סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo186.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo186.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: שבת שלום לכולם

danduuu

New member
תחזרי כבר ../images/Emo10.gif

שיר השבוע של HIM: לא נראה לי שהיה, אולי סאמר ווין של וילה שיר השבוע לא של HIM: מלא מלא אין כוח לרשום ציטוט שעשה לכם את השבוע: מי שרוצה שיראה בפורום נייטוויש, אין לי כוח לרשום חחח *עצלנית* קליפ/הופעת השבוע: AMAZED של דאנקן ג'יימס וקאמינג אראונד אגיין של סיימון ווב המלצת השבוע: תנוחו אתר השבוע: www.jared-leto.org www.perezhilton.com ויוטוב כרגיל חוויית השבוע: אנערף תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: טלוויזיה- סאטרדיי נייט לייב.

Rose131

New member
ראור

שיר השבוע של HIM:לאדעת;[ שיר השבוע לא של HIM: buried myself alive- the used ציטוט שעשה לכם את השבוע:נמנמ. קליפ/הופעת השבוע:buried myself alive- the used המלצת השבוע: קולה? אתר השבוע:תפוז! חוויית השבוע:אר תמונת השבוע:רר מה אתם שומעים עכשיו:איזו הפתעה, buried myself alive- the used

little WhiSper

New member
Cannonball

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: שייגעצ- להלחם במפלצות ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אל תגידי דבר, גם שתיקה יכולה לדבר, יכולה להרוג" קליפ/הופעת השבוע: אממ... סרט נחשב? 'סטפ אפ' ! המלצת השבוע: תראו סטפ אפ, תחגגו יומולדת לחברים, ותהנו! אתר השבוע: מייס,פורומים וכו' חוויית השבוע: יומולדת לחברה אתמול תמונת השבוע: אין! מה אתם שומעים עכשיו: Damien Rice -Cannoball שבוע טוב לכולם!
(קאריני דברי איתי!)

Aqua Marine

New member
../images/Emo20.gif*עונה*

שיר השבוע של HIM: אממ אני חושבת שThis Fortress Of Tears שיר השבוע לא של HIM: אממ ש כמה אבל.. Evanescence - Forgive me ציטוט שעשה לכם את השבוע: אריק (המורה למת'): 8:4 זה 4, נכון? אנחנו (5 יח"ל): כן! קליפ/הופעת השבוע: לא רואה :S המלצת השבוע: אמאמ אתר השבוע:
חוויית השבוע: יום שדה
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: Soilwork - Light the torch

Girl In The Box

New member
&*%$%#@^#$

שיר השבוע של HIM:ביוטיפול שיר השבוע לא של HIM:סוף העולם-אביב גפן ever dream-nightwish wishmaster-nightwish come as you are-nirvana ציטוט שעשה לכם את השבוע:... קליפ/הופעת השבוע:לא יודעת המלצת השבוע:לישון!!! אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:התחלתי היום ביצפר ב10 וסיימתי ב11 וחצי
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:עורי עור-אביב גפן

למעלה