שבת שלום

yosef 30

New member
../images/Emo186.gif שבת שלום ../images/Emo186.gif

שבת שלום משפחה ייקרה
פרצופי הקור הם לא סתם, מאוד קר לי כאן בחיפה. הגעתי לבקר את אימי ואבי, נאי אוהב להגיע לחיפה, יש תמיד זיכרונות טובים מהמקום הזה. אני אוהב להסתובב בהדר, עכשיו ששיפצו וסידרו - אם כי חלק מהחיפאים לא הכי מרוצים מהשינוי. אבל אי אפשר לרצות את כולם, נכון
אז הגעתי לאבי הביתה, והוא בדיוק דיבר עם הדודים ממרוקו שמזמינים אותנו לחתונה ביוני - אני כמובן אמרתי שאני רוצה להגיע, לא מוותר על עוד טיול במקום המדהים הזה - שלא נדבר על הפינוקים שאני מקבל
. ואז ברוח החתונות - אבי מתחיל לומר לי "קדימה יוסף, תמצא לך אישה טובה, תתחתן, אישה בבית זה אושר גדול, זה הרבה שמחה. חשבתי לעצמי להתחיל להיכנס למקום הזה או שפשוט לתת לו להתבטא. החלטתי לתת לו לדבר, להרגיש שהוא כן עושה משהו או כן מעודד. כמו שהוא לא יוכל לשנות אותי אני גם לא אוכל לשנות אותו - כמו שהוא מקבל אותי אני מקבל אותו. בוא נאמר ששום דבר לא להפריע לי - פשוט שמחתי לראות שהוא מרגיש טוב, הולך, מחייך, הצבע חזר לו לפנים והכל בסדר. אתמול היו לי כל מיני רשות לא ברורים - הרגשתי שמשהו עובר עליי, לא ידעתי מה זה. אולי הגעגוע לחיבוק הזה ביחד, לשבת ביחד ולדבר, לראות טלויזיה, לצחוק... זה היה קצת חסר
. מחר שוב כל החברים מתכנסים להם אצל ידידיה שלנו בחיפה לשבת של חמין מבורך - אני אוהב את המפגשים הגדולים האלה עם כל החברים - ההנאה מובטחת כבר מראש. אנחנו נהיה בערך 12 חברים וכולם אוהביי אוכל
ומשם לאמא שלי שהכינה לי מעמולים מרוקאיים שמבחינתי אין שניים להם
אז מה אתם הולכים לעשות השבת
הכנתם משהו חדש, מעניין, נשמח לשמוע
. חברים שתהיה לכולנו שבת שלווה ונעימה וכל מה שנבחר לעשות - שיהיה עם הרבה אהבה. חיבוק גדול
יוסף.

white star

New member
../images/Emo54.gif קר?!

רוחות חמות או סמי חמות שמתערבבות עם הקור ועושות פה איכס. אוף הייתי אצל זוגי אתמול והיות בת"א - אושר שאין שם את הרוחות האלה
מה עושים היום? נראה לי אני הולך להתקרנף עם ידידה שלי על וופל בלגי. יש לשנינו דודא על זה (כן אני מההומואים עם ה"עצמות הגדולות" שרוצה להישאר כזה חחחחחח)

מתקתק99

New member
שבת שלום ומתוקה...חמימה, פורה ומהנה...

שבת שלום יוסף, בחיפה אולי קר, אבל כאן בת"א די חם, ביקרתי הבוקר בים...מזג האוויר היה מדהים... שבועיים, שלא ביקרתי בחוף וזה היה חסר לי מאוד. הים בשבילי, זה לא השיזוף, זה מה שהוא מעניק \ טוען \ מרגיע \ התנתקות מהשגרה היומיומית... אני שמח לשמוע על השיפור בבריאותו של אביך. מאחל לו בריאות ואריכות ימים... לגבי חתונה...אשמח להיות לך לשושבינה...
גם הערב בישלתי והזמנתי חבר...לארוחה... כנראה, שיש משהו 'בחורף', המגרה אותי ומאתגר אותי במטבח. אחרי הארוחה...יש מס' דברים על הפרק...תלוי...מה מי מו... מחר, כהרגלי רוקד בטיילת עם האמריקאית שלי ועוד היד נטויה...למצות את הסופ"ש בהנאה מירבית. אז שיהיה לך סופ"ש פורה ומהנה, לך ולכל משתתפי וקוראי הפורום ו...גם לך בופיק...שלא תגידי...שלא תפגיזי אותי מהצפון הרחוק...
א-ו-פ-י-ר.

