תפוז Live

../images/Emo186.gif תפוז Live ../images/Emo187.gif

פורום קפה מארח היום ב-20:30 את שאול רובין, הבעלים של אמיגו סוכנויות בע"מ המשווקת מכונות קלייה ביתיות, קפה ירוק, מטחנות קפה, ומכונות קפה ואספרסו. האירוח יעסוק באפשרויות ותהליכי הקליה השונים: מחבת, מכשיר פופקורן או מכשיר יעודי. קפה ירוק ותערובות וכל שאלה בנושא. האירוחים הבאים בתפוז אנשים : 19/12- עו"ד מאיה צחור בפורום שיחה על טראומה מינית 19/12- זבולון אורלב בפורום אקטואליה 22/12- אילן גלאון בפורום מרצ 22/12- דר´ אבי שפירא בפורום ADHD לקויות וזכויות 23/12- קובי אוז בפורום ספרים וספרות 23/12- יוסי פריצקי בפורום שינוי 24/12- ירון ידען יו"ר עמותת "דעת אמת" בפורום חופש 24/12- נעמי חזן בפורום מרצ

Dawson girl

New member
ניצול שרשור טפשי ביותר.....

איזה משקה חם אתם אוהבים??. לרגל החורף המפתיע.... שוקו? קפה? תה??. איזה סוג? תכתבו.... אפילו שזה לא קשור לנושא הפורום... אני מתה על שוקו. אני שונאת קפה ומחבבת תה (וואלה, נשמע כמו סולם האהבות ההוא מכיתה ו´.... אחחחח, הנוסטלגיה) ביייי נמש

../images/Emo185.gif.....בהחלט!../images/Emo105.gif

אני גם אוהבת תה.... אבל שוקו ממכונות או בבתי קפה הכי טעים!!

LillipooT

New member
אנשים.. יש לי וידוי .. ../images/Emo11.gif

אני לא שותה משקאות חמים.. ממ
אז אני לא ממש יכולה לענות על הסקר. אבל אם כבר.... אז אני בוחרת בשוקו

Digi Lista

New member
נכון...את שותה רק משקאות חריפים../images/Emo3.gif

ידעתי שאת אלכוהוליסטית צעירה,אבל כבר בגילך הקט?באמת לי,לא יפה....ואת עוד מכחישה את זה...
... ועכשיו ברציניות,אני מטורפת על(ובכלל...)
חם או קר,ולא ממכונות(זה שוקו בטעם מים,איכססס....
)מאז שאני קטנה אני שותה רק שוקו,לא קפה ולא מוגז אלא בעיקר שוקו,אין כמו שוקו בשבילי!

ד י י ז י

New member
בלי שתיה חמה?! מה את שותה?

אני שותה בעיקר קפה.. אבל תמיד תהיה לי פינה חמה לתה.. שליווה אותי כל השנים האלו.. ושוקו אני אוהבת רק בבתי קפה ומסעדות.. אבל והשוקו שסבתא מכינה (מקקאו אמיתי והכל!)

LillipooT

New member
אובכן.. ../images/Emo60.gif

אני שותה קולה.. רק קולה האמת.. לא משקאות חמים.. חח ואני די רחוקה מלהיות אלכוהוליסטית

ShaDoW GiRl

New member
אממממ טוב..

אני שותה בעיקר קפה
*לא אקספרסו קצר או משו כזה... כמו מה שהתמונה נראת* אני גם מתה על תה ירוק שמנקה את הגוף מזיהומים *כמו הקפה,חח* ושוקו אני תמיד יאהב! כמובן לא כמו קפה שגורם לי ליהיות ערה רוב היום* אה לפני שתסיקו מסקנות אני לא חולת קפיאין! אני שותה בקושי חצי כפית קפה, אם 2 וחצי סוכר. הרבה מים לקצת חלב...*לא שזה היה מידע שנחוץ לכם...חחח* עזבו אני קצת לא בסיידר.. הכל בהשפעת הקפה.... נ.ב לגבי משקאות קרים וקלים מי יודע למה קוראים לקוקה ולה "קוקה קולה" *חידה*

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif מנצלת את שרשור העוף ../images/Emo41.gif

אנשים אני צריכה עזרה
יש לי הרצאה באנגלית ביום חמישי ואין לי נושא
למישהו יש רעיונות...
אני שוברת את הראש על זה כבר שבוע.. ללא הצלחה מרובה..

ShaDoW GiRl

New member
על מה את בעיקרון מתרכזת?

שחקנים? סרטים? סדרות??... לא משנה על מה זה? כל מה שבא לך??.. תעשי על סמים. סיגריות *אהמ אהם קרין אהמ* מקווה שעזרתי...

למעלה