S12E15 Darfur

kerry cordano

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo58.gifS12E15 Darfur

3 שבועות חיכינו יאאאאאאאאבה
ER revisits Dr. John Carter, to see what he’s been doing since his departure from County. Now in Darfur, Dr. Carter and his colleague Dr. Dakari work alongside relief workers to treat famine victims. Back in Chicago, Luka and Kerry differ over Clemente’s next step while Pratt and Neela treat a hit-and-run victim. But what’s that list Luka’s making, and why does Abby think it’s so funny? ומי שחיכתה לקרטר אז זה כבר כמה חודשים.... טוב- זה פרק חצי שיקגו חצי דרפור שיחה עם נוח רגע השבוע תהנו

kerry cordano

New member
well...../images/Emo195.gif

אוקי, אז הפרק לא מיוחד במיוחד. יש קצת פרטים על קרטר- הוא התחתן עם קם, אבל היא בפריז והוא בדארפור בסודאן, מסכן את חייו. יש סיפור על גבר שמגלה שאנסו את אישתו ויוצא לנקום וקרטר ועוד רופא נוסעים אחריו וכמעט נהרגים. מזל שהם לא עשו את כל הפרק קרטר, אחרת הייתי נרדמת
בינתיים בשיקגו- מוריס מסתבר סיפר לכולם שאבי בהריון. והיא מקבלת ברכות מקארי. לוקה מציע לקרוא לתינוקת (אנלא יודעת אם הם בטוחים שזאת בת, או סתם): סלין או ג'ול, אבי אומרת לו שהוא שוב עבר על אוסף הדיסקים שלו? קלמנטה נחקר במשטרה ובינתיים ג'ודי מתעוררת והבעל המעצבן מתקשר אליו כל הזמן. פראט- החבר שלו עושה תאונה ופראט מתקשה להגן עליו. זהו הפרק הבא בעוד שבועיים

Nמור

New member
../images/Emo4.gif

מבאס שאחרי שחיכינו לפרק של קרטר ואחרי שבועות בלי אי.אר היה כ"כ מאכזב ... סתם תמונה שתפסתי מחלון חדרי
http://img412.imageshack.us/img412/9192/img062917rn.jpg

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gif

אלו הן תמונות מהפרק darfur באתר של luby יש פרומו לפרק הבא שישודר בעוד שבועיים.

נועה167

New member
עדין מאוחר...../images/Emo58.gif

מאשר לעולם לא. רק עכשיו ראיתי את הפרק... אמנם היה לי אותו כבר לפני שבוע אבל הצצתי בו ולא ממש היה לי חשק לראות.. עם כל אפריקה והכל זה לא היה נראה לי כזה מעניין, אבל ראיתי.. ודווקא אהבתי.. היה מענין דווקא :) תמיד אני אוהבת שיש הרבה לובי (לוקה&אבי) ולא היה הרבה אבל אולי זה טוב שיש איזה פרק קצת בלי שלא יהיה יותר מידי. מסכן פראט :/ למרות שדוגרי זה אשמתו... אבל לא היה כזה אפשר לצפות את זה מראש. מה עובר על נילה? קצת מוזרה מאז שגלאנט חזר לא שאפשר להאשים אותה.. יאללה חייבת לעוף... מחכה כבר לפרק הבא! צ'או

למעלה