yosef 30

New member
שבת שלום מתקתקי

אכן היה יום חם ביום שישי. גם בחיפה היה חמים כשהגעתי אך בערב כבר התחילו הרוחות מנשבות. אני גר מול הים בקו אווירי ולכן כנראה אני מרגיש את הרוח חזק יותר. אם לא הייתי מגיע לחפה, גם אני הייתי הולך לים. השבוע פעמיים רציתי ללכת ולא לקחתי את עצמי בסוף. אך שבוע הבא - אם יירצה השם
תהיה שמש והכל יבוא לטובה
. תודה על האיחולים לאבי, את האמת קצת התפלאתי מה הוא עכשיו מדבר איתי על אישה וכו' מאיפה זה הגיע לו, הרבה זמן שהוא לא אמר דבר כזה ישיר וברור. אך אחרי שהתחלנו לאכול, אז כבר התחלתי להבין מהיכן הכל מגיע. אבא שלי מחוזר ע"י 2 נשים שמתפללות איתו בבית הכנסת. הוא סיפר לי את זה ואני לא יכולתי שלא להתרגש בשבילו ולחייך כאילו אין מחר. הוא כזה חמוד, זה ממש כמו ילדים קטנים. הוא סיפר לי שמישהי ראתה אותו וסיפרה לחבר שלו שהיא מעוניינת לנכיר את אבי. אז חבר שלי אבא שלי לא כלכך יידע איך לומר לאבא שלי והוא הלך וסיפר לעוד חבר ושניהם יחד ניגשו לאבי.(רק מזה התמוגגתי בתוכי - פשוט מקסים). ואז הם נתנו לאבא שלי את הטלפון, והוא התקשר אליה , קבעו וייצאו ביחד לשתות קפה בארומה. והיה נחמד ושהם דיברו וכו' וכו'. ו.......................... יש עוד מישהי שרוצה להכיר אותו. אז כמו שאתם רואים התפוח לא נפל רחוק מהעץ (קצת מחמיא לעצמי אז מה?).
עכשיו הבנתי שהוא מרוגש, שמח, מתלהב, מרגיש טוב, זה כייף. גם בגיל 76 ניתן להתרגש עוד מהחיים - וזה שווה הכל. אז אבא שלי עשה השלכה ישירה עליי מתוך מצבו - ורצה שגם אני ארגיש כמוהו - חמוד
אני מקווה שתהנה בריקודי הסלון שלך. יום אחד אני אבוא להתנסות.... שבת מופלאה שתהיה לך חיבוק גדול
יוסף.

בופיק

New member
אני לא מתלוננות../images/Emo13.gif לא אפגיז אותך:)

אני מקווה שלפחות נהנת בריקודים אתמול בצהריים, איך היה באמת
אתה לא תאמין, אבל כנראה שכל התחזיות שלכם שאני אמצא בת זוג בת"א התגשמו
ואני מאמשימה אותך
אני יצאתי בסוף לדייט עם בחורה שהיה פשוט קליק מטורף
משוגעת כמוני כמעט.... 6 שעות דייט
כמה אפשר לדבר.. וואו המון
בקיצור לא רוצה להתלהב יותר מיידי ולפתח ציפיות, אבל יש סיכוי שתראו אותי הרבה בת"א עכשיו... אם יהיו פרטים מעניינים אתם הראשונים שתדעו.... במיוחד אתה מתקתקי יקר שלי..... יאללה שיהיה שבוע טוב לך וליוסף וכמובן לכל שאר השבט
בופיק

מתקתק99

New member
יה...הורסת שכמותך...יה...שוברת לבבות...../images/Emo3.gif

בופיקי, שמח לשמוע על מעללייך, שהניבו פרי. בהצלחה מתוקה... שמח בשמחתך ושמח באושרך, מחזיק לך ידיים, שתבני קשר לאט לאט ובחוכמה. את כבר למודת ניסיון מהתקופה האחרונה. אמרתי לך, את בחורה אנרגטית וחיובית...המזמנת דברים חיוביים לחייך. תהני ותתענגי על כל ומכל רגע...התחלות חדשות ממוססות וגורמות לזרמים טובים וחמימים בגוף... את בתקופה פורה... עכשיו נהנה ממך יותר...מקרבתך...מזיו פנייך...
בתקווה לראותך בקרוב, (אאפה לך פשטידה חדשה) א-ו-פ-י-ר.

