מה דעתכם?

א ש לי

New member
../images/Emo185.gifמה דעתכם?

מכירים את זה? שאנחנו בוחרים איך להרגיש? מאוד קל לי עם ההפנמה הזו, לבחור שמשהו מפריע לך, ולהיכנס לסרט עם כרטיס חינם או להחליט שאתה זורם עם זה, ואתה רואה שבעצם זה ממש לא נורא וחי בשלום עם זה. ובכל זאת משהו קצת, טיפל'ה מוגזם. הגרושה של החבר שלי, מאז שאני מכירה אותו, מתקשרת המון. לא חושבת שעבר יום בלי שיש לה מה לאמר לו, הוא מעולם לא מפתח שיחה איתה, תמיד נחמד ומנומס אליה כמו שצריך, (לטעמי) ועם תשובות קצרות וישירות. לא אעיז לעולם להגיד ל"אבא" לא לענות ל"אמא", כשהבנות אצלה, חלילה קרה משהו, כשהן אצלו אולי היא צריכה מהן משהו, אוףףף זה לא ניגמר. אתמול סיפר לי שביקש ממנה לא להתקשר לעבודה ולחכות עם השיחות אחרי הצהריים חחח לא חשבתי שגם לשם היא מתקשרת. זה ממש מטורף לא? אני יודעת שהיא בזוגיות ומאושרת, היא נחמדה ומפרגנת לי, לנו,היא לא מדברת בטלפון על דבר אחר מלבד הבנות,אני בהחלט אחיה עם זה בשלום, באמת שכן, אבל תוהה...מה הקטע הזה? אתם מכירים את זה? זה בסדר? הרבה מהשיחות יכולות להדחות, לא חשובות כלל בשביל להרים טלפון שישי בערב, נו...כן זה קצת מפריע לפעמים:)
תודה.

ע פ ר ל ה

New member
משולש

היא הייתה חלק מחייו,ותישאר חלק מחייו לתמיד ולו רק בגלל העובדה הפשוטה שהם יצרו משפחה. אני מאמינה,שאם היחסים ביניהם טובים וחבריים,הוא יכול להעיר לה את הערתו בנדון בעדינות. ואת אשלי,קבלי את המצב בחביבות,ובפרופורציה הנכונה. (מקסימום תמיד אפשר להעביר את הנייד ל "שקט" או "רוטט"
)

א ש לי

New member
אין לי בעיה להישאר חביבה:)

ישבנו יחד במסיבת סיום שנת הלימודים סוף יסודי של הבת הם תמיד היו יחד באירועים גדולים, על כן כשהחבר הציע לשבת בניפרד לא הסכמתי להרעיד את אדמתה, וישבתי איתה, גם הוזמנה לארוחת ערב במקרה אחר כשהייתה לבד, החבר שלי כמובן אהב שאני חביבה אליה, אבל לא אהב את הרעיון:) וואלה גם כשהייתי נשואה לא הטרדתי את בעלי בטלפונים, קטעים. אבל אהיה סבלנית, לאט לאט הוא יוצר שינויים, מגלה את ה"אני" שלו, ועומד איתן על דברים שתמיד היא ניווטה בהם. הכי נכון שזה יבוא ממנו, כמו דברים אחרים שסבלנותי ניצחה בשתיקתה. מקווה רק לשלום ושקט. תודה לך עפרלה על תגובתך שהייתה חשובה לי

ספיישיל

New member
אוי, איך שזה מוכר..

כל יום ובמיוחד שהילדים אצלו. אני פתחתי זאת לשיחה בעדינות. הוא הבין לליבי ודאג לחתוך ממנה כשהיא ניסחפה.

א ש לי

New member
ואיך ואיך...../images/Emo163.gif

איך אפשר להוריד מינון ולא להרים פה איזו מלחמה? אולי תיעלב? אולי תכעס? תודה ספיישל כייף לדעת שיש מישהו שמבין

יקירתי

רק הוא יכול להוריד אותה מהקו. אדיב ענייני וקצר.בסוף היא תרגיש ותפנים. וממה שקראתי אותך עד היום,הוא אוהב אותך ורק אותך . הילדים אוהבים אותך. והלוואי וזו תהיה הצרה היחידה שלך. תשארי מאושרת

א ש לי

New member
אוי איזו תגובה כייפית סול../images/Emo24.gif

הוא אכן אדיב ענייני וקצר בשיחות איתה ,מהיום הראשון שאני מכירה אותו (עוד סיבה שגורמת לי לאהוב אותו:) היחס כלפיה, הסבלנות הזו, הנחת) חשבתי שאם הזמן היא אכן תפחית מינון... טוב שזאת באמת תישאר צרתי ולא אחרת. תודה יקירה

ש י ר ה 42

New member
אשלי../images/Emo140.gif

מהמעט שקראתי אותך, למדתי שאת מאושרת בחלקך, שלמה עם עצמך (זוכרת?
), ונראה כי חברך מטפל היטב בענינים. לדעתי, אל תעשי שום צעד שיכול להפר את היופי הזה, הוא כבר יידע מתי האקסית עוברת גבולות. המשך יום יפה

א ש לי

New member
בהחלט עיצה חכמה שירה../images/Emo51.gif

לא אעשה צעד שמי יודע לאן יוביל את האקסית שלו. ואולי את זה יותר מכל רציתי לקבל
את התמיכה לשתיקתי, לזה שאני לא הערתי ולא מעירה על כך. תודה לך

Netta79

New member
../images/Emo24.gif

תחשבי רק על העובדה שאתם יחד וטוב לכם .... (תסתכלי למעלה ותודי לאלוהים שוב ששלח לך אהבה נפלאה
) מתי שהוא מינון הטלפונים ילך ויפחת ,

א ש לי

New member
יא מרגיעה שכמותך../images/Emo13.gif

תודה בונבונית
לא שכחתי להודות גם על האהבה הניפלאה שלי הבוקר

א ש לי

New member
עפר'לה ועמית

אתם יכולים להגיב לי בשרשור הזה ולא שם?
אני מחפשת תשובות שלכם אליי שנימצאות בשרשור אחר

ע פ ר ל ה

New member
תעשי העתק - הדבק../images/Emo3.gif

הדיאלוג שם התפתח לו... ממש נכנס להריון מדומה
העיקר שאת קוראת,מפנימה,ולמדה. קחי משם את הטוב,ועשי בו שימושון
יאללה,זזתי לכמה שעות.... עוד אשוב

מצב בעייתי

אבל מצד שני את אמורה לשמוח שהם ביחסים טובים כי זה מעיד על האדם עצמו

א ש לי

New member
איזו שאלה...../images/Emo24.gif

כבר ציינתי את זה היחס שלו אליה הסבלנות הנימוס ולשים את שעבר בצד. בהחלט גדול ראוי להערכה אחד הדברים שגרמו לי להתאהב בו. תודה לך על התייחסותך איש שלום.

א ש לי

New member
שיט, "אני מקווה שלחבר שלי ...

לא כואבות הרגליים כל היום הוא מסתובב לי בראש" חחחח קיבלתי עכשיו במייל

למעלה