עדימ

New member
אוקי חבר'ה אתמול הייתי בשוקולד בר

של מקס ברנה בהרצליה פיתוח לא זוכרת את הרחוב והכתובת אבל היה מדהים בכניסה יש שני מכלים של שוקולד לבן וחום מתערבים להם ובפנים יותר יש כמויות של גרגרי קקאו ודוכנים מלאים בשוקולד. ניגשתי לדוכן שהיו עליו כל מיני דברים ושני בלוקים עבים וגדולים של שוקולד מרירר ושוקולד לבן. זה היה מדהים עמדתי מול הדוכן ופשוט התענגתי מכל שוקלד שהציעו לי לתאום וכהרגלי הרקעתי ברגלי ברצפה נשענתי על הדלפק כשזרועי הימנית נשענה עליו וזרועי השמלת-כפף ידי במין אגרוף שכזה תומך בסנטר. הלכתי למות. כמובן שלפני כן בחוץ ישבתי עם אבי אחותי וחברה שלה וכל אחד הזמן משהו אבי הזמין משהו אלקוהולי שלא טעמתי אחותי הזמינה שוקולה מריר חברה שלה הזמינה שוקולה חלב. אבל המנה שלי כיחבה! כולם טעמו ממני והרבה!!!!!!!!הזמנתי שוקולטה חם ומריר!!!!!!!!!!! וסמיך!!!!!!!!!!!!זה היה פצצה!!!!!!!!!!!טיפ שלי: לכו תואכלו את זה עם חבר טוב שנים על מנה אחת אפשר גם בן זוג שיוצאים איתו אבל העיקר עם מישהו שכיף איתו!!! שאתם מסתכלים אחד לשני בעיניים ונהנים מכל רגע לא רק מהשוקולד רלא גם מזה שהוא נהנה!אני ככל הנראה אעשה את זה עם החברה הכי טובה שלי בהזדמנות הכי קרובה שיש. ודרך אגב על ארבעתנו שילמנו 50 שקל. תחשבו חבר'ה מקום מדהים יפה וטעים!! 50 שקל אל ארבעה זה פשוט שווה גל אגורה והכל איכותי לעלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bujored

New member
מה דעתכם על השוקולד בר בפיתוח?

של מקס ברנר. מישהו היה? אין הרבה מקומות בארץ המוקדשים בצורה כזו לשוקולד. למי שלא היה ולא מכיר אז מאוד מומלץ ללכת!

|שוקוליידיבאג הולכת למקס ברנר../images/Emo185.gif

הלכתי לי עם חבוב אחד לבית הקפה המדובר מאוד לאחרונה של מקס ברנר בהרצליה פיתוח (קל"ב!) אחרי התמנה לא ארוכה במיוחד (נו אתם יודעים כי זה חדש) סך הכל כי זה היה יום ראשון ולא סופ"ש, כשניסיתי ללכת בסופ"ש עם הרבה חברים נתבשרנו ש*היום זה לא יקרה*... אז אם אתם מתכוונים ללכת או שתלכו עוד הרבה זמן שההתלהות תרגע, או באמצע השבוע.. בכל אופן נתחיל מזה שהישיבה שם בפנים לא נוחה בעליל, שורה ארוכה של ספה מולה מוצבים שולחנות קטנים בצפיפות מחרידה ואחריהם קו של כסאות מול השולחנות. חוסר פרטיות משווע כי אתם יושבים ממש ממש קרוב לזוג שלידכם - משני הצדדים! ואז הגיע התפריט, חוברת ארוכה ועבת כרס, כתובה בלשון פלצנית שאמורה לעורר בך רגשות של יוקרה והוקרה למקום, אבל בעצם מאוד לא ברור לך מה אתה מזמין! למשל אני חשבתי שהזמנתי משהו חם, ומסתבר שהוא היה קר... בכל אופן מילא זה אבל זה היה פשוט... המממ לא משהו בכלל! טעם השוקולד היה עמום לחלוטין וגם בכל שלוק (כן כן זה בא עם קשית) היה טעם אבקתי משהו, לא ברור בכלל. שתיתי את הכוס אך לא בשקיקה חשבתי לי שאולי אני הוזה וזה ישתפר עוד שניה. אבל נחשו מה? לא. בקיצור אכזבה! וקטע מצחיק שהיה לי עכשיו, לקחתי חבילת שוקולד פרה עם סוכריות עדשים, ואני פותחת את האריזה האדומה, קורעת את האלומיניום ומגלה מתחתיו... לא שוקולד! אלא עוד שכבת אלומיניום! =) משעשע!