מלבורו 1

New member
מתקתק, בופיק, יוסף, וכולם יקרים...Long time

לא הייתי כאן מזמן, אז... יוסף, מצטערת לשמוע על הפרידה...קח לך את כל הזמן שאתה זקוק לו כדי לעכל, להיות עצוב וכל אשר תרגיש שאתה זקוק לו, כשתהיה מסוגל תאמר תודה בלבך לאדם שהיה איתך ונתן לך מנשמתו ונתת לו משלך... וצא לדרך חדשה, טובה ונפלאה... נראה לי שאם תהיה סמוך ובטוח שמעכשיו יהיה לך עוד יותר טוב, אכן כך יהיה, וזו לא קלישאה
... מתקתק חמוד, מקווה שהיה לך המשך ערב מקסים עם החבר לו בישלת בסופ"ש...ושתהיה לערב זה המשכיות והצלחה בכלל, כמובן...
בופיק יקרה, שמחה לשמוע שפגשת מישהי שמצאה חן והיה לך מספיק מעניין לשבת איתה ולדבר 6 (!) שעות!
אז מה אם היא גרה בת"א? אולי זה יגרום לך להתקרב יותר לכיוון המרכז...
אצלי ואצל אהובתי הכל די כרגיל... אני מחפשת עבודה, מה שקצת מתיש, בעיקר במצב הנוכחי ה"מדהים" של שוק העבודה... שיהיה לכולכם המשך ערב מקסים, ואשמח לשמוע מה שלומכם ואיך עובר עליכם השבוע אם יבוא לכם לספר... נשיקות ו

yosef 30

New member
היי מלבורו בוקר נפלא ../images/Emo140.gif

ראשית תמיד טוב לראותת אותך כאן איתנו
. אני מאחל לך שתמצאי במהרה עבודה שתאהבי, שתהני ממנה ושתהיה לך לפרנסה טובה. אכן המצב בשוק הוא לא כלכך קל, אך.... אל ייאוש, הכל ייסתדר לטובה (אני מאמין). הפרידה מבן הזוג היא אינה שלמה, ישנם הרבה שאלות שאני שואל את עצמי אני מאוד אוהב אותו וכן רוצה אותו, יש בייננו הרבה דברים שאנחנו מגלים שקשה לנו איתם. אתמול נפגשנו ובסוף נשארנו לישון ביחד, כמה התגעגעתי אליו יאללה
ישבנו ודיברנו, העלנו גם את האפשרות ללכת ביחד לטיפול...דברים נאמרו ונפרדנו כך שכל אחד יוכל לשבת עם הדברים שנאמרו ולעשות חושבים. זה ממש לא קל, כי חשוב לפי דעתי לא לחזור רק כי אנחנו מתגעגעים אלא כי אנחנו יכולים לראות יותר דברים אחד בשני ולשאול אני יכול להכיל את זה או לא
. אני מקווה שהכל ייסתדר על הצד הטוב ביותר. אני לרגע לא חשבתי להמשיך הלאה. הגוף שלי ממש לא ייכל לספוג מגע אחר, אתמול לא הפסקתי לחבק אותו, רק להרגיש אותו קרוב אלי היה שווה כל רגע
. מבטיח לעדכן בהמשך. יש לי שיעורי בית לעשות
. חיבוק ענק וד"ש לבת הזוג
. יוסף.

מלבורו 1

New member
כל עוד אתה לא שלם, אז ממש,

אבל ממש אל תוותר. טיפול זה בהחלט יכול להיות פתרון, שווה מאד את הנסיון. כשיש אהבה הכל אפשרי, אם מוסיפים לה את הקבלה של האדם של מולך, שהיא כל כך לא פשוטה לפעמים. הלוואי שיחזור במהרה להיות הבונבון שלך, מתוך מקום של קבלה ורצון הדדי לוותר ולהצליח בכל מחיר... אני מאחלת לכם מכל הלב שתצליחו להגיע לעמק השווה וליכולת להכיל זה את זה ולהמשיך משם מחדש...

