המסע לפולין

D lay

New member
../images/Emo186.gif המסע לפולין

שלום, שמי שמרית, אני חניכה ומדריכה בנוער העובד והלומד. אני טסה בעוד פחות משבוע לפולין במסגרת התנועה. ורציתי לשאול, האם מתקיים מסע לפולין גם במסגרת בני המושבים?

s h e e p i t

New member
לפחות במסגרת ארצית...

לא משו שידוע לי.... חכו זה בא לי בשלבים....

NKstuff

New member
בעבר היה מסע עם התנועה

אני יודע שכשאני הייתי בי"א הייתה התארגנות כלשהי... אני לא זוכר איך, ומי.

D lay

New member
למה כיום אין התארגנות כזו?

ו...דווקא שמעתי שיש חבר'ה מחוף הכרמל שיוצאים מבני המושבים.

נ ו ם

New member
שנה שעברה היה נסיון בגרעין הארצי

לארגן מסע לפולין לגרעינרים.

נ ו ם

New member
אבל שנה שעברה זה בסוף לא יצא נכון?

האמת שאני לא הייתי בעד.

kedeman

New member
השנה רשום מסע בלוח השנה

אבל הוא רק לגרעינרים הוא בזמן פסח ולדעתי הוא על הרגילה שלנו המ.... אני סקפטי לגברי הצלחתו ברמה של גרעין עודד אני מאמין בכל אופן שיהיה יותר נכון להוריד אותו לשכבת י"א או י"ב (או ביחד??) הייתי שמח לנסוע לפולין עם התנועה - זה ייתן שם להכל משמעות אחרת אבל השנה אני לא רואה את עצמי עושה את זה....

THE sky angel

New member
זה לא אפשרי לעשות את זה ביא\יב

מהסיבה הפשוטה שברוב בתי הספר יוצאים בשנים האלה ולכן ייצא מצב שעוד לא הצלחת לעכל מסע אחד וכבר מגיע השני.. אני אישית לא חושבת שאני אצליח לעכל את המסע הזה פעמיים בהפרש כל כך מזערי... מה גם שהכסף מדבר כאן.. (2 הוצאות כבדות..)

אבל אם את יודעת שאת הולכת לסוע עם

התנועה לפולין אז את לא תלכי לזה של הבצפר... הכוונה פה היא לצאת עם התנועה... לא לצאת פעמיים גם עם התנועה וגם עם הבצפר... זה לא הגיוני ולא מעשי לעשות את זה..

הקטע הוא לא לצאת לשתי המשלחות...

אלא לצאת למשלחת שאיתה אתה יותר מתחבר. אני אישית הייתי יוצאת מהתנועה השנה, אם הייתה משלחת כזו. אפילו שקלתי לצאת עם הנוע"ל, אבל בסוף החלטתי שעדיף דרך בצפר...

פעם היה...

לפני 6 שנים בערך, הייתה משלחת נורא קטנה של בני המושבים לפולין, שיצאה עם הנוע"ל ועם עוד קבוצות קטנות שהצטרפו לנוע"ל. אח שלי היה בזה. לפי מה שהבנתי המשלחת הייתה נורא לא מאורגנת, אבל הוא בכל זאת הפיק מזה משו. עובדה - הוא ממליץ לצאת עם הנוע"ל ולא עם בצפר.

למעלה