mikonww

New member
אוקי אך שאת רוצה

למרות שלדעתי חמוס הוא בעל חיים בפעם אחרונה שבדקתי. יש סרטון ממש טוב שמראה אך מפשיטים חמוסים חיים בהפרווה שלהם, וכל זה בזמן שהם בחיים. נכון שזה פורום שעוסק בחמוסים ולא בפרווה ודומה, אבל זה כמו לדבר רק על מנוע של רכב מבלי לתת יחס למבנה או לתצרוכת דלק שלו. פשששששש איזה דוגמה גרוע אבל זה מה שעלה לי לראש

Sweet Fantasy

New member
כמו שאמרתי

הכוונה לבעלי חיים בכלליות : ניסויים בבע"ח תעשיית הפרוות (כולה) ועוד בנושא.. נכון שזה פורום שעוסק בבעלי חיים אבל הוא עוסק בבעל חיים ספציפי - החמוס. וכמו שאמרתי אין לי בעיה אם תעלה מידיי פעם נושאים תחת השירשוא "אוף" זאת זכותך וזה יתקבל בפורום כאמור אתה לא יכול לכפות דברים על אנשים ולצפות מכולם להיות בסדר עם העניין.

עדיליי

New member
../images/Emo32.gif אני חייבת לשתף ! אתמול עברתי

משבר מזעזע אצל הוטרינר :\ ראיתי את הניתוח הכי מיותר ואיום שיש ! עקירת ציפורניים לחתול . זה מחריד ונורא התחשק לי לבכות . צמרמורות , עדיין ... אפילו עכשיו שאני כותבת . למי שמעוניין\ת אני אגיד במסר איפה המרפאה נמצאת .

Sweet Fantasy

New member
זה לא ממש משנה

איפה המרפאה נמצאת, כל מרפאה כמעט מבצעת את הניתוח המיותר הזה לבקשת הבעלים. זה לא מחזה נדיר ויש הרבה בעלי חתולים שעושים את, לדעתי זאת התעללות ויש פתרונות אחרים. ובבקשה להבא שרשרי לשירשור "אוף" הקיים
(לבדוק אם קיים אחד כזה לפני פתיחת הודעה חדשה) תודה, בוקר טוב

shimi261

New member
עדיליי...

לפעמים הסרת ציפורניים לחתול נעשת מסיבות רפואיות. יש לי חתולה בת 12 שפיתחה בעיה של ציפורניים חודרניות. וטרינרים טיפלו בזה כמה פעמיים עד שהחלטנו שהפתרון הכי טוב שיוריד ממנה את הסבל הזה (וזה כאב נוראי...) יהיה להוריד את אותן ציפורניים (לא את כולם) שעושות את הבעיה... מעבר לזה אני מסכים איתך במאה אחוז, אין שום הצדקה שבעולם להוריד לחתול ציפורניים.. אחרי שאימצתי חמוס הבנתי עד כמה זה קל לגדל חתול ולחנך אותו.. קל וחומר ללכת ולהוריד לו את אחד האלמנטים היותר חשובים בחייו.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo168.gif

הערב בשעה 19:00 יתארח בפורום תרבות פסיכדלית המוסיקאי הוותיק שלמה מזרחי. שלמה מזרחי, מי שהיה גיטריסט ´הבמה החשמלית´ בשנות ה- 60 וה- 70, כונה ´ג´ימי הנדריקס הישראלי´ בזכות נגינתו המיומנת והפעלולים שביצע בגיטרה שלו. מזרחי מופיע כבר קרוב ל-40 שנה בהרכבים שונים, מלחין פסקולים לסרטים ויוצר מוזיקה באופן עקבי ומתמשך. ניתן לצרף שאלות כבר עכשיו

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתעדכנים בכל הקשור לזכויותכם כמאבטחים ושומרים בפורום אמי``ל מאבטחים ושומרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=782
איזו מפלגה תקבל הכי הרבה מנדטים? מדברים על ראש הממשלה הבא בפורום בחירות 2006 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1423
מי אמר שבגיל מאוחר אי אפשר? בואו לפורום הורות מאוחרת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1418
פינה חדשה לחובבי האקסטרים - פורום קייטסרפינג ואקסטרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1422 סופ"ש נעים והמשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Lovable Stray

