../images/Emo186.gif שבת שלום ../images/Emo186.gif
שבת שלום משפחה ייקרה
פרצופי הקור הם לא סתם, מאוד קר לי כאן בחיפה. הגעתי לבקר את אימי ואבי, נאי אוהב להגיע לחיפה, יש תמיד זיכרונות טובים מהמקום הזה. אני אוהב להסתובב בהדר, עכשיו ששיפצו וסידרו - אם כי חלק מהחיפאים לא הכי מרוצים מהשינוי. אבל אי אפשר לרצות את כולם, נכון
אז הגעתי לאבי הביתה, והוא בדיוק דיבר עם הדודים ממרוקו שמזמינים אותנו לחתונה ביוני - אני כמובן אמרתי שאני רוצה להגיע, לא מוותר על עוד טיול במקום המדהים הזה - שלא נדבר על הפינוקים שאני מקבל
. ואז ברוח החתונות - אבי מתחיל לומר לי "קדימה יוסף, תמצא לך אישה טובה, תתחתן, אישה בבית זה אושר גדול, זה הרבה שמחה. חשבתי לעצמי להתחיל להיכנס למקום הזה או שפשוט לתת לו להתבטא. החלטתי לתת לו לדבר, להרגיש שהוא כן עושה משהו או כן מעודד. כמו שהוא לא יוכל לשנות אותי אני גם לא אוכל לשנות אותו - כמו שהוא מקבל אותי אני מקבל אותו. בוא נאמר ששום דבר לא להפריע לי - פשוט שמחתי לראות שהוא מרגיש טוב, הולך, מחייך, הצבע חזר לו לפנים והכל בסדר. אתמול היו לי כל מיני רשות לא ברורים - הרגשתי שמשהו עובר עליי, לא ידעתי מה זה. אולי הגעגוע לחיבוק הזה ביחד, לשבת ביחד ולדבר, לראות טלויזיה, לצחוק... זה היה קצת חסר
. מחר שוב כל החברים מתכנסים להם אצל ידידיה שלנו בחיפה לשבת של חמין מבורך - אני אוהב את המפגשים הגדולים האלה עם כל החברים - ההנאה מובטחת כבר מראש. אנחנו נהיה בערך 12 חברים וכולם אוהביי אוכל
ומשם לאמא שלי שהכינה לי מעמולים מרוקאיים שמבחינתי אין שניים להם
אז מה אתם הולכים לעשות השבת
הכנתם משהו חדש, מעניין, נשמח לשמוע
. חברים שתהיה לכולנו שבת שלווה ונעימה וכל מה שנבחר לעשות - שיהיה עם הרבה אהבה. חיבוק גדול
יוסף.
שבת שלום משפחה ייקרה