RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

היי, מה קורה? טוב אז ככה- אני משתמשת במשחה לחצ'קונים שהקוסמטיקאית שלי נתנה לי... משחה מ-ע-ו-ל-ה! אבל- היא מייבת את העור
באיזה תכשיר/ים להשתמש כדי שהעור שלי לא יהיה יבש ומתקלף? תודה מראש על העזרה
אה ואני בת 13 וחצי אם זה עוזר

A d i d a

New member
מוש!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אחרי שאת משתמשת במשחה [והיא כבר נספגה והכל] שימי קרם לחות, לא כזה שקונים בסופר פארם אלא אחד שהקוסמטיקאית שלך תתן לך כי היא מכירה את העור שלך ומה מתאים לא ומה לא. אני ממליצה לך לשים את הקרם לחות לאחר ניקוי יסודי של הפנים [מי פנים, חלב פנים, ג'ל פנים] אבל זה כבר אם בא לך להשקיע בעור הפנים שלך.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

מושי! תודה אבל... דבר ראשון- המשחה לא נספגת, היא נשארת... על העור
והקוסמטיקאית לא ממש מכירה את העור שלי כי הייתי אצלה רק פעם אחת כשהיא איפרה אותי לחתונה... אז... מה לקנות?

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

זה לא משנה, קוסמטיקאית יכולה לקבוע איזה סוג עור יש לך. נגיד, תמיד חשבתי ששלי הוא יבש אבל היא גילתה לי שהוא רגיל ונתנה לי קרמים שטועמים את אותו עור.

אן מרי17

New member
תראי...

אם העור שלך מתבייש זה לאו דווקא המשחה, יכול להיות שזה כתוצאה ממשהו אחר, אבל, לרוב משחות נגד חצ'קונים באות במטרה לייבש את החצ'קון אני לא יודעת אם זה לאו דווקא את העור...אבל זו גם אופציה. אם יש לך פיצועונים מרובים אני משערת שהעור שלך הוא שמן, לכן את צריכה להזהר במה שאת שמה כי תכשיר שלא מתאים לעור הפנים שלך יכול ליצור עוד פיצעונים. את צריכה קרם שהוא OIL FREE. הייתי מציעה לך לקנות את קרם הלחות של LANCASTER לעור שמן.

פלטרון

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

משחה נגד פצעי בגרות תפקידה לייבש את העור ... עצותיי אלייך הן : 1. לכי לרופא/ת עור . אם זה באמת חשוב לך - יש לי תחושה שהם יוכלו לעזור לך יותר מקוסמטיקאית ( מבלי להעליב - כמובן ) 2. תנסי להשתמש בשיכבה דקה יותר, ורק היכן שצריך... לעיתים כשמשתמשים ממשחה ( כלשהי ) בכמות יתרה, אז העור מפתח תגובה לא רצוייה . אגב - הנטייה שלנו היא לשים כמ שיותר כדי להילחם כמה שיותר ... אז עדיף לוותר על הגישה הזו ... 3. ועוד עיצה קשורה - תמרחי באופן מאוד נקודתי .. ממש רק על הפיצעון, לא באיזור כולו ... ככה גם אם יש השפעות לוואי לא רצויות, הן תהיינה מקומיות בלבד. 4. ועוד עיצה אחת - אם את רואה שזה לא עובד ( או עובד, אבל עם תופעות לוואי לא רצויות ) - אל תתביישי לפנות שוב ( לרופא/ה , לקוסמטיקאית - העיקר מישהו שמבין עניין ) , אולי יש להם משהו עדין יותר אבל שעדיין יעזור לך לפצעים 5. והערה אחרונה - אם היה לך חום הרבה זמן, היית הולכת לרופא נכון ? אל תתביישי ללכת לרוופא אם הקטע של הפצעים מציק לך ... אמרת ש"במקרה" הגעת לקוסמטיקאית והיא נתנה לך משחה . אז אם זה מציק לך, ואני מניח שכן, אל תחכי ל"במקרה" , לכי כבר מחר לרופא/ת (עור) 6. ושאלה לסיום - והמשחה עוזרת כנגד הפצעים עצמם ? פלטרון

TNFAN

New member
קרם לחות

זה מה שאת צריכה, זה צריך להיות קרם לחות בלי שומן. יש מיוחד כזה שמוכרות הקוסמטיקאיות של treat line

למעלה