Light Years...החוליה החלשה!

../images/Emo184.gifLight Years...החוליה החלשה!

שלום לכולם! לאור ההצלחה ההיסטרית
של משחקנו "החוליה החלשה של Fever", ולאחר הרגיעה מהכריסמס, אני חושב שאפשר לעבור הלאה למשחק הבא! חוזרים לאחור בזמן, והמשחק הזה כל כולו יתרכז ב- Light Years, האלבום החביב והמקפיץ... להלן רשימת השירים באלבום: 0. Password 1. Spinning Around 2. On A Night Like This 3. So Now Goodbye 4. Disco Down 5. Loveboat 6. Koocachoo 7. Your Disco Needs You 8. Please Stay 9. Bittersweet Goodbye 10. Butterfly 11. Under The Influence Of Love 12. I´m So High 13. Kids 14. Light Years
ולהלן חוקי המשחק בקצרה, למי שלא היה כאן או לא זוכר: אתם מוזמנים לשרשר אל הודעה זו את השיר הכי פחות אהוב עליכם מתוך הרשימה. בכל שבוע, השיר שלו הצביעו הכי פחות ירד מן הרשימה, ואז יופיע שרשור חדש בלעדיו, שוב צריך לשרשר את השיר הכי פחות טוב לדעתכם, וחוזר חלילה... יש לי הכבוד להצביע ראשון, כדי לא להשאיר אתכם במתח... מבחינתי I´m So High הוא השיר הכי מיותר בדיסק (אני ממילא מדלג עליו כל הזמן, אז מבחינתי בלעדיו הדיסק שלם...) מי החוליה החלשה שלכם?

Siren

New member
אני זוכר

איך ששמעתי שקיילי הוציאה שיר חדש מיד רצתי לנאפסטר ז"ל והורדתי את SPINNING AROUND. הייתי בהלם מהפופ הדוחה והתעלמתי מקיומה עד שKIDS עורר בי עיניין מחודש. בקיצור, הסינגל שאולי החזיר אותה למפה הוא בעיניי הגרוע שבאלבום!

Salem

New member
איך שומעים את שיר הPassword../images/Emo35.gif

אף פעם לא הצלחתי! הורדתי אותו
אבל לא הצלחתי לשמוע מהדיסק...

אפרת ר

New member
אני לא בטוחה שאני זוכרת נכון

אם אני לא טועה צריך לשים את ספינינג ולהעביר אחורה.

לימבו

New member
איפה קנית את הדיסק?

ו,אגב, לא בכל מכשיר זה עובד. במחשב למשל, זה לא עובד!

Salem

New member
קנית את הדיסק בארץ...

איפה לא זוכר
הוא מקורי אם זו השאלה. ואני מתוסכל

Salem

New member
אין לי ../images/Emo10.gif

אני מתקדם מדי יש לי רק מיני-דיסק....

על זה דובר....

שיר מספר 0 הוא שיר ש"מוחבא" בתוך הדיסק Light Years. שם השיר Password, וכשמו כן הוא: צריך "נוסחה" כדי להגיע אליו. אם אתה לוחץ Play על הרצועה הראשונה בדיסק , שהיא Spinning Around ומריץ את השיר אחורה, אתה תראה שזה מגיע להתחלת השיר זה ממשיך לרוץ אחורה עד ל: -4.00 דקות בערך, זה השיר Password... מדליק, לא?!

p i n g o

New member
מגניב!

בכל מקרה, לצערי אין לי את הדיסק המקורי, אבל זה מגניב ביותר (גם השיר
)

החולישה החלשה שלי

i´m so high אני חושבת שספינניג אראונד זה השיר הכי טוב שיש בשיר הזה ואון אה נייט ליק דיס גם טוב מאוד

למעלה