תרופת קפרה

• פותח הנושא uma5
  • פורסם בתאריך

uma5

New member
../images/Emo186.gifתרופת קפרה

הוחלט לתת לבתי את התרופה קפרה התברר שאיננה מופיעה ברשימת התרופות בקופ"ח כללית העלויות שלה גבוהות למי פונים לעזרה? יפה

חייםלוי

Member
מנהל
היא נכנסה כבר לסל התרופות עפ"י

הפרסומים. אני מניח שלחץ מצדך ישכנע גם את הקופה.

אנחנו משמשים בה כבר 3 חודשים

העלויות באמת גבוהות (עולות בהתאם למינון). אין למי לפנות בכללית בכל אופן ברגע שהתרופה איננה בסל חבל"ז גם FRISIUM איננה בסל ואנו מטופלים בשניהם בקופה אין מענה לגבי אפשרות החזרים או השתתפות בחלק בההוצאה- בדוק בהצלחה ! רפי

תלכו עם זה לקופה

זו הודעה לעיתונות של היבואנית של קפרה לארץ - כמו שתראו היא יצאה לפני כמה שבועות, ובה הם מודיעים חגיגית שהקפרה נכנסה לסל. אם יש בעיה אני מציעה ליצור קשר ישר עם החברה (יש בהודעה את הטלפונים של היחצנים, הם יוכלו לעזור בזה). הבנתי שאם יש בעיות עם הקופות הם עוזרים.

|דחהתרופה אושרה לשימוש בישראל אך...

עדיין איננה בסל אנו משתמשים בה כבר 3 חודשים היא לא מוכרת בבתי מרקחת של הכללית לא מופיע להם במחשבים אפילו ואנו משלמים מחיר מלא כ- 9 ש"ח לכדור לידיעתכם !!! רפי

אז תילחם!!

תיצור קשר עם החברה - לה יותר מלכולם יש אינטרס שהתרופה תהיה בסל, תהיה בשימוש נרחב ובעלות סבירה לחולים. הם כבר הודיעו שהם בסל, במכבי יש השתתפות - תילחם, אל תוותר. זה אמנם לא המון כסף (לעומת טיפולים ותרופות אחרות) - אבל יש לך מספיק סיבות להיאבק על זה בכללית.

מאוחר מידי - אנחנו מורידים מינון עד

להפסקתה של התרופה הזאת יחד עם הטוב יש גם לא מעט רע חוץ מזה נלחמתי דברתי ושאלתי , עייפתי

uma5

New member
קפרה

רפול צודק גם הרופאה וגם הרוקח לא מצאו במחשב הסתכלו עלי כחייזר אין עם מי לדבר עד שזה לא יוכנס לסל הבנתי שב16 לחודש זה דיון סופי כל חוק בריאות ממלכתית זה חרטה לפי זה כל קופה והתרופות שלה לא זו היתה המטרה. אני רק תוהה אם היא עוזרת אני כבר התיאשתי

עוזרת חלקי אך יחד עם זאת ישנם

תופעות שלא היו קודם כמו ... ניתוקים ארוכים מהרגיל אנו בשלב הורדת מינון עד הפסקתה רפי

uma5

New member
רפול אלצק

שלי בדרך כלל מפרכסת בכל הגוף פעם עם איבוד הכרה ופעם בהכרה במשך השבוע עם תוספת קפרה היה לה התקף אחד מצד שני היא אחרי אשפוז ומלאה בוואליום ודורמיקום אני מקווה שזה מהקפרה יחי האשליות. היום היא כולה סוערת אני מקווה שזה לא קשור לתרופה עוד יומיים כאלה אלוהים יעזור לי

uma5

New member
בקשה מאמא של עיליצוק

אפשר לקבל את הטלפון של החברה? הנוי. נתן לי 20 כדורים ללא האריזה

uma5

New member
אמא של עליצוק

תודה על העזרה|
למה יוצאת מלה ולא תמונה

עשיתי בירור

הבעיה היא עם הכללית, שנקודתית לא מוכנה ללכת לקראת הקפרה (לעומת מכבי ולאומית, שאחרי אישור ועדה משתתפות באחוזים מסויימים). החדשות הרעות הן שגם אחרי שהתרופה תהיה בסל, ההתוויה היא רק למבוגרים (מעל גיל 16) ורק הם יוכלו ליהנות בכללית מהנחות. החדשות הטובות, שבתווך הארוך זה כנראה ישתנה כי ההתוויה של התרופה בעולם השתנתה בחודשים האחרונים גם לילדים וזה יקרה מתי-שהוא גם בארץ. אני ממשיכה להשתמש במה שאני יכולה ואעשה בירור בכללית, אולי נצליח לייצר לחץ או משהו.

מכבי - 15%

בלאומית - כל מקרה לגופו. אתה יכול ללכת ללאומית (אומרים שלמרות שהם הקופה הכי קטנה ועניה הם הכי גמישים) ו'לעשות שוק': זה המצב, אני רוצה לעבור, מה אני יכול לקבל מכם.

uma5

New member
../images/Emo190.gifאישור קפרה

למזלי למרות התחזיות בתי היגיעה לגיל 30 ביום א אגש לקופה מחר האישרור הסופי של הסל החדש ואז אהיה חכמה כמה קשה שגם על תרופות צריך להילחם

במכבי אחרי 29 ג'

ההשתתפות היא של 15% נכון. קפרה רשומה למבוגרים ולכן בכל מקרה צריך 29 ג' לילדים. נסו לדבר עם הגב' בכצט שמיבאת את התרופה אולי היא תוכל לעזור לכם. בהצלחה-ועדכנו. אולי ארגון איל יוכל לעזור .

למעלה