ניסוי

• פותח הנושא uma5
  • פורסם בתאריך

uma5

New member
../images/Emo186.gifניסוי

היום הנוי. הודיע לי שהם מארגנים קבוצת חולים לא מאוזנים לקבלת תרופה חדשה של אפילפסיה. הוא ייצור קשר עם הגורמים בחו"ל אם מצבה הרפואי של בתי מאפשר להכניסה לקבוצה.(היא חולה בעוד מחלות). הסכמתי אך מצד שני ניכנסתי עתה להיסוס הרי הקפרה במינון התחלתי ורואים שיפור ידעתי אותו. אך עכשיו אני מתוסכלת. אין לי מה להפסיד. מה דעתכם?

שרונמר

New member
אהלן יפה

אני הייתי מנסה , יכול להיות שזה פתרון טוב. ההחלטה הסופית צריכה להיות שלך, ואני מבינה את התסכול. תחשבי האם כדאי לוותר על הקפרה או, להמשיך לנסות. בהצלחה שרונה

הי

תשאלי שאלות על הניסוי, מאיזה חברה, לאיזה סוג חולים,האם זה בטוח, האם זה לקבלת אישור ב-FDA. חברה אירופאית? שאלות זה טוב, מיתבררים דברים.

uma5

New member
ניסוי../images/Emo186.gifהרגע התקשר

הנוי. והודיע לי שבכל זאת הוחלט להעלות את מינון הקפרה וברגע שנגיע ל-3000 במידה והמצב יהיה 4 התקפים בחודש רק אז יכניסוה לקבוצה. טוב שזה יצא מצדו ואז גם אמרתי לו שחששתי בגלל הקיבה ולמעשה הקפרה משפרת. מחו"ל אמרו לו שקודם נגיע למינון מקסימלי בקפרה ורק אז ידעו אם היא מאוזנת או לא. דברים הסתדרו לטובה. ירדה לי אבן

sbh100

New member
ניסוי

לא הבנתי מי מארגן את הניסוי לתרופה החדשה

uma5

New member
ניסוי

בי"ח קפלן משם הודיעו לי ושהם בקשר עם חו"ל.

ביה"ח קפלן זה סדין אדום עבורי

מבחינתי אפשר היה למחוק אותו. אני מקוה שעדין יש שם כמה נקודות אור.

uma5

New member
../images/Emo7.gifקפלן

הנוי. החדש והצוות החדש הם הטובים לא המחלקות אני כבר מכירה וישר עומדת על כך לאיזו פנימית. לצערי כשמישהו חולה ואין ריפוי הזלזול גדול. בסורוקה אכלתי קש וכשמגיעים לאישפוז כל זיהום וכל חם גורם לפירכוס .הפנימאים רבים עם הנוי. שצריך לאשפז אצלהם אך הנוי. טוענים שהרקע כרגע זה פנימי והכל מתנקם בבתי. בקפלן אין מחלקה נוי. רק מרפאה אז אני חוסכת את שעות ההמתנה במיון איפוא תתאשפז. בסורוקה לא פעם השאירו במיון 20 שעות שם טופלה ואח"כ שוחררה עם המשך טיפול בבית וכעבור מםפר ימים שבה לאישפוז. אפילו עירוי ווליום שנמשך 8 שעות ניתן במיון.

למעלה