מה הולך בחוץ.......... מה זה???????????????. איך יוצאים ככה לעבודה??.

magic40

New member
ולי דווקא ../images/Emo42.gif

עמוק בפנים
ערוץ 87 בכבלים כנראה עושה משהו

מצוטטת

New member
בחוצה....

לכל לילה יש סוף תסתכלי בחלון מצו' בנימה אופטימית של בוקר ~~לדעתי זה המלקוש~~~

אתמול אחרי שבועיים של עיוורון

קניתי את משקפי השמש החדשות שלי שבנתיים עוברות מסלול החלפה ומכניסים להן את הזגוגיות שלי.. ורסאצ'ה...ולא בגלל השם קניתי. כי מתברר שמשקפי שמש פשוטות לא מתאימות למשקפיים לראייה וצריך רק פלסטיק טוב. אז אין..חייב היה משהו טוב...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף עד שמצאתי משהו שאהבתי. קניתי לי ורסאצ'ה... והיום אקבל אותם...ואללה..

מצוטטת

New member
../images/Emo9.gif

שלי הן מתו3רת vogue המסגרת ק3ת מנומרת אבלכשAני מרכיבה אותן משתקף לי הכל וורוד אין אין על הממותגים

מצוטטת

New member
../images/Emo12.gif

ה-koko מותג עם ray ban.......... בכלט שווה איזה ריענון לחתימה

מצוטטת

New member
שמרתי בגנזך

לשעת כושר
בק3ה או ב-middle
איבדתי ת'אזימוט כאן הערב....

בדקתי גם ריי באן

וגם אחרים. מתברר שכל המותגים האלו הפלסטיק של המסגרת קשיחה יותר עם רוצים להחליף את העדשות לעדשות ראייה.. ועכשיו הולכת לאסוף אותם.. אם כל הכבוד...גם ורסאצ'ה זה מספיק טוב. קניתי אופניים היום................לולולולו...רכבתי שתי דקות..רועי אמר שאני בסדר גמור..צריך רק להתאמן.. אשלח תמונה בעוד כמה זמן קרחת וקסדה אם אפניים משגעות...שמה זיין על כל העולם...(טוב התעצבנתי עכשיו)

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gif

שהתמונייה אם מחליטה תיכלול גם ת'
תגידי כאילו כזה הווג ש'לי נחשבים ליותר ממותגים מהוורצ'יס ש'לך, את ר3ינית
יעני יש עלי עוד reason של קייס להתנשא מעלק

הא? אין לי מושג מה ווג

ראיתי את D &C ריי באן פאראדה DNKY ועוד כמה כאלו שום דבר לא במיוחד מצא חן בעיני. היה לי מסגרת של GUSS ונעלמה לי..נאבדה באחת הדירות שהראתי..שבועיים מסתובבת עיוורת. אז אמרתי לך. את רוצה ..יש OUTLET להכל כאן. את רק צריכה לבוא. חוץ מזה הכרתי כמה בחורים ממש חתיכים שרוכבים על אפניים..ומהיום גם לי יש משגעות.......

מצוטטת

New member
../images/Emo7.gif

ככה לפני ה
ובכזה חוסר רגישות את גם מEסובבת לי וגם יוע3ת ועוד דורכת לי על היבלית ה~~~
sensitive ש'לי זה שת'מול לא אמרתי כלון בנושא הקורנינג עוד לא מ3דיק שמותר להמשיך גם היום
אוחחחחחח ה-outlets כעוורת יודעת לטיילת שם לא רחוק היום מה אני מגיעה read my

למעלה