קושיה זוגית

definatlly

New member
../images/Emo185.gifקושיה זוגית

יש לי כבר שלש שנים גבר אידאלי. אני אוהבת אותו ומטורפת על הריח שלו הסקס נפלא,פרפרים, זיקוקים..הכל אבל מה- משהו בקשיחות השקטה הזאת מידיי שלו מוציא אותי מדעתי. אני צריכה המון תמיכה וחום וכנראה בגלל שאנחנו כל כך מתאימים אנחנו ההפכים המושלמים. אין לו את זה בקטע של מחמאות ופיזורים. הם לא יודעים לפרגן, הגברים הקשוחים האלה, רק כשאני יורדת לו אני יקבל את ה"או את גדולה ת עושה לי הכי טוב" אבל ככה, ביום סתמי כשאני צריכה להרגיש סקסית כשהשיער לא מסתדר לי או כשאני לפני משמרת מבאסת במיוחד זה אף פעם לא יבא. לא רוצה ללמוד לחיות עם זה. אמרתי לו את זה באופן ישיר כבר מאות פעמים אבל שינויים לא באים בקלות. מה עושים במעשים ולא במילים כדי להכניס אותו לתלם...לאט אבל בטוח? עצותיכם בבקשה.תודה.

amet

New member
זה באמת מורכב העניין הזה

ולמה אני אומר מורכב כי ישנם אנשים שלא יודעים לפרגן, לא משנה כמה פעמיים נדבר איתם על זה, וכמה פעמיים נסביר להם שזה חסר לנו וזה מפריע לנו, וזה סה"כ מילים כו'. כשאת אומרת שאת לא רוצה ללמוד לחיות עם זה, אני מבין במאה אחוז קשה מאוד לחיות עם בן זוג שלא מפרגן ועוד נשאר אדיש לבקשתנו. אין לי דרך לתת לך או משהו לייעץ לך איך משנים, אני חושב שזה בלתי ניתן לשינוי כל עוד הבן זוג לא מבין את זה או רואה את זה בדרך אחרת. הכוונה שהוא מבין שכן צריך לפרגן, כן צריך לתת מילה טובה חוץ מ "איזה מוצצת את" או "איזה מוצץ אתה". אחרי שלוש שנים אני חושב שכבר מתרגלים לעניין, העניין הוא שזה מתעורר פעם ב...... ואז יש קצת רעש בלאגן, סקס טוב, והכל נרגע. אלו החיים. ואיך אומרת שרי אריסון ש"שינוי מתחיל מבפנים". |שקוקי שלי יעיז להפסיק לפרגן והבית עולה באנרגיות שליליות|

Liroy26

New member
בעיה בהחלט קשה!

אין לי תשובה לצערי. אם יש משהו שמבחינתי היה אחד הדברים שנורא הפריעו לי הוא חוסר הפרגון מהצד השני. אין ספק שהוא היה דואג ואוהב מאין כמותו! וכן הוא ידע לפרגן. אבל עדיין...משהו בכמות החום שהייתי זקוק לו לא היה מספיק. אני מאוד דוגל בגישה הישירה, מבואסת? תעמדי מולו ותודיעי שעכשיו את רוצה תשומת לב ומהר! לפני שהוואזה שאמא שלו הביאה תפגוש את הרצפה. וחבל כי היתה עוזרת! אסרטיביות מהולה בהומור קל לדעתי תעשה את העבודה.

definatlly

New member
../images/Emo150.gifהוואזה זה רעיון נפלא

אני אמשיך להיות הקרציה שאני יודעת להיות כל כך טוב עד שהוא מיתרגלת!
thank's!

amet

New member
אז מה בעצם את אומרת

שעכשיו נרגעת, ותחכי לפעם הבאה כשיעלה לך האטרף או הרגשת האי "שווה"?. וכאן אני שוב אשאל מתי אנחנו מוותרים על עצמנו ועל הבטחון שלנו, ועל החופש שלנו להרגיש טוב עם מי שאנחנו ועם מה שאנחנו מביאים למסגרת הזוגית שלנו. איפה אנחנו שמים קו ואומרים עד כאן, לא יותר! כמה באמת אנחנו מסוגלים להיות שם בשביל הבן זוג שבעצם לא שם בשבילנו???.

S h a m i

New member
מענה לקושיה...

כמה זמן כבר לא שמעתי את המילה הזאת... מאז פסח... אז ככה: כמו שחבר טוב אמר לי: תתנהגי אליהם כמו חרא - הם ירדפו אחרייך כמו זבובים. תתנהגי אליהם כמו מלכים - הם ינהגו בך כנתינה. אם הבן זוג שלך לא מבין את המסר גם אחרי שאת אומרת לו אותו LOUD AND CLEAR אז משהו דפוק אצלו - במיוחד אם הוא מתעלם. 3 שנים... תתחילי לעשות את הדבר הנכון מותק - אחרי 3 שנים אם הוא לא יכנס לתלם - או שתתרגלי - או שהוא יתרגל, להיות לבד. רק טוב!!! שמי

definatlly

New member
*בינתיים מחכה*

או שתעבור לי ההתמכרות המטורפת לריח שלו אושאני יפתח ביטחון עצמי מצ'ופר וזה יעבוד. מה שיבוא קודם... וזה רעיון אפילו יותר טוב מהוואזה של אמא שלו.(פשוט כי נראה לי שאת הראשון על הטיותיו כבר ניסיתי.) תודה. והנה קושייה חדשה. למה בנות נרתעות מזה שמתחילים איתן?? אוליי כי עד עכשיו הו היו כולן סטרייטיות ואוליי כי הדור עדיין לא הרחיב את דעותיו מספיק על שלישיות? (למרות סקס והעיר ודומיהן שעושות עבודה נפלאה!) או במילים אחרות: איפה יש גיי פאב'ז בי-ם? (אני חדשה בעיר, עברתי לפני שבוע מאילת.. ההסתגלות לכאן ממש קשה!) אה, והנה משהו.. בשביל להעביר את הזמן באוטובוסים שיש לי כאן המון זמן בהם מצאתי משחק חדש: לעשות עיניים לדוסים.זה נורא מצחיק איך שהם לא יודעים מאיפה לאכול את זה..חחח..אתם צריכים לראות את התגובות.. זה נודד מנבוך לגמרי למופתע לגמרי. משהו שאני לא יודעת איך "לאכול" זה את הדוסים שעושים לי עיניים... אבל הם לא עושים את זה חמוד אלא מטריד..אוף.

amet

New member
אולי תעשי לי קצת סדר .....

אני מבין שאת סטרייטית, מההההההההההההההההההההה......הקשר שלך ל.......להתחיל עם בנות או שזה סתם שאלה ככה, למרות שלא נראה לי. איפה הבן זוג עם הוואזה??? הכל תקין דפנטלי???

S h a m i

New member
אח נפלא...

דוסים שעושים לך עיניים - אני במקומך הייתי מביט במבט חושני להחריד, נותן איזה ליקוק קטן ש השפתיים ונשיקה קטנה באוויר... ככה בשביל שיעמוד לו שבוע מזה... למה בנות נרתעות כשמתחילים איתן? אני כמו אמט צריך הבהרה: למה בנות נרתעות כשנים מתחילים איתן או כשבנות מתחילות איתן???

למעלה