../images/Emo113.gif שבת שלום.

לא, אין כאן שלג על הקרקע למרות שהיה בלילה מינוס 8 מעלות, סתם לילה קנדי שיגרתי בדצמבר. העיר מוארת באורות חג יפהפים, ומחכים לחנוכה, לחג המולד ולכל החגים האחרים של מאה הקבוצות האתניות שמהן בנוייה אוכלוסיית העיר. הערב אלך עם בן זוגי, אלווה אותו לחוג לשפת האספרנטו שבו הוא משתתף. אני הולך איתו מידי פעם סתם בשביל הכיף, גם אם אני לא מדבר את השפה. אבל אני כן מבין אותה, מתוך לימודים בדרך האוסמוזה. יוסף חביבי, תאמר לאבא שלך שאתה באמת רוצה להתחתן, ושתוכל לבצע את זה די בקלות על ידי ביקור קצר בקנדה
נעדרתי זמן מה מהפורום: האם הבנתי נכון שהיה שינוי בחיים שלך במשך החודשים האלה? ואתה צודק, יוסף, בקשר לאחריות שלנו כלפי ההוריאם. ברגע שאחנו יוצאים מן הארון אל ההורים, האחריות היא גם עלינו לעזור להם להתמודד עם התמונה השונה לגמרי והמפתיעה שהם רואים פתאום. אני עזרתי הרבה להוריי במשך השנים, להסתגל לעובדה שהחיים שלי לא יהיו כפי שהם ציפו - חיים לא רעים יותר וגם לא טובים יותר בהכרח, אלא פשוט חיים שונים ממה שהם ציפו. הנה סתם תמונה מהמטבח שלי, ארבעת המינים, לפני הארוחה.

yosef 30

New member
היי פורטי דרלינג ../images/Emo140.gif

אני אתחיל בזה שאומר שהעדרותך הייתה חסרה לנו
אכן שינויים קרו וקורים בחיי. בן זוגי ואני נפרדנו לפני שבוע. מוצא עצמי חושב הרבה על מה היה, מה אפשר ללמוד מכך על עצמי. יש רגעים בהם אני חווה עצב ורוב הזמן אני מתמלא בעשייה חדשה. התחלתי השבוע להנחות קבוצת הורים ראשונה, וכאשר ישבתי על כסא המנחה הבנתי שזה מה שאני אוהב ורוצה לעשות בחיי. כל התחום הזה לעבוד עם אנשים, לעבור תהליכים שלי ושלהם לחוד וביחד, פשוט הרגשת אושר ענקית. כך שאני למען האמת בסדר גמור
. אני גם מאמין בכך שישי מקום גדול בו אנחנו יכולים לעזור להורים שלנו להתמודד עם השינוי הזה שהם חווים "יציאה מהארון" קראת לזה - וזה אכן כך. יש משפט שאומר "אנחנו לא רואים דברים כפי שהם, אנחנו רואים דברים כמו שאנחנו" אני בהחלט מאפשר לו לומר את דבריו, היום הרבה יותר סובלני ומבין, וזה גם סוג של דיאלוג בייננו. אז מה אתה הולך להכין עם הירקות האלה -פורטי בוי
חיבוק ענק ממני
יוסף.

יוסף חביב../images/Emo24.gif

אני שמח לשמוע שאתה מסתגל למצב החדש שנוצר אצלך. ישנם קשרים זוגיים שמגיע זמנם להסתיים, וכנראה כך היה שלך. אני מאחל לך שתמשיך להיות מרוצה ומאושר.

yosef 30

New member
היי פורטי

אני מסתגל למצב החדש, יש הרבה געגועים. הרבה סימני שאלה, שאני עוד מנסה לקבל עליהם תשובה ביני לבין עצמי. לא קל לוותר על בחור כזה מדהים. נקווה שיהיה רק טוב. תודה על החיזוק יוסף.

