יום שני

יום שני ../images/Emo16.gif../images/Emo103.gif

בבצפר היה לנו טקס ועדות של המורה למתמטיקה שהוא ניצול שואה...היה ממש מרגש לשמוע אותו! אממ..זהו בערך ישנתי היום כי היו חסרות לי שעות שינה

Efrat K

New member
היה יום סבבה

היה לנו טקס,הראו שם את הקטע מהעדות ממשפט אייכמן שאחד מהעדים פשוט מתמוטט. חוץ מזה היה יום ממש נחמד,המחנכת שלנו גילתה לנו שמשנים את שם הבצפר שלנו שנה הבאה כשנהיה בי"ב כי אנחנו מתאחדים עם בצפר אחר וזה שילוב של שני השמות. היא גם הייתה אמורה לתת לנו ציוני מגן בתושב"ע כי יש לנו בגרות ביום רביעי אבל היא לא הספיקה כי היא יצאה איתנו לטיול השנתי ישר אחרי שעשינו את המתכונת אז היא תשלח לנו SMS/אימייל עם הציון וההערכה. המורה שלי להיסטוריה החזירה לנו את העבודות אחרי 3 חודשים(באמת הגיע הזמן)והיא ממש משוחדת ממני,היא כתבה שהכל מדהים אצלי ושהיא רוצה עותק מזה לעצמה. היא רוצה לעשות יום מרוכז כדי לסיים את החומר אז אמרתי שאני נוסעת לאילת והיא אמרה לי שזה לא טוב לנסוע בתקופה כזאת כי אני אהיה לחוצה אז אמרתי לה שאין לי ברירה כ"כ,ההורים שלי בכוונה עשו שזה יהיה בטיסה כדי שזה יהיה לי יותר קל ושזה לא כזה כיף להשאר לבד,אז היא אמרה לי "אני מזמינה אותך לישון אצלי",רק בגלל זה אני לא אצא
בחיי שלמורים האלה יש יציאות

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif ממ.

איחרתי לטקס וזה]; אז לא הייתי בשום דבר של השואה בביה"ס. בקטנה, אמרו שלא הפסדתי כלום חוץ מהחפירות הכי משעממות בעולם.
היה לימודים קצת.. שעה מתמטיקה ושעה הסטוריה. No biggi. אצתי-רצתי לאוטובוס, קניתי כרטיסיה, ירדתי בתחנה, אצתי-רצתי אל עבר המסז'יסטית (
) ודפקתי ת'מסז' של הלייף, שלו חיכיתי כה רבות. חזרתי הבייתה, נחתי, התקלחתי, ויצאתי לסוכנות שנרשמתי אליה [שחקנים]. היה ב-ס-ט. ממש אבל! אני מתחילה קורס הכנה כזה של 5 פגישות, פעם בשבוע רק.. מיום חמישי!! אינטנסיבי, אה?
ועוד שבועיים יש לי פוטושוט. כן, אני אשים פה את התמונות [הטובות
]
שבתי לי הבייתה מאושרת ושמחה ראיתי האלופה. ליאן זרקה את דורי!!!!!!!!!!!!!!111 ללהלהלהלהלהללהלהההה
אולההה מיד אחרי שהיא שכבה עם סער פעמיים
נה נהנה. אין עוד דבר מיוחד
זהו. לאאאאב!

למעלה