מומלצי השבוע

../images/Emo186.gifמומלצי השבוע

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מסר לאומה- שבוע חורפי אבל בלי חולי שיהיה לכולנו [או לפחות לכם
]

wrong turn

New member
חדש פה!

מקווה שתקבלו אותי :) ואני רוצה למסור לידידה שלי שרק בזכותה הכרתי את איריס! אז נטעלי תעשי לי ילד! מה שיר השבוע שלכם? איריס פרחי - רק לגעת מה שיר השבוע לא של איריס- דיאטה - אפרת גוש משהו שעשה לכם תשבוע? חברים שלי או איזה קיטצי אני ספר- השטן והעלמה פריים משהו שהרס? המחנכת הטיפשע שלי מסר לאומה! נייטמר ביפור קריסמס זה סרט טוב! למה אני מגיב ברבע לשתיים אל תשאלו אותי לא יצאתי ושיעמם לי
יוני

*אפצ'י*

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? "את לא נורמלית" מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? "חורף" של עברי לידר עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- רמת אביב ג' והדוקוסלב עם עברי
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נמנמ.. אין ממש משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן בערבית
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- המ.
מסר לאומה- אפצ'י שוב. שבוע טוב.

pishkashit

New member
../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אפילו אם מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? השיר של מש"קיות ת"ש.. "עם הסיגריה ו.. מש"קית ת"ש מש"קית ת"ש " LOL עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אריאלה איתי בבה"ד
משהו שהרס לכם את השבוע- התגייסתי
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שתיגמר הטירונות :X מסר לאומה- בלאכס.

עוד שבוע עבר

two more to go מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אפילו אם מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? "אמצע הלילה בכפר"/הראל מויאל [נו מה..] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נגני MP3 זה רולז משהו שהרס לכם את השבוע- אממ מוזיאון משואה.. ועוד כמה דברים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיעבור יום שלישי כדי שאני אוכל להתחיל לשיר "כןןן מסיימות", יום שישי הוא מתחתן
, ויום שבת הופעה לעדי המושי מושלמת מסר לאומה- מסתבר שאני בחורה זהב
.. כיף לי

pishkashit

New member
../images/Emo6.gif אני אמרתי לך את זה

"כןןן מסיימות" עם הריקוד זה שולט כפרעלייך אני רואה אותך מחר

eladi88

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? מישהו מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? בית הבובות - שיר בעיפרון עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני רוצה להמליץ לכם לא לקרוא את הספר רודף העפיפונים! אתם סתם תתאכזבו.... משהו שהרס לכם את השבוע- עזבו..לא משנה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אממממ נזכרתי! טיול ביום חמישי....או ביום שלישי ללכת למרכז לעיוורים שאני מתחיל להתנדב שם...חחחחח יש שם איזה זקן אחד שמתחיל שם עם כל הזקנות....חחחחחחחחחחחחחחחחח זה אחד הדברים המצחיקים! מסר לאומה- פם פם פםםםםםםםם פדם

../images/Emo79.gif

מה שיר השבוע שלכם (של איריס)? אין מה שיר השבוע שלכם (לא של איריס)? Blue Way - נובה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - לא יודעת. משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה דברים.
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הפרק החרון של הכי גאים שיש
. מסר לאומה-

למעלה