החיים שאחרי

היי יוסף
, כתבת שנפרדת מבן הזוג. זה סופי
והעיסוקים שממלאים אותך בזמן האחרון - עוזרים לך לחשוב על דברים אחרים ולא רק על היחסים
כמוך, גם אני מוצאתי שעבודה עם אנשים ממלאה ומעניקה תחושות של סיפוק ורגשות נפלאים. נשמע שזה עושה לך רק טוב.

yosef 30

New member
היי משוטט ייקר ../images/Emo24.gif

סופי
לא חשבתי על זה כך. אני לא יודע אם זה סופי כי כמו שכתבתי למלבורו, נפגשנו אתמול, ניהלנו שיחה ממש טובה. ואחר כך המשכנו כאילו כלום לא קרה
. התגעגנו אחד לשני, וכייף לנו ביחד, ו....עוד אלף ואחד דברים טובים. אולי זה משבר השבעה חודשים
כמו שיש את משבר השבע שנים
מאמינים בזה
חושבים שזה באמת משפיע
הדברים שאני עושה עוזרים לי לא להיות שקוע ייתר על המידה במה שקורה. אני מאוד מרוצה מהזמן הזה ש"התפנה" אולי זה גם משהו שאני צריך ללמוד ליצור לעצמי בתוך הזוגיות. ואכן עבודה עם אנשים זה כייף
יאללה אני כבר מאחר בשעה וחצי ללימודים. שיהיה לך יום קסום חמוד. יוסף.

בופיק

New member
היי פורטי, התגעגענו../images/Emo70.gif

מה שלומך
לאן נעלמת לנו
זה לא בסדר
איך זה שאין שלג
ולמה לנו אין גשם
בופיק

היי בופיק, גם אני התגעגעתי אליכם

הייתי עסוק בענייני משפחה, ובשינויים בעבודה. השלג בא אתמול בלילה, רק שיכבה דקה, אבל מספיק בשביל לצבוע הכל בלבן. הוא יישאר איתנו כמה ימים משום שקר מאד. מאחל לכם גשמי ברכה לרוב!

רוח חמה ../images/Emo42.gif

אהלן יוסף
, כיף לשמוע על שיחת ה-
שקיבלת מהצד הצפון אפריקאי של ה-
. אתה מתכוון לנסוע
ואיזה פינוקים אתה עומד לקבל שם
נשמע טוב. אני אשמח לשמוע ממך עוד על המקום המדהים הזה, זה נשמע מקום שאסור לפספס. תשאיר לי קצת מהחמין
, כי אני כבר קרוב יותר עכשיו. חזרתי אתמול אחרי 3 חודשים ארוכים וחוויתיים, מקור ושלג ומינוס מעלה אתמול ל-24 מעלות
פה בת"א, עם הרבה תוכניות ומחשבות לעיתד הקרוב והקצת יותר רחוק, ועם עוד כמה תוכניות ליעדים לשנה הקרובה.
לראות חורף חמים ונעים שכזה, אחרי שחוזרים מה-
אבל לפחות לכמה ימים זה נחמד. עוד מעט ההורים באים לבקר, עם חמין משלהם, ונראה יחד עוד קצת משפחה. שבת שלום

בופיק

New member
איזה מעבר חד../images/Emo70.gif

מקור לחום... החורף פה ממש חמים זה לא ממש חורף אפשר להגיד.... איך החזרה
קשה
נשמח שתשתף אותנו במחשבות על העתיד הקרוב והרחוק גם יחד.... שמחה שחזרת וחבל שלא הבאת לנו קצת שלג.. לפחות תמונות יש
בופיק

נחיתה רכה

בופיק, אכן - בסטנדרטים אחרים, זה רחוק מחורף וזה אפילו נראה כמו קיץ מהאיים הבריטים
. חבל שככה נראה חורף אבל בשביל יום-יומיים, זה בהחלט נחמד. מה שמעניין הוא שבישראל, רק הטמפרטורה צונחת מתחת ל-20 מעלות וכבר כולם מתכסים ועוטים שכבות, בעוד שבאירלנד T-SHIRT היא הכיסוי הפופולארי, גם בימים של
ו-0 מעלות
. זאת כבר קיצוניות הפוכה. הנחיתה היתה קלה, רכה ומלאת סידורים לבצע. יש הרבה רעיונות לעתיד, הרבה #%#^$^#$$%^%^ תוכניות ומחשבות. ברגע שיהיה קצת יותר
ודאות - אני אשמח לשתף ! והנה - אני יודע שאת אוהבת, אז עוד תמונה ממערב אזרביג'אן...תהני !

למעלה