ליאן.

New member
../images/Emo47.gif חוויות מהשוקולד בר - מקס ברנר

כשנרשמנו בכניסה אמרו שזה יקח שעה... ונכנסו תוך 10 דקות.. (כולם נבהלו מזמן ההמתנה וברחו
). התפריט עשיר ומגוון, ואפילו יש סלטים, תתפלאו.. לא הבנתי למה הם מגישים כבד אווז ואיך זה משתלב עם התפריט.. שאר המנות - משובחות ותמונות בהמשך.. המלצרית היתה מאוד מאוד חביבה ויעילה. בקצרה - היה אחלה! האווירה מעט לחוצה.. אבל מקווה שכשנחזור בעתיד יהיה יותר נינוח.

Levinzone

New member
ומהצד השני...

הייתי שם כבר שלוש פעמים (וגם אתמול) ודווקא נהניתי בכל פעם. שתיתי גם חם וגם קר והכל היה מצויין - בשתייה החמה ממש ממש מרגישים את השוקולד (המריר ממממממממממממש חזק!).. הבעיה היחידה, שרק אתמול התגלתה, היתה השירות - נוראי נוראי נוראי נוראי!! אמנם המלצרית היתה מאוד יעילה (במיוחד כששמעתי אותה אומרת לשולחן לידינו: "זה לא טעים. גם זה לא, יש לזה טעם לוואי. ולגבי זה, קחי בחשבון שזה רק חלב ושוקולד, לא משהו מיוחד" (מה היה קורה אם הבוס היה שומע?), אבל אחרי שהזמנו חיכינו חצי שעה (על השעון!!!) לקבל סנדביץ' וקרפ, שהיו קרים (לדעתי הם היו אמורים להיות חמים כי זה היה עם עוף, אבל אנ'לא בטוחה). אח"כ ביקשנו חשבון ו-2 שוקו דני טו גו - הביאו לנו בכוסות של "לשתות במקום". חיכינו שיחליפו, ואז כבר הביאו את זה קריר משהו! ואז שוב חיכינו לחשבון - וחייבו אותנו על 3 שוקואים. השתגענו כבר ופשוט השארנו כסף והלכנו בלי לחכות לחשבון. סה"כ האוכל היה בסדר גמור. מבחינת השירות - לא יודעת מה עבר עליהם אתמול. מומלץ מאוד למי שאוהב שוקולד, אפילו סתם לבוא ולקחת שתייה לאוטו. גם לא יקר שם במיוחד (ממש לא, האמת). (ואגב - לדעתי התפריט דיי ברור... אמנם קשה מאוד לבחור [במיוחד בין כל סוגי המשקאות], אבל זה דווקא ממויין בין חם לקר, ובכל משקה יש אפשרות מריר-חלב-לבן) בתיאבון -יעל-

AfroditA18

New member
שווה ביקור

אנשים אחלה מקום וגם דיי זול שם.. אבל מה.. תורים ארוכיםםם

AfroditA18

New member
גם לי יצא להיות שם מאז שפתחו את זה

איזה 4 פעמים משום מה... יש לאנשים שאני מכירה מן רצון מוזר כזה תמיד לצאת לשם.. זה נהיה המקום הכי טרנדי וחם שיש בארץ ואנשים תקשיבו לשוס- ממש זול שם !!!! אני זוכרת ששתיתי משו עם טופי וזה עלה לי איזה 10 שקל...

ליאן.

New member
ומבפנים.. ../images/Emo12.gif

אפשר לראות את קופסאות פולי הקקאו, את המכונה לייצור שוקולד והצינורות שמובילים היישר לבר עצמו.. ברקע חלק מחנות השוקולד במקום.

ליאן.

New member
../images/Emo67.gif וואפל עם רוטב שוקולד

גלידה בדובדבנים ופירות.. - טעים ביותר!

ליאן.

New member
../images/Emo98.gif קרפ עם עגבניות, זיתים,

חסה, רוקט, פלפל אדום ורוטב שמנת.

למעלה