בוקר אור

../images/Emo185.gif ../images/Emo212.gif בוקר אור

בוקר טוב לכולם ... בימים האחרונים אני מסתובבת בתחושות קשות , לא יודעת אך להסביר אבל פתאום אני תופסת שאני בודדה , הוא לא ישוב וחיי במין שיגרה לא סימפטית , ואמש הרגשתי צורך עז לבקר אותו , נסעתי, ולראשונה מזה שנה ועשרה חודשים שישבתי לבד ליד האבן ודברתי ובכתי וצעקתי .... אבל לא חשתי הקלה...עדיין לא מבינה למה? עדיין רוצה אותו בטירוף...זקוקה לא לצידי ... מעניין ששנה וחצי חיתי במין חלום אופריה , מה אני עוברת היום אני לא יודעת , משהי חשה כך עברה משבר כזה? כיצד יוצאים מזה?

emmy5

New member
ים רגוע , עצ קטני ממני בתוספת ../images/Emo24.gif

אני לא מכירה אותך ... אבל הרושם, שאת, מלאת מרץ ..את חייבת תעסוקה מעל ומעבר.. . האם את בחופש? את חייבת למלא את החיים עם אלף ואחד דברים . את אישה מאוד אינטליגנטית , תנסי לתת הרצאות ,תסדרי מפגשים ..אפולו תארגני לפורום הזה ,מפגש .. את חייבת תעסוקה , אפשר לארגן טיול עם הפורום .אני יודעת שעכשיו יש חופש ,אין הרבה חוגים . נסיעה לחוץ לארץ עם הבת,זה היה יכול להיות דבר שמקרב אותכן ...לזה צריך יותר כסף,ואני לא יודעת מה מצבך. אני מציע שתתני גם את ,כמה עצות, למלא את הזמן החופשי .. אתמול ראיתי סרט חמוד ,קצת פילוזופיה על אהבה וכסף.."להיות ג'איין" ממליצה

העצה שלך כל כך נכונה ...

מזה שנה שאיני עובדת וזה חסר לי מאד ... ולסוע עם הבת לחו"ל בלתי אפשרי להוציאה מהארץ עד שתהיה בת 18 ... תודה לך על העצה במקום חיבת להתחיל לעבוד ... בנושא מפגש אנסה לארגן לחודש הבא ...

שלום.מבקש לאחל לכל אלה שצמים

צום קל,בריאות,סבלנות וסובלנות גם לאלה שלא צמים,יכולים לחשוב על משמעות היום,"להסתכל" אל ההיסטוריה,לחשוב מה היה,למה? מה אפשר ללמוד מזה.בכלל מי אנחנו ומה עברנו וחלילה נעבור אם לא נפנים. מאחל לכולם בשורות טובות

צ י פ י 57

New member
היי טלי../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif

תודה על היוזמה שלך, עשינו מעשה טוב והכל בזכותך. ניחום אבלים אצל אורה ביי להשתמע

yamkachol

New member
כן, כן - מוכר וידוע...

עברתי זאת - ואני מאמין שעוד אמשיך. כאב האובדן, משנה עוצמתו. לכן, אני בתקופה שפחות כואב, ויודע שזו תקופה. שאחריה, צפוי להרגיש יותר כאב. יש "משחק" של השפעת הזמן על משך הכאב, עוצמתו ותדירותו. מה שעוזר לי (בין השאר) - זו הידיעה שזו תקופה, כמה שרע וקשה, זו תקופה. גם אותה אעבור. והכי חשוב. את השלב הכי קשה עברתי. אח"כ יהיה קשה - אך לא כמו הקושי הגדול הראשוני. המשך יום טוב, מקוה שעזרתי.

זה כמו נשיר

ימינה ימינה שאמאלה שמאל לפנים אחורה לפעמים צועדים לעבר העתיד ויש חזרה לעבר כדי לצאת חזק יותר לעבר העתיד

למעלה