משחק תפקידים

מוניקה../images/Emo26.gif

(מוניקה מחייכת חיוך כיאלו זה הצחיק אותה)... מוניקה שואלת את פיבי:את בטוחה
ואז רייצ'ל נדחפת ואומרת.....

L i l A L o

New member
רייצ'ל../images/Emo26.gif

כן פיבי, את בטוחה שלא נישקת היום אפאחד במקרה?

פיבי...../images/Emo26.gif

בוודאי!... מה כל השאלות האלה... מה זה החקירה המשטרטית הזאת? יש לי פלשבק.... (ואז כולם כזה לא עושים פרצוף הלם על זה שהיא אמרה שיש לה פלשבק.. כאילו שהייתה במשטרה על משהו רע) ואז פיבי אומרת.. טוב בכל אופן אני חייבת לזוז.. ומוניקה..... nhang in there you will find someone bettrr rhan צנדלר chandler פיבי הולכת ורוס אומר.....

*תיקון למשפט האחרון

ופיבי אומרת למוניקה.. hang in there you will find someon better then chndler

חח כן.. בגלל זה אמרתי קודם

משפט באנגלית... פיבי: yea wright..... ok i got to go פיבי הולכת.... ורוס אומר לרייצל

ariela88

New member
המשך (סורי שתקעתי)../images/Emo87.gif

רוס אומר לרייצ'ל: פיבי וג'ואי התנשקו, מוניקה וצ'נדלר נשואים אולי גם אנחנו נחזור להיות ביחד
רייצ'ל מסתכלת עליו בחיוך ובמבט מאוהב ואומרת לו.......

חחח גואי אמר את זה לפיבי בפרק

joey: monica & chandler r married ross and rachel allmost got mrried you think you & me shoud to do somthing? pheobe: ew will but not yet... חח ואז היא אמרה את תתחתם אם רייצל ותעשו ילידים יפים... מוניקה תתגרש מצנדר ואני יתחתן איתו בשביל הכסף... ועוד דברין.. זה היה ממש מצחיק

L i l A L o

New member
רייצ'ל-

yes honey keep dreaming או בעבריתף כן מותק תמשיך לחלום....ואז ג'אי נכנס

ariela88

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif

לא ככה זה צריך להיות
לא סתם כתבתי במבט מאוהב- כדי שהיא תגיד כןןןןןןןןןן אוח הרסת לי את החלוםפ המתוק

L i l A L o

New member
טוב אז בשבילך אני יתקן../images/Emo9.gif

רייצצ'ל אומרת לו במבט מאוהב: כןןן... וא הם מתנשקיםםם רר שונאת רגעים קיטצי'םםםם

L i l A L o

New member
טוב אז בשבילך אני יתקן../images/Emo9.gif

רייצצ'ל אומרת לו במבט מאוהב: כןןן... וא הם מתנשקיםםם רר שונאת רגעים קיטצי'םםםם

לא אמרתם מה עכשיו!!!!

הסיפור לא הגיוני!!!!!!!! מוניקה וצנדלר ורוס ורייצל בבית קפה.. רוס ורייצל לא התנשקו ככה מול מוניקה וצנדלר וידברו על זה בפניהם.... בכלל עשיתם את אה קיצ'י

כל הסיפור לא הגיוני|!!!!!!!!!! תראן

אמרתם שרו ורייצל התנשקו!!! אבל נמצאים בבית קפה אמרנו גם מוניקה וצנדלר.. רוס ורייצל לא יתנשקו וידברו על לחזור ביחד בפניהם.. ממש לא.. ועשיתם את זה קיצ'י. אני יודעת שאני לא קובעת איך יהיה הסיפור אבל התחלנו אותו לדעתי ברגל שמאל

כל הסיפור לא הגיוני|!!!!!!!!!! תראן

אמרתם שרו ורייצל התנשקו!!! אבל נמצאים בבית קפה אמרנו גם מוניקה וצנדלר.. רוס ורייצל לא יתנשקו וידברו על לחזור ביחד בפניהם.. ממש לא.. ועשיתם את זה קיצ'י. אני יודעת שאני לא קובעת איך יהיה הסיפור אבל התחלנו אותו לדעתי ברגל שמאל

L i l A L o

New member
חחחחח שסיכמת את זה זה יצא ממש מצחיק

אז אם את רוצה את יכול הלקחת את מה שכצתבתי בהתחלה שרייצ'ל אומרת לרוס: es honey,keep dreaming// אבל מה שבא לכם אמרתי שזה קיצ'י אבללל זה הגיונייי...לא ממש אבל בערךך.. כן אני יודעת שיש לי פיצול אישיות

L i l A L o

New member
../images/Emo6.gif איזה שיחת נפשששש...

חחח רוס אומר לה הנה כולם ביחד משהו כזה בואי נחזור גם אנחנו והיא אומרת כן.... לזה אני קוראת שיחת נפש

למעלה