תפוז Live

../images/Emo186.gif תפוז Live ../images/Emo187.gif

פורום קפה מארח היום ב-20:30 את שאול רובין, הבעלים של אמיגו סוכנויות בע"מ המשווקת מכונות קלייה ביתיות, קפה ירוק, מטחנות קפה, ומכונות קפה ואספרסו. האירוח יעסוק באפשרויות ותהליכי הקליה השונים: מחבת, מכשיר פופקורן או מכשיר יעודי. קפה ירוק ותערובות וכל שאלה בנושא. האירוחים הבאים בתפוז אנשים : 19/12- עו"ד מאיה צחור בפורום שיחה על טראומה מינית 19/12- זבולון אורלב בפורום אקטואליה 22/12- אילן גלאון בפורום מרצ 22/12- דר´ אבי שפירא בפורום ADHD לקויות וזכויות 23/12- קובי אוז בפורום ספרים וספרות 23/12- יוסי פריצקי בפורום שינוי 24/12- ירון ידען יו"ר עמותת "דעת אמת" בפורום חופש 24/12- נעמי חזן בפורום מרצ

ניצו"שי....

אני מתה
איזה קטעים היו לנו היום לפני הישיבת שכב"ג
יש לנו בחדר שכב"ג איזו ספה שעליה יושבים שלושת הג´וקים (כינוי לשני תאומים בשכב"ג שלנו ועוד שישיסט אחד) אז היום אני וחברות שלי החלטנו לתפוס להם את המקום... (היינו 4 בנות) אז אנחנו יושבות להם במקום ואז אחד התאומים נכנס ואומר לנו לקום מהספה ואנחנו כזה: חה חה חה חה, למה נראה לך
אז הוא מתחיל לאיים עלינו שהוא יזיז אותנו בכוח (וזה לא שחסר לו כוח...) ואנחנו עדיין לו הסכמנו לזוז אז הוא, השישיסט ועוד שישיסט אחד התחילו ללכת איתנו מכות עם הכריות של הספות והתאום התחיל לסחוב אותי מהרגליים ואני כזה צורחת עליו שיעזוב אותי. הוא מוריד אותי ליד הדלת ואז הולך להוציא את אחת הבנות האחרות אז אני קמה, רצה אליו ומתחילה להרביץ לו
ככה זה היה איזה רבע שעה בערך
זה היה מזה מצחיק... ובשלב מסוים כל הבנות כזה התחילו לעזור לנו ולהרביץ לארבעת הבנים (הצטרף אליהם גם עוד שביעיסט אחד) והמרכזת הדרכה שלנו אפילו התחילה ללכת איתם מכות
זה היה שווה...

אני חייבת להגיב על החתימה שלך...

קח ארוחת בוקר של טיול חנוכה, תן בה ביס - לא טעים! אזהו שלא!!! את לא יודעת איזה אוכל היה לנו בטיול חנוכה... אאאאאאאהה! בבית מלון 5 ככובים לא אוכלים ככה... כל בוקר - לא סתם תה עם ביסקוויטים ושוקולד...! היה תה עם טים-טם - אאאה! אתם לא יודעים איזה טוב זה היה הטים טם הזה, השוקולד הנוזלי שממלא לך את הפה. והיה שוקו והיו עוגות בראוניז!!! ארוחות בוקר של מלכים היו לנו, לא קורנפלקס מגעיל עם חלב עמיד, אלא כריות, צ´ריוס, שוגי, עוגי קרייזי.. מה שלא תירצו...! וארוחות ערב כל פעם על האש עם אורז, מקרוני, מרק, פירה, צ´יפס, הכל...! ולישתות לא היה מיים, או פטל ואפילו לא אר.סי קולה - היה קוקה קולה אמיתית קרה וטעימה...! נועה.

חחחחחחח

גם לנו האוכל לא היה עד כדי כך גרוע ובבוקר היה לנו שוגי והיתה לנו קולה למשך כל הטיול קרה ובערבים אכלנו צ´יפס ונקניקיות וספגטי ופירה ואכלנו בבוקר האחרון גם פרנץ´ טוסט אבל החתימה זה איזה ירידה שעשינו על טיול חנוכה אני וחברה שלי....

טחונים? פחחח...

רק שתדעי שעל האוכל בטיול הזה שילמנו 20 ש"ח (לארבעה ימים!!!) והיינו אמורים לאכול חול... אבל איזה כיף שלראש שבט שלנו יש מכולת - אז הוא צ´יפר אותנו, ובגדול! וחוץ מיזה היו איתנו במכולה כמה שבטים נחמדים עם אוכל טעים...
כמה חבל שהם לא זכו לאכול אותו
! נועה.

למעלה