../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

אוהבים לבשל אוכל איכותי? פורום גורמה וגסטרונומיה
יוצאים מהבית? איך עושים את זה? פורום עומדים על הרגליים
מה עושים עם הכסף? הצעות בפורום מסחר והשקעות בחו"ל
לכל מקצוע הבעיות שלו. פורום מלצרים ומלצריות נותן מקום מפלט
עוד קבוצת גיל מקבלת הכרה. פורום שישים פלוס
מחפשים תחביב ייחודי? נסו את פורום בונסאי
פורום מעריצים חדש לזמרת אנוק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=792 ______________________________________ פורומים מקומיים:
פוליטיקה מקומית - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=797
לוד רמלה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=795
נדל"ן בשרון - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=772

../images/Emo94.gif תפוז Live מארח סקסולוג

והפעם את ד"ר דניאל וטלמן, שיענה לשאלות הגולשים. ד"ר וטלמן עסק בעבר בייעוץ לבני נוער הסובלים מהפרעות נפשיות בארץ ובארה"ב, הנחיית אסירים לקראת שחרור, יועץ ומנחה סדנאות בנושא מיניות, טיפול מיני ועוד. הוא יענה היום בפורום סקס, בשעה 19:30, על שאלות הגולשים בכל הנוגע למיניות, סקס, טיפול מיני וזוגיות. צוות תפוז אנשים מבקש להקפיד על שפת דיבור נאותה. אירוח נעים והמשך גלישה מהנה

מתי... את פה?!

טוב זה אולי לא ממש נושא לפורום אבל הייתי חייבת להשיג אותך אכשהו כי את לא עונה לי בשומקום! שנים לא שמעתי ממך!!! איפה את?! בכל אופן, לא נראה לי שזה יזיז למישהו ההודעה הזו כי במילא אף אחד לא ממד מכיר אותי פה, בכל אופן!!! איך שאת רואה תהודעה תתקשרי או משהו טוף?אממ...אז מה ככה?..חח טוב ביי לכם אנשים!! אוהבת אותכם אפילו שאתם לא אוהבים אותי! ביי!

mati88

New member
חחחחח....

קראת אותי עכשיו תותי...אבל....יש פלא' כאילו...(דהה....)חוצ מזה, את מעלילה עלי עלילות שווא, אני חיפשתי אותך, ואני לא שמעתי ממך, ושלחתי לך מליוני הודעות ואת לא חזרת אלי....אבל לא חשופ. בכל אופן, אני מבקשת לפתוח שרשורון, בגלל שתותי שלנו טסה עוד שבוע לחודש וחצי, נא לכתוב כולם! גם מי שלא מכיר אותה!!!

mati88

New member
ממממ...

" ד"ר וטלמן עסק בעבר בייעוץ לבני נוער הסובלים מהפרעות נפשיות בארץ ובארה"ב...." מתן, את הבאת אותו ל"תפוז"???

kfm

New member
הייייייייייייייי

ממממ האמת שרק קראתי תהודעה שלו וכבר צפיתי שמשו כזה יבוא..... אבל אם כבר מדברים....אז.....אההממ....*שיעול*....*הכחשה ישעיהו*.... תגובת הנאשם: אני??? טיפול??? הפרעות נפשיות?? אין לי מושג על מה אתם מדברים.
נ.ב. (סודי ביותר רק לד"ר וטלמן מותר לקרוא) הבטחת לי שזה ישאר ביננו!

~*~gaL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo96.gif../images/Emo48.gif../images/Emo105.gif

greeneye

New member
ספייייייייייייר

אני חייבת אותךךךךך הזמנת כרטיסייייים?? אעעעעעע......

sapir stieben

New member
נוופ..!סורי הם סגורים היום!

באט דונט וורי.. מחר אני יתקשר על הבוקר..! רציני מה אם הם לא יתנו לי? פעם שעברה אמרתי שאני בת 15 ונתנו לי בלי בעיה.. אבל לא הבן הזה ענה.. ענתה לי אישה נחמדה במיוחד...

שואלים את ח"כ אילן שלגי

היום ב- 19:00 נארח בפורום מפלגת שינוי את ח"כ אילן שלגי, יו"ר ועדת החינוך והתרבות של הכנסת. אתם מוזמנים להשאיר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

sapir stieben

New member
../images/Emo32.gif

אוףףף!! איזה עיצבון! אני רוצה ללכת להופעה בניצנים ב-5.8 וזה כזה מעצבן הקוקה קולה הזה צריך לאסוף 15 פקקים! וזה הגבלה של עד 5 אלף איש! נו באמת מה זה הקטע הזה?! אי אפשר לקנות כמו בן אדם כרטיס להופעה?! אוף אני מזה בדיכי זה כל כך מבאס! הופעה של כנסיית השכל אביב גפן והיהודים למי ששאל!! לא יודעת מה זה קשור אליכם אתם הפורום הכי נחמד פה! אני צה ללכתתת!!

פIלי

New member
אבל למה?

למה שתרצי לשמוע את כנסיית השכל ואביב גפן? (היהודים עוד סביל יותר...) אגב, פשוט תקני הרבה מאוד בקבוקים של קולה... (15 נגיד)... כל בקבוק עולה משהו כמו 5, זה יוצא... 75 בשקל הקודש.

sapir stieben

New member
למה שאני ירצה לשמוע אותם?!

אתה רציני?! אביב גפן שולטטט!! ואפשר לראות את זה גם בחתימה שלי...
חברה שלי הביאה לי אתמול מ-ל-א פקקים כי הייתי בדיכי ועכשיו יש לי 2 כרטיסים!! אני מסה שמחה!! ב-5.8 אני בחוף ניצנים איזה כיף לי!..

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

למעלה