שרשור בריאות

../images/Emo53.gifצום לפני ניתוח לבן שנתיים

הבובון שלנו עובר ניתוח בשבוע הבא והוא אמור להיות בצום החל מחצות בלילה שלפני. הוא רגיל לאכול ארוחת ערב בערך ב-19:00, הולך לישון ב-20-20:30 עד הבוקר- קם בסביבות 06:00. כשהוא קם הוא פשוט צווווווווווחחחחחחח למטרנה! ופה הבעיה. איך מסבירים לבן שנתיים ש"היום אין מטרנה בבוקר כי יש ניתוח?" או לחילופין, איך גורמים לו להיות שבע עד כדי כך שלא ירצה את המטרנה של הבוקר? (למרות שנראה לי שמשולב בזה גם עניין של "פינוקי" ולא רק רעב). בקיצור, ממש לא מתחשק לי להעביר את כל הנסיעה לבית החולים+ ההמתנה לניתוח בצווחות. מה עושים????

רוני75

New member
תרופות/טיפול לאפטות

הי חברה ספרה לי עכשיו שהבן שלה אובחן כסובל מזה. נראה לי שפעם דברו על זה פה והעלו כמה אופציות לטיפול. אודה לכן אם תעזרו לי עם עצות לתת לה היא אומרת שהוא ממש ממש סובל מזה!@ תודה

אמה5

New member
גילינו את האור......

נכון שדלקת אזניים (לזאטוטים וגם למבוגרים) היא הדבר הכי כואב והכי מתסכל שיש ?! אז השבוע המליצו לי בניצת הדובדבן לקחת בקבוקון שנקרא טראומיל לאזניים. אני מספרת מה שאמרה לי המוכרת: זה הומהופטי מתוצרת –HEEL – החברה הגדולה בעולם למוצרים הומהופטיים, וזה מוצר מדהים לדלקות אוזניים. הוא מטפל בצורה פנומנלית בכאבי אוזניים ודלקוות, מתאים לתינוקות ולמבוגרים. תסלחו לי על הסופרלטיבים המתלהבים - הם של המוכרת ואני רק מביאה בשם אומרם. אז ניסינו (גם לי היתה דלקת.....) וזה אכן מדהים ביותר ! לא מאחלת לכם כאבי אזניים אבל כבר נפל עליכם, נסו ואני בטוחה שתמליצו הלאה....

סיוע

לילד של חברה שלי יש בעיות רציניות בכיבה לא מוציא את הכיבה הכל יוצא בתחתונים מאושפז עם מכשיר שבודק את העצבים של הכיבה. נשמח לכל סיוע ועזרה היא גרה בנצרת וחסרת אונים האם יש מומחה רציני בתחום או בית חולים שכדאי לפנות אליו

הבנתי שמותר לתת מיץ (מים +תרכיז) או תה ממותק

אז קודם כל שווה לברר אם זה תקף גם לגביו אה,ותבדקי אופציה אם אפשר שיהיה ראשון בתור או כמה שיותר מוקדם אני יודעת את זה כי גם הבן שלי יעבור ניתוח עוד שבועיים. חוץ מזה לילד בן שנתיים אפשר להסביר. אגב,איזה ניתוח הוא עובר? שיהיה קל ומהיר ויבריא כמה שיותר מהר בהצלחה

רוני75

New member
האם יצא לך לנסות אותו בעצמך?

יש פשוט מלא משחות, אני מנסה למצוא המלצה מגוף ראשון

חמודבה

New member
לי יצא

לנסות אותו על עצמי והוא עוזר. גם שמעתי מרוקחת שהביקורות מאוד טובות. עוד עצה - יותר נכון תרופת סבתא שעוזרת וזה בדוק: לקחת לימון ולשפשף על הפצעים. זה עושה פלאים!!!!!!!!!!!!!!!! קיבלתי את העצה הזאת מאשה זקנה והייתי סקפטית לגביה (אני גם סובלת מפצעים בפה) ולא יאמן איך זה עוזר, כנראה בגלל החומצה.

n o a p

New member
זה לא שורף בטירוף??

הלימון על הפצעים לא נשמע ידידותי במיוחד.

t o f i f i

New member
לפני שנה בדיוק לנועם היה את מחלת הפה והטלפיים

הנוראית שאני לא רוצה להזכר בה....אבל נזכרתי... בכל אופן בכל פעם שהשפרצתי לה את הSOS בפה היא הייתה נרגעת, אוף מסכנונת זה נורא. לכן לדעתי מומלץ. רק בריאות טופיפי

שוקוקוס

New member
תרופת סבתא

חלב עיזים. ישר מהעז, לא כזה שקונים בסופר. אומרים שאם העז מטופלת, ממקום שאפשר סמוך עליו, אין בעיה. (אני חששתי מחלב לא מפוסטר).

שירון28

New member
איפה היא גרה?

בירושלים יש אישה חרדית שרוקחת תרופה הומאופטית מחוללת פלאים!! גם אני השתמשתי בה לפני 13 שנה וגם הבת שלי- בשנה שעברה, זה מעביר את הפצעים מאוד מהר, למחרת כבר רואים שיפור מדהים!! אם את צריכה את הפרטים תאמרי לי חלב עיזים רק מפוסטר אסור לתת חלב עיזים לא מפוסטר - וזה לצערנו מה שעוזר, כך שהוא רק יעזור בהקלה מעט לא יותר ממזה

מה שהיה אצלנו

עמית נותח לפני פחות מחודש. צום מאוכל באמת מחצות. אבל אמרו לנו שצתה עם סוכר (לא מיץ) מותר עד 05:00 בבוקר. אבל - בגלל שגם ככה יוצאים מוקדם מאוד לבית החולים כל עניין השתיה לא עלה בכלל. ובד"כ בחמש חמש וחצי הוא שותה שוקו אחרת ....שלא נדע. בנוסף, ההלם מהמקום החדש והאנשים השכיח ממנו את הצורך (הפליא אותי מאוד). זה היה בסוף הדבר האחרון שהטריד אותנו ביום הניתוח. מקווה שגם אצלכם יעבור ככה...ובקלות

למעלה