אם אני

מצוטטת

New member
../images/Emo186.gifאם אני../images/Emo186.gif

אספור עד 100
אנשום עמוק עמוק יש מצב מישו מחמם פה ת'אוויר של הצהרייייייים באיזה סחלב חם שוקו מוקו משו פיקנטי
לא רק בשVילי, גם עבורה צריך להחZיר ת'רוּג' ללחייייייימים של ורד יאללללללללללה שוּט ....... מה זה כולם קפואים היום מה קרה))))))))))אה)))))))))))

Rinattt

New member
דווקא הכי מתאים לי עכשיו זה...

קפה שחור עם חוואיג' ושיהיה חם חזק ומתוק

Rinattt

New member
יוווווו בדיוק לקחתי שלוק.... אחחחחח

טעים לי
זה כמו מנהג אצל תימנים... אחרי בשר חובה שחור עם חוואיג'

קטי30

New member
../images/Emo24.gif

קמס'נית
טוב לא נורא הכנתי לבד ו-ע-כ-ש-י-ו הפסקת |סייגריה| והופ' חזרה לגננע' (תלחצי על התמונה, היא זזה ע-נ-ק
)

גמני באתי...תעמידי שלישיה :))

נראה אותך מצליחה בשלשות....האא:))) לי מתאים עכשיו....... אממממממממ ............... ו........... ו...................... :)) -מסמיקה- מה? גם זה אסור????

Rinattt

New member
בשלשות אני אלופה ../images/Emo8.gif

מאז שיש לי שלוש בנות הכל אצלי בשלשות 3 צלחות אוכל, 3 שוקו חם, 3 מקלחות, 3 הסעות, לשלם עבור 3, לדאוג ל-3, לטפל ב-3, לאהוב 3...

סמלההה...ת'עוררתי בביעותים.

שמעתי שלשות......... נבהלתי :))) יפה לך השלישיה הנסיכותיתית:) אצלי זה רק שתיים.......השלישי בבישול על אש קטנה |קריצונת|

shefil

New member
ולי הכי מתאים..

להתכרבל במיטה או עם ספר טוב או עם גבר טוב

גבר טוב.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא חושב שנולדה האישה שתגיד הנה גבר טוב..... מה שלא נעשה תמיד תמצאו דפקטים

מצוטטת

New member
נו.......

התחלנו אני מבינה פתחי מחברת...... בואי נימנה בצותא ת'מיקומים על פני המשולש/מתומן1'שושה..... ונשווה
אחחחחחחח אופו המאצ'ו עם 3 הפינות ישרות הזווית

תוכלי להתאפק?

לא כי בשבת אני מכינה חריימה, זו כבר הפעם השניה שקונה סיר חדש, בכול פעם כמות האנשים גדלה....... והסיר לא יכול להכיל...... .

Rinattt

New member
עם מה שכתבת אני יכולה להתאפק

עם מה שכתבה shefil - לא בטוח... ואני לא מתכוונת לספר הטוב

מצוטטת

New member
~~../images/Emo46.gif~~ נו באמת

גם את זה קשה לכם להבין אצלי זה יופי הדימיון הווירטואלי קומקום יש לי גם פה ככה 'תם מחממים בווירטואלי לא רוצה בכלל להתחיל לחשוב איך אתם מחממים ומתחממים בחיים האמיתיים
נו...................מה יהיה

למעלה