New member
../images/Emo32.gifחזרתי

טוב, לונדון היא עיר קרה
מאוד. היה ממש כיף אבל קר. שמחתי לגלות שריצ'י הצמיח חזרה את פרוות החורף (אחרי שהחליף לקיץ לפני חודשיים), פרודו היה ממש שמח לראות אותי ומייקי רק רחרח את הסורגים
הבאתי איתי המון חטיפים, אוכל מיוחד לחולדות (לחמוסים לא היה אוכל טוב), רצועה מיוחדת לחולדות שמתאימה גם לחמוס ועוד כל מיני (נדמה לי שקניתי להם יותר דברים מלעצמי
) לא ממש הפתיעה אותי העובדה שהתנאים שם בחנויות שונים משלנו במ180 מעלות. החנויות שכן מחזיקות בעלי חיים מחזיקות אותם בתנאים מעולים (כל אוגר בכלוב נפרד עם משחקים, אוכל טוב, מקומות מחבוא), בכל חנות יש המון סוגים של אוכל צמחוני לכלבים (אגב, יש שם על הרבה מוצרים אנושיים את הסימן V - "מתאים לצימחונים") ובכלל, אפילו בחנויות קטנות יש תנאים טובים לחיות. שמעתי כמובן שיש חנויות גם שם שלא מחזיקות בעלי חיים בתנאים ראויים אבל בכאלה לא יצא לי להתקל (לשמחתי) ורק נשאר לי לקוות שגם החנויות שלנו ברובן יהיו בסטנדרטים שלהם.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo7.gif הלוואי שאצלנו יהיה ככה

אבל אין מה להשוות בכלל המצב שם הרבה יותר טוב שם מפקחים באמת על התעללות ויש בתי מחסה מעולים, כמעט ואין חיות משוטטות ברחובות ועוד ועוד.. הייתי מאוד רוצה לגור שם ויש לי אפשרות אבל זה אומר בלי החיות ואין מצב!!! אני לא אשים אותן בהסגר של חצי שנה! מה אני מטורפת?
(אולי טיפה) בקיצור, ג'סי אני שמחה שנהנת!!!! והכי חשוב.. מה הבאת לי?

המדור לחיפוש קרובים ../images/Emo101.gif

אני מחפשת בנרות את האמא והבת שמכרו לי את הכלוב, הבת מגדלת 3 חולדות אם זה עוזר למישהו לדעת במי המדובר. פשוט, צריכה לשלם את יתרת התשלום על הכלוב, והודעת המכירה שלהן מהלוחות כבר לא שם, ואין לי את הטלפון שלהן, והן גם לא התקשרו אלי. אז אם את רואה אותי, את שמכרת לי את הכלוב, צרי איתי קשר במסר ותרשמי לי את הפלא' שלך???? מיכל, בבקשה תשאירי את ההודעה הזאת עד מחר בערב, כי אולי יש סיכוי שהן יראו אותה פליזזזזזזזזזז תודה בשם צוות העובדים והעעעעעעובדות (כמו שפרץ אומר חחחחח) יאללה סגרתי באיתורית
לילה טוב לכולם

Sweet Fantasy

New member
אם זה עוזר לך

זה הכרטיס אישי שלה
http://157.tapuz.co.il/pcards/showCard.asp?ForumUserId=1382380 ונסחפת עם הקשה של לא למחוק!
למה שאני אמחוק את ההודעה? הכי גרוע שהייתי עושה זה לשרשר אותה ל
.. + אני לא חושבת שיש סיכוי שהיא תכנס לפה.. היא נכנסה לפה לפרסם בהמלצתי אחרי שראיתי שהיא פרסמה מודעה בפורום בעלי חיים וחיות בית (626) בהצלחה, ומקסימום, קבילת כלוב בזול

WTR

New member
../images/Emo41.gifכלוב למכירה!!!../images/Emo41.gif

(בתקווה שלא יימחק...)
כלוב בעל שתי קומות למכירה במחיר זול ביותר
מתאים לארנבים ולחמוסים!
לכלוב שני פתחים, מהצד ומלמעלה. שניהם בטיחותיים (לא ניתן לפתוח ולברוח). לכלוב קומה שבניתי מעץ אשר ניתנת להסרה (לשיקולכם). ניתן לנקות את הכלוב בקלות. מידות הכלוב: אורך - 100 ס"מ גובה - 50 ס"מ רוחב - 45 ס"מ תוספות!!!
במידה ואתם קונים את הכלוב לחמוס - תקבלו גם כלי לאוכל ולשתיה, ארגז לצרכים וערסל. קחו בחשבון שהכלוב מתאים רק לעשיית צרכים, אכילה/שתיה ושינה (ולא לבילוי ממושך בכלוב!) במידה ואתם קונים את הכלוב לארנבון - תקבלו גם כלי לשתיה. מצורפת תמונה של הכלוב
(כמובן שהכלוב יעבור ניקיון יסודי ברגע שיהיה קונה) פרטים -
0544776511

למעלה