שוקולה מותק!!

shachar singer

New member
../images/Emo185.gifשוקולה מותק!!

היום יום רביעי ה28 לינואר 2004 חוויתי חוויה דתית אחותי מיה הזמינה אותי למשקה ועוגיה בבית הקפה והשוקולד הקטן מותק הממוקם בזיכרון יעקב . היתישבנו בשולחן נחמד בקצה קיבלנו תפריטים והמשכנו למשימה הקשה של בחירת משקה ואז! מחשבותיי התעופפו לאתמול ליומי הראשון בפורום זה והודעה נלהבת שהשאיר פה מישהו .ההודעה היללה משקה סמיך הנקראה "שוקולה!" אז חשבתי לעצמי whatever! בואי ננסה אחרי 5-6 דקות הגיע המלצר עם כוס אדומה ובתוכה משקה סמיך וחום חיכיתי דקה או דקותיים (כי המשקה היה חם!!) ואז קירבתי את הכוס לפי לקחתי שלוק באותו רגע אני נשבעת ראיתי את אלוהיי השוקולד (מר לינדט ומר הרשי והפרה מהשוקולד)הרגשתי את השוקולד זורם בעורקיי !! את המשקה לצערי לא הצלחתי לגמור וגם את הבראוני יאמי (לא צוחקת ככה קוראים לבראוני !!) הייתי צריכה לארוז to go ובעיקרון זהו סוף הסיפור . רק רציתי לחלוק איתכם את החוויה שלי שחר .

ליאן.

New member
הללויה!!

'שוקולה' זה כנראה המשקה של מקס ברנר. כבר יצא לך לבקר בשוקולד בר שלהם בהרצליה ?

philip1

New member
אמת... (עזבו אל תיכנסו )

אומנם זה המשקה של מקס היקר (וכבודו במקומו מונח) ואפילו יתכן שזו אותה הנוסחא אבל האווירה הקיימת במקום פשוט מעשירה ומאדירה את טעמו הניפלא גם כך של המישקה הניפלא!!!
חוץ מזה ששמעתי שלהיכנס ל"בית שוקולד"של מקס בהרצליה בשעות הערב מצריך מיבצע צבאי!! את האמת אני המלצתי על המקום בכוונות טהורות בלבד (בלי איזשהו אינטרס כלכלי - חס וחסה!!) אבל עכשיו כשאני חושב על מה שקרה למקום של מקס בהרצליה אני מבטל את המלצתי!!! ויוצא בקריאות קרב רמות : עזבו אותכם אוהבי השוקולד הרבים!!! אל תצפינו ותניחו רגליכם המתוקות במיקדש השוקולד הזיכרונאי!!! אנחנו משאירים לך את תאוות המרכז השאירו לנו את שלוותינו!!! אל לכם להגיע למעיין התענוגות המתוקות הזה, כי חפצים אנו שישאר סודי הוא ושיהיה רק שלנו לעד!!!! ואל לכם תגידו סוציומטים!! לכם אנשי המרכז יש אלפי שיפודיות ופיצוציות שינסו למכור לכם לוקשים של תענוגות וחוויות שונות!! אנו משאירים אותן לכם!! קחו אותם איכלו ושתו בהם !! חוץ מזה בכלל שאתמול ביקרתי שם וווו השוקולה לא היתה טעימה כמו פעם, והשוקולד נוגט תפוזים גם כך כימעט וניגמר!! ווו השולחן המתוק הפנימי עומד להישבר כך שישאר רק שולחן אחד- שאותו אני לבטח כבר אתפוס לכם כשתבואו לבקר במיקדשינו!! כן אז בקיצור אין אל לכם לבוא באמת לא כל כך שווה פה !! אנא השאירו לנו את מותק שלנו שקטה!! טוב אני כבר צריך לקחת את התרופות שלי ולהוריד אותן עם כוסית שוקולה חזקה ומתוקה!!! אז שיהיה המשך לילה מופלא!! אוהב את כל מכורי השוקולד למיניהם על החתום דון פיליפ

למעלה