שבת שלום

yosef 30

New member
../images/Emo186.gif שבת שלום ../images/Emo186.gif

שבת שלום לכווווווווווולם
מה שלומכם חברים יקרים, איזה ימים קרים עוברים עלינו. האם גם העור בכפות הידיים שלכם פשוט מתפוצץ ונקרע
הדבר הזה פשוט כואב ומכאיב. ועל קרם ידיים שמעתי..... אבל לא תמיד
. ראשית אני רוצה לאחל לכולכם שנה אזרחית שכל המ שייקרה בה יהיה לטובה. והלוואי ובשנה החדשה, יביוא כבר השלום, שיתעוררו המנהיגים משני הצדדים ויביאו הרבה שקט למחוזותינו ושכל מנהיגי העולם גם הם ייתעוררו ויהיה שלום ולשווה ואחווה בין כל העמים. הגיע הזמן להתחיל לחיות מבלי להרוג, לא
איך אתם חגגתם את השנה החדשה
אני צבעתי לידידה שלי את הדירה ערב לפני שהיא עוזבת. זו הייתה אחלה חוויה, העלנו המון זיכרונות (היא גם זבה את תל אביב וחזרה לצפון). לקראת הסוף נגמר לנו הצבע, התחלנו לאלתר כל מיני שיטות לחסוט ממה שיש עוד ועוד צבע. חזרנו הביתה באחת וחצי בלילה סחוטים ומותשים. אך מרוצים ומלאי שמחה. אני חזרתי לעיר מולדתי - כמובן לחיפה. קפוא כאן טילים, ובטח יבוא כוכב נופל ויאמר איזה קר השתגעת
. אז ספרו שלומכם, ומעלילכם. איך עבר השבוע שלכם
ומה שלומכם... קצת עידכונים. בברכת חום חמים ומחמם לכולנו. ושהגשם יבוא והרבה.

בופיק

New member
סופש שבוע טוב לכולנו...

יוספוש, סחטיין על היצירתיות שלך
כל הכבוד
אכן יש ימים מאוד מאוד קרים, יום שלישי הייתה לי רכיבת אופניים מדהימה בטירוף, אם לא הייתי צריכה ללכת לעבודה בחיים לא הייתי מסיימת אחרי 50 קילומטר, פשוט נוף שהורס את הבריאות
נראה לי שהייתי על סף התקף לב מרוב היופי הזה
זה הרגיש חו"ל, אירופה, אבל זה היה הארץ שלנו, הארץ שאני כל כך אוהבת.... אצלי לצערי הסופ"ש הוא ללא תוכניות מיוחדות, סבא שלי קיבל אירוע מוחי ביום שלישי אז הוא בשיקום בבית חולים פלימן,. סבתא שלי השניה מצד אבא שברה איזה חוליה בגב לפני שבועיים ועכשיו היא נמצאת אצלנו בבית, ובקיצור הפכתי להיות אחות:)
אבל חוץ מזה הכל טוב, ואף יותר מזה... אתמול בישלתי עם אמא, ואז היא התחילה לשאול אותי על הבת זוג שלי, מה היא עושה? איך הכרנו? בת כמה היא? ועוד מיליון שאלות, ואפילו אמרה שאולי נעלה כולנו יחד לצפון לעשות רכיבת אופניים יחד... זה הפתיע אותי היציאה הזאת שלה:) אבל שמחתי מאוד... חוץ מזה היא שאלה אם אני בטוחה שזה מה שאני רוצה, כלומר להיות לסבית... אמרתי לה אני יודעת דבר אחד, אני בטוחה כרגע שמה שאני רוצה זה את הבת זוג הזאת איתי וחלק ממני מעבר לזה לא יודעת כלום. היא שמחה שטוב לי .... זהו שיהיה לכולם סופ"ש והמשך שבוע חם ונעים בופיק

הפגנה!!../images/Emo104.gif

היו כאן בכיכר מרכזית בטורונטו כ 1000 ערבים ותומכיהם (כולל כמה יהודים מוזרים) שצעקו והניפו כרזות ודגלים, כולל דגלי חיזבאללה. מולם, בצידו השני של הרחוב, כשמשטרה רכובה על סוסים מפרידה ביננו, עמדנו כ 100 ישראלים ותומכים, עם דגלי ישראל וכרזות. אפילו בן זוגי החזיק בשלט נגד טרור החמאס. קוריוז: בצידינו היה איש אחד עוטה מסיכה שהניף דגל לבנון דווקא. היו גם כמה הודים שהניפו דגל הודו, הינידים שׁמָחו נגד טרור מוסלמי/פקיסטני בהודו.

avisect

New member
שיפגינו כמה שהם רוצים

השורה התחתונה שיפגינו כמה שבא להם , עוד נתן להם בראש (נשמע מגונה במקצת ?) מה שכן אני רוצה להדגיש , כל הכבוד לאותם 100 ישראלים ולך כמובן על ההסברה שאתם עושים לכולנו - יישר כוח אבי סקטקוביץ'

yosef 30

New member
פורטי חזק ואמץ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

ימים לא פשוטים עוברים על תושבי הדרום. וגם אני לא מבין את אותם ישראלים, יהודים, הקמים ומפגינים נגד המדינה שלהם עצמם. כאילו שישראל באמת משעמם לה ורוצה להרוג כמה אזרחים. הנה כמה קישורים שמסתובבים באינטרנט. נתפלל כולנו למען חיילי צה"ל, שיחזרו הביתה בשלום

yosef 30

New member
ראיון מתוכנית טלויזיה ברשת אל ג'זירה

הנה הקישור. חבל שאותם ישראלים בחו"ל אשר מפגינים לא מסוגלים לראות את זה מזוויות אחרות. אך קל להפגין נגד משהו שאתה ממש לא סובל ממנו. הם לא חיים בדרום ולכן לא מבינים מה עובר על תושבי הדרום. אני גם לא מאחל לאף אחד לחוות מציאות כזו.

yosef 30

New member
איך 15 שניות נהפכות להיות חיים או מוות../images/Emo35.gif

תתחילו לספור

avisect

New member
בימים האלו....

"קפוא כאן טילים" זה ניסוח בעייתי משהוא.....
שבוע שקט ! אבי סקטקוביץ'

yosef 30

New member
אכן ניסוח בעייתי ../images/Emo3.gif

כנראה אני מושפע משמיעת טיל נפל כאן, טיל נפל שם.....

yosef 30

New member
רק צבא מוסרי יכול לעשות דבר כזה

ואני לא רוצה לחשוב אם זה היה ההפך, מה היה קורה.

למעלה