שירי מחלה?

Tommy The Cat

New member
../images/Emo186.gifשירי מחלה?

אוקיי אז כנראה שאני הולך לבלות מחר יום בבית, בגלל מחלה מעצבנת שקפצה עליי באמצע החיים. אז רציתי לנצל הזדמנות זאת כדי להקשיב לשירים שעושים לכם הרגשה טובה כשאתם תקועים בבית ומרגישים כאילו אתם בני 80. יאללה תתחילו לשפוך

slallum

New member
הנה כמה

Dire Straits - Sultans of Swing אריק איינשטיין - שבת בבוקר Rick Wakeman - The Journy to the Center of Earth מממ אין לי עוד, אבל היצירה של ריק ווייקמן מכסה את זה

yotamn9

New member
שבת בבוקר ../images/Emo13.gif

זה נראה לי בדיוק ההפך משיר מחלה, זה כדי לבאס- "חהחהחה אתה חולה ובחוץ יש יום יפה, נדפקת!"

slallum

New member
חחחחחחחחחחח וואלה

אבל זה עדיין עושה לי הרגשה טובה
גם אדון שוקו זה אחלה שיר

Vedderism

New member
חחחח אדון שוקו אם כבר

אדון שוקו הולך לבקר חבר שלו אדון שוקו אחר הוא מצחצח נעליו בלה בלה לא זוכרת את המילים לה לה בית ירוק והנה דלת אדומה משהו משהו בפעמון

Hangman Jury 87

New member
אוקיי

Aerosmith- Big Ten Inch Record, שיר מהסבנטיז, השיר הזה שונה לגמרי מהסגנון הרגיל שלהם, הוא מזכיר קצת את שירי אלביס פרסלי חחח. The Hives- Hate To Say I Told You So Cream - Sunshine Of Your Love אין לי עוד כרגע...

epitaph

New member
דווקא השיר הזה...

במוצע הרבה יותר יפה על ידי הנדריקס לדעתי, למרות שהביצוע המקורי הוא של קרים, אבל יש להם מספיק שירים אחרים בשביל להתאהב בהם.

digression

New member
מה שעולה לי לראש

Faith no more- Easy like a sunday morning Incubus- The warmth פחות קשור לפורום אבל שיר חמוד ומעודד Stevie Wonder- Place in the sun בוטן מתוק בקרקס- כל מה שנשאר ואחד הדברים המצחיקים..בדוק ישמח: Weird Al Yankovitz What if god smoked cannabis תרגיש טוב:)

dirty boots

New member
אני דווקא בעד דברים יותר הזויים,

ז"א, להיכנס לאווירה ולשמוע דורז וקרימזון. לא יודע, קצת קשה להניע את הראש כשרוצים להתעלף
[וזה בא מאחד שנוהג לחלות פעם אחת רצינית לכל עונה באיזה וירוס קטלני שעושה באמת הרגשה שאתה שוכן במחלקה כירורגית]

dirty boots

New member
אה,

ותנסו פעם לשמוע את זפלין ארבע כשאתם חולים. עכשיו כשאני חושב על זה, זה נשמע מעניין

epitaph

New member
ניסית את קרימזון כשאתה חולה?

באלבומים מסויימים זו יכולה להיות חוויה הזויה בהחלט...נסה בנוסף גם כמה אלבומי פסיכדליה, אותו אפקט...

Imag1ne

New member
גלי עטרי-

דרך ארוכה. לא יודע למה, אבל השיר הזה נותן לי הרגשה טובה.

למעלה