טלויזיה HDTV

smartstar

New member
../images/Emo185.gifטלויזיה HDTV

טלויזיה מגיעה עם ממיר דיגטלי במכשיר והתמונה לא מהעולם הזה חדה מאוד

סתם מדמיין . טלויזיה HD זו טלויזיה

שקולטת 1200 שורות . כאשר בישראל התקן הוא 625 . אז הוא לא יכול ליקלוט רק ביפן משדרים בשיטה זו ואין כרגע תקן עולמי . וגם יחס המסך הוא 16:9 . כל הנתונים הם בערך . כל שזה איזו המצאה של הבחור

m8m8

New member
HDTV

בסוף חודש מאי 2003 יערך שידור ראשון של EROVISION על הלוין ב W3-7 E ב HDTV DIGITAL MPEG-2 יותר פרטים בחודש הבא בי

smartstar

New member
סליחה עם פגעתי בך../images/Emo52.gif

זה לא היתה הכוונה יש לי ממיר דיטלי במכשיר שקולט כל הערוצים והמכשיר יקר מאוד של חברת b&o יש רק כ 10 מכשירים בעולם ברגע זה המכשיר מעוד יקר ובקרוב יהיה גם שידורים מיוחדים לקליטת רזולוציה גבוהה בכל מיקרה המכשיר חד מאוד חד

כמה שלא תהייה הרזולוציה גבוה

הטלויזיה שלך בבית היא ברזולוציה של 625 . זה תקן PAL . חוץ מיזה גם לא ניתן לחבר התקן עים רזולוציה של 1200 שורות . כי הטלויזיה לא תבין מה רוצים מימנה .

nokia

New member
../images/Emo56.gifשלום לפורום

אני הייתי משתתף פאסיבי עד עכשיו, אז שלום לכולם. ולקרמר- יש לא מעט אנשים בארץ שיש להם מסכי פלסמה, אשר חלק גדול מהם (מהמסכים) הם HDTV Ready, כך שאם ממש ממש רוצים, ניתן כבר היום לצפות בשידורי HDTV. חג שמח לכולם

י א

New member
כן, יש מסכים

שיכולים להקרין HDTV אך הם לא HDTV אמיתי כי HDTV אמיתי הוא ברזוךוציה של 1080 שורות על כ 19xx עמודות ואין עדין מסכים שתומכים ברזולוציה הזו. מה שיש הוא מה שנקרא Down-Scale לרזולוציה 768 שורות שזה גם לא רע. העניין הוא שאין עדיין פורמט מוסכם באירופה ורק עכשיו מתחילים ניסויים. כרגיל, כמו שהיה עם PAL ו NTSC, הפורמטים כנראה יהיו שונים בין אירופה לארה"ב.

למעלה