שאלה

black hock

New member
../images/Emo184.gif שאלה ../images/Emo184.gif

חברה שלי אמרה לי שהיא למדה בביולוגיה שאחת לכמה חודשים צריך לעשות הפסקה עם גלולות....מישו/י שמע על זה גם? WTF!?

שמעתי שאחת לחצי שנה

צריך הגוף מנוחה מהגלולות. לא יודעת אם זה נכון.. צריך לשאול רופא.

לא "צריך", אבל רצוי...

לי אמרו שכל חצי שנה רצוי לעשות הפסקה של חודש ככה, כדי לרענן, שהגוף יעשה את זה טבעי בלי הגלולות אומשו.

black hock

New member
יעשה מה טבעי?../images/Emo12.gif

בגלל זה נותנים מרשם של חצי שנה?

Ze Colmeia

New member
זה לא נכון....

יש שחושבים שהגוף צריך להתנקות כאילו מההורמונים, למעשה אין כל צורך בזה. אתם לא יודעים לא להאמין לכל דבר שהמורים אומרים
לרוב הם רק נראים חכמים....

נשנשיתת

New member
טוב אז..

הרופא שלי אמר לי שמה שנחשב הרבה זמן לגלולות וצריך לקחת הפסקה זה ממש לא חצי שנה זה יותר בכיוון ה15 20 שנה.. אל תפסיקו בלי לשאול רופא..!! חבל..

YuL Mint BeLLa

New member
חחחחחח מה?!

הרופאה שלי אמרה לי שאני צריכה לעשות הפסקה בערך פעם השנה וחצי שנתיים בשביל לנקות את הגוף מההורמונים וואבה.. כי זה יכול לעשות בעיות כשאני ארצה להכנס להיריון.

sweet eyes

New member
כן..

שזה לא בריא לגוף כל כך.. אני כבר לא זוכרת למה.. משו בקשר להורמונים..

לא לא לא..

אין שום הגיון בלעשות הפסקה בגלולות. זה לא גורם נזקים לגוף אלא אפילו הוכח שהוא עושה טוב ! אין טעם לעשות הפסקה. זה מסדר את המחזור, וזה נחמד כי אפשר להזדיין באופן ספונטני! אין הגיון בלעשות הפסקה. זהו.

??????

מהו יכול להגיד לי מה נכון מה לא????? אני על גלולות כבר כמעט שנתיים וכל פעם שאני מחדשת מרשם הרופא לא אומר לי שום דבר. אתם ממש מתחילים להפחיד אותי......

S i r i u s

New member
זה היה נכון בקשר לגלולות של פעם

אלה שההורים שלנו עשו. הגלולות היום מכילות מעט מאוד הורמונים ולא נדרשת שום הפסקה.

mooonriSe

New member
לאו דווקא ../images/Emo3.gif.

מסתובבים היום סוגים רבים של גלולות ואמצעי מניעה בעלי אותו רעיון, וחלק מצריכים הפסקה. זה נכון שלאול ספיציפית את הרופא על גלