../images/Emo186.gif

אממ....אוף סליחה שהשאלונים שלי לא ממש מקרויים אין לי שאלות שאני חושבת אליהם.. זה או זה תפוז או נענע? דיסקים מקוריים או צרובים? לדבר בטלפון או בפלא? ברכה או ים? אבטיח או מלון? נירוונה או ביטלס? פורומים או קומונות? להקה אהובה- זמר- זמרת- מספר הדיסקים שלך - תכנית טלוויזיה אהובה שחקן אהוב- שחקנית- דמות אהובה- צבע אהוב- משחק שולחן אהוב- שיר אהוב(ישראלי) שיר אהוב (לועזי) מקצוע אהוב- איך היה היום הראשון בבצפר? אם כן אז ססבבה - אם לא,למה- טוב ממש אין לי כוח אז לכול אוהבי השאלונים הארוכים-להתחיל להמציא! גוד צהריים!

|קר+מי פירסט &תיקון

למטה אני מתכוונת "אם היה טוב,אז סבבה,אם לא למה?" זה או זה תפוז או נענע?תפוז דיסקים מקוריים או צרובים? מקוריים עדיף,בגלל ש..לא יודעת הרגשה טובה כזאת כשקונים,אבל יש לי ערך לכסף ואני צורבת.. לדבר בטלפון או בפלא?טלפוןןן ברכה או ים?ברכה אבטיח או מלון?אבטיח נירוונה או ביטלס?נירוונה..וביטלס!@ פורומים או קומונות?פורומס להקה אהובה-קולדפליי,נירוונה,רהצפ,ביטלס,קוויין,אר אי אמ,גרין דיי,משינה זמר-קורט קוביין
מאוהב|כריס מרטין
אהוב בנאי,אביב גפן,ברי סחרוף!!! זמרת-אמממ.אין אבל דיידו די טובה.. מספר הדיסקים שלך -20+ (מקוריים) תכנית טלוויזיה אהובה--טרי היל,חברים דה או סי
שחקן אהוב-אדם ברודי
!. שחקנית-אמממ.ג'ניפר אניסטון... דמות אהובה-אממממממממממ...סת'- דה או סי צבע אהוב-אממ..שחור&תכלת&לבן משחק שולחן אהוב-אממ..שש בש שיר אהוב(ישראלי)אממ הכול של קולדפלי ורהצפ ועוד כמה של נירוונה וביטלס וקצת של פינק פלויד..בקיצור אני אוהבת המון שירים שיר אהוב (לועזי)אממממ....הכול של ברי סחרוף&משינה זה דה בסט מקצוע אהוב-אממ...אנגלית איך היה היום הראשון בבצפר?בסדר אם כן אז ססבבה -
אם לא,למה-

../images/Emo110.gif

זה או זה
תפוז או נענע? תפוז דיסקים מקוריים או צרובים? מקוריים לדבר בטלפון או בפלא? פלא ברכה או ים? בריכה אבטיח או מלון? אבטיח נירוונה או ביטלס? לוידעת פורומים או קומונות? פורומים להקה אהובה- אוונסנס זמר- הראל סקעת זמרת- שירי מימון מספר הדיסקים שלך - לא סופרת
תכנית טלוויזיה אהובה- אהבה מעבר לפינה שחקן אהוב- יהודה לוי שחקנית- אגם רודברג דמות אהובה-
צבע אהוב- כחול משחק שולחן אהוב- לוידעת שיר אהוב(ישראלי)- יש מלא שיר אהוב (לועזי)- ^^^^^^ מקצוע אהוב- אין איך היה היום הראשון בבצפר? כיף

עונה../images/Emo3.gif

זה או זה תפוז או נענע?
דיסקים מקוריים או צרובים? רק מקוריים
לדבר בטלפון או בפלא? טלפון ברכה או ים? בריכה אבטיח או מלון?
נירוונה או ביטלס? ביטלס
פורומים או קומונות? פורומים להקה אהובה- אין זמר- אין זמרת- אין מספר הדיסקים שלך - מאיפה לי?! אולי 20 אולי יותר תכנית טלוויזיה אהובה- אין שחקן אהוב- יש מלאאאא שחקנית- כנ"ל דמות אהובה-בקשר למה? צבע אהוב- סגול ואדום משחק שולחן אהוב- פינגפונג שיר אהוב(ישראלי)- אממ....לא יודעת
יש מלא שיר אהוב (לועזי)- I've Had the Time of My Life {ה"זקנים" פה בטוח יודעים, והצעירים אולי גם
"ריקוד מושחת"...} מקצוע אהוב- בבצפר? אממ...ספרות וערבית איך היה היום הראשון בבצפר? סבבה לאללה אם כן אז ססבבה - אם לא,למה- לא הבנתי ממש את השאלה האחרונה....כאילו, מה זאת אומרת אם כן אז סבבה ואם לא למה?

למעלה