בוקר אור ת'עוררתי מוקדם כי ל היה PP עוד מעט חוזרת לעוד נימנומון של בוקר שתהיה שבת מקסימה לכולם/ן
נ נימשון New member 19/11/05 #1 ../images/Emo185.gif בוקר אור ../images/Emo96.gif ת'עוררתי מוקדם כי ל היה PP עוד מעט חוזרת לעוד נימנומון של בוקר שתהיה שבת מקסימה לכולם/ן
../images/Emo185.gif בוקר אור ../images/Emo96.gif ת'עוררתי מוקדם כי ל היה PP עוד מעט חוזרת לעוד נימנומון של בוקר שתהיה שבת מקסימה לכולם/ן
A advak New member 19/11/05 #8 בוקר טוב לכולם! איזה יום יפה בחוץ, ממש יום לטיולים. איזה באסה שיש לי כל כך הרבה לימודים... שיהיה סופשבוע נהדר לכולם!
בוקר טוב לכולם! איזה יום יפה בחוץ, ממש יום לטיולים. איזה באסה שיש לי כל כך הרבה לימודים... שיהיה סופשבוע נהדר לכולם!
ק קארמה טובה New member 19/11/05 #9 בוקר קסום../images/Emo28.gif קררררררררררר בי-ם... החום שלי מטפס למעלה ואסור לי להתקרב לתינוקת ולמרות או אולי בגלל הכל...שיהיה לנו יום מקסים * קארמה אופטימית *
בוקר קסום../images/Emo28.gif קררררררררררר בי-ם... החום שלי מטפס למעלה ואסור לי להתקרב לתינוקת ולמרות או אולי בגלל הכל...שיהיה לנו יום מקסים * קארמה אופטימית *
ק קארמה טובה New member 19/11/05 #22 צלול?אולי...אבל כל כך קר../images/Emo186.gif תודה מתוק * קארמה נאבקת בחום *
M MaYcHuK New member 19/11/05 #13 בוקר טוב הרגע קמתי מצבי מתחיל להתדרדר שוב< מרגישה כמו בחדר מיון אלוהים יעזור לנו> זהו שיהיה לנו יום ניפלא ומחר אני חייבת להיות בריאה יש לי ים עבודה אז אני פה - וכדאי לכם לשעשע אותי
בוקר טוב הרגע קמתי מצבי מתחיל להתדרדר שוב< מרגישה כמו בחדר מיון אלוהים יעזור לנו> זהו שיהיה לנו יום ניפלא ומחר אני חייבת להיות בריאה יש לי ים עבודה אז אני פה - וכדאי לכם לשעשע אותי
ע עופר קפופר New member 19/11/05 #16 גם את חולה בובע? ../images/Emo184.gif ../images/Emo184.gif טוב...תבחרי רופא: <- קשוח <- נחמד וחכם <- אדיש וסמכותי - הומאופט
גם את חולה בובע? ../images/Emo184.gif ../images/Emo184.gif טוב...תבחרי רופא: <- קשוח <- נחמד וחכם <- אדיש וסמכותי - הומאופט
M MaYcHuK New member 19/11/05 #20 נראה לי בקשוח רק הוא יכול לגרום לי לקחת תרופות ולטפל בעצמי כי מבחינתי אני אטפל בכל העולם ואלך לעבודה חולה מתה ורק לא אטפל בעצמי
נראה לי בקשוח רק הוא יכול לגרום לי לקחת תרופות ולטפל בעצמי כי מבחינתי אני אטפל בכל העולם ואלך לעבודה חולה מתה ורק לא אטפל בעצמי
ק קארמה טובה New member 19/11/05 #23 נכון../images/Emo127.gif את כזו וזה לא בסדר בובית את לא עובדת מחר אם את מרגישה כמו עכשיו לפחות אצלי אין את הבעיה הזו * קארמה בחופשת מחלה ארוכהההההההההההההההההההההההההההההההההה *
נכון../images/Emo127.gif את כזו וזה לא בסדר בובית את לא עובדת מחר אם את מרגישה כמו עכשיו לפחות אצלי אין את הבעיה הזו * קארמה בחופשת מחלה ארוכהההההההההההההההההההההההההההההההההה *