רות 2

New member
סחלב עם קינמון....יכול בהחלט לגרום

לאיפוס סופי.... להיום... יתאים לי עכשיו אחרי יום עבודה.. אחרי שפרצו לי לבית וגנבו מה שגנבו.. אחרי שהקדירה לצוהרים נישרפה... ...טוב הספקתי לעשות איזה מדיטציה קטנה ושינה ואמבטייה אז סחלב בהחלט היא יכול להיות קינוח מאפס לא רע....... האיפוס למדתי תמיד מגיע אחרי..... -אחרי שמבקים בבית חולים.... מקבלים איפוס... -אחרי שפורצים... אז מקבלים איפוס.... זה רק חומר.... (עוד פעם תשלומים על..וידיו,מערכת,מצלמה, את התכשיט של אמא ....נו טוב.. ישאר לי זיכרון טוב ) .. אבל האיפוס האמיתי זה להודות לאל שהילדים לא היו.. -אחרי שאתה רואה את האין של האחרים לעומת האין שלך... -אחרי...... אז היום הוא הזכרון של מחר!!!!!..... -ומחר אגיד לעצמי תודה לאל שהילדים אתמול לא היו בבית ולא הרגישו..... -ומחר אגיד כמהנעים לי פה בפורום הזה.....

../images/Emo185.gif

תסתכלי טוב בבפנוכו של הכוס רואה? קנמון , קוקוס ובוטנים התאפסת? | ניצת שאוהבת את נקודת המבט שלך |

antigone

New member
רות, צר לי לשמוע שרוקנו ...

לך דברים יקרי ערך רגשי , אבל... מה שב
לעולם לא יקחו ממך..... ויש הרבה שם!!!

ophra

New member
רות יקירה

לפני חודש וחצי בערך קיבלתי טלפון בצהרים לעבודה זו היתה המטפלת, היא לא הצליחה להכנס לבית עם המפתח. הדלת היתה תקועה כאילו יש מישהו בפנים אחרי 5 דקות שוב טלפון, הפעם מבפנים (הגור הגדול קפץ פנימה דרך השכנים...
) היא היתה מבוהלת: "הכל מבולגן. נראה שפרצו. הדלת היתה נעולה מבפנים. אני מפחדת שהם עדיין כאן...." הוריתי להם מיד לעזוב לחברה-שכנה וכמו שאני טסתי הביתה מהדרך התקשרתי ואיתי הגיעו הביתה עוד שני חברים הנזק הכספי לא היה היסטרי בעיקר תכשיטים, שערכם הסנטימנטלי עולה בהרבה על ערכם הכספי חלקם דור רביעי וחמישי במשפחה....
הילדים היו מחוץ לבית מהגור הקטן בכלל הסתרנו את כל העניין (הוא עדיין בגיל שממש מפחד מגנבים...) אז הלכתי למשטרה וחיכיתי למז"פ שיגיעו ואז סידרתי הכל וכשהגיע הערב והייתי לבד הבית כבר מסודר ולא רואים עליו את כל מה שעבר היום אז נשברתי....
הלילה ההוא עבר איכשהו.... והבוקר שאחריו שוב האיר לי פנים והחיים ממשיכים ובאמת כפרות על מה שלקחו אבל אני חושבת שאני מבינה מבינה את התחושות שלך בימים אלו הזכרון של איך זה מרגיש עדיין לא רחוק.... זה עובר רות יקרה אני חושבת שהגישה שלך לעניין היא הנכונה ביותר שאפשר את הרי חזקה מהרוח...
עפ
(אינעל כל האנשים הרעים שנכנסים לבתים של אנשים ועושים כאלה דברים)

למעלה