יום שני

גליזה

New member
../images/Emo186.gifיום שני../images/Emo42.gif

יום השואה
אני לא מאמינה שאני *שוב* הולכת לישון בשעה כזאת

moshe present

New member
ראיתי עכשיו רשימת שינדלר

אחריי שבערך מכיתה ז' אני רוצה לראות אותו. איזה סרט מצמרר. איזה בן אדם טוב הוא, הלוואי הייתי יכולה פשוט להביא לו חיבוק. אני פשוט לא מצליחה לתפוס את השואה, באמת שלא.זה כל כך כל כך נורא, יותר מכל סיוט שיהיה למישהו אי פעם.

Simply Blonde

New member
אני עדיין מפחדת

ואני בהלם מעצמי שעשיתי את זה מתוך שינה
המ אחותי וחברות שלה בפולין התקלחו ביחד בבגדי ים כל פעם כי הם פחדו

eynav br

New member
חזרתיייייי../images/Emo13.gif

וואי הרבה זמן לא הייתי פה... עברתי לקולג' בארה"ב, אני לומדת עכשיו אנגלית, מחר מתחילה... ניפרדתי מההורים שלי כבר לפני 3 ימים ל9 חודשים וזה פעם ראשונה שאני ניפרדת מהם, מקסימום ניפרדנו ל10 ימים וגם זה לא ניראה לי, רק מאבא... אמ.. אני 10 שעות אחרונה ישראל ככה שזה קצת בעייתי אבל מסתדרים.... זהו...אשתדל להכנס יותר עכשיו...

Keren I6

New member
אני הלכתי לישון יותר מאוחר../images/Emo29.gif../images/Emo167.gif

וקמתי בשש וחצי לשעת אפס, ובסוף הגעתי לבית הספר,חצי רדומה והשער היה סגור!
חיכיתי בחוץ בקור עם עוד איזה מישהי 10 דקות עד שהשומרת בכבודה ובעצמה נזכרה לבוא ולפתוח לנו את השער. אף אחד לא הגיע לשעת אפס, זה היה יותר שיעור פרטי. אח"כ הלכנו לראות סרט(שהיה יותר כמו שיעור הסטוריה),ואז טקס(היה יפה
) כשחזרנו מהטקס דיברנו עם איזו מדריכה (חמודה מאוד,יש לציין) על יום השואה,והיא הרצתה קצת. באחד וחצי נהרנו הבייתה,ועכשיו אני עוד מעט אלך ללמוד למבחן במתמטיקה(אין לי כוח בכלל,כואב לי גם הראש
דווקא כשאני צריכה ללמוד הוא נזכר לכאוב
) שיהיה לכולכם יום סביר(נעים קשה לי להגיד), ותצפו בסרטים של יום השואה- זה מעניין,וגם חשוב.

Blue Aura

New member
אני כ"כ מפגרת! כ"כ!../images/Emo189.gif

קיבלתי 13 בבגרות בביולוגיה! כמה אני יכולה להיות מפגרת, לפחות הייתי מגיעה ל15 זה היה עובר אבל 13! גאד, כמה טיפשה אני יכולה להיות! כמה! אני כ"כ שונאת את עצמי על זה שאני מפגרת! זה מה שאני, כ"כ מפגרת! אני לא מאמינה, וחרשתי כמו מטורפת! די!
אוף! אוף! אולי עוד מעט אני אלך לצייר, נראה אם אני ארגע.

Blue Aura

New member
במת'*../images/Emo122.gif../images/Emo189.gif

רואים כמה מטומטמת אני! רואים!

פיטריוט

New member
אל תשללי את עצמך

אני יודעת שזה מאוד קשה לך שקיבלת ציון כזה,אך זה קשה לך המקצוע הזה ?אולי במקצוע אחר ילך לך הרבה יותר טוב,גם לי לא הלך טוב אבל לא בבגרות ,בשתי מבחנים שלבסוף הבנתי שזו כנראה לא מגמה בשבילי ועברתי למגמה אחרת ,למרות שחרשתי,אך אולי דרך הלמידה שלומדים בה לא טובה . קיצר..לא להתייאש

Grey Faerie

New member
:/

אוף, חרא יום. קמתי דיי מאוחר אבל הכלב שלי חולה אז נשארתי איתו בבוקר ככה שפיספסתי את הטקס בבי"ס ואת שיעור אנגלית. ואת הצפירה העברתי בתחנת אוטובוס ליד זקן פטפטן. ואז שעתיים מתמטיקה ואז חזרתי הביתה, הכנתי לעצמי אוכל והלכתי לישון:/ אני מרגישה ממש רע.

Simply Blonde

New member
../images/Emo203.gifאני ממש מפחידה את עצמי

קמתי בחמש בבוקר להתקלח וחזרתי לישון אח"כ קמתי בשש וחצי והתארגנתי והלכתי לבצפר ונסענו ליד ושם היה מעניין והכל אבל האווירה הטיפה שטותניקית הרסה הרבה והכניסו אותי לזה לא נורא. וראיתי את שרת החוץ הפולנית והשומר שלה גבוה ממש
ואני חופרת עכשיו
הלכתי לישון בדרך חזרה פתאום סוף סוף עד שנרדמתי בלי שיפריעו לי הדליקו מזרחית יואו כמעט הבאתי לאנשים מכות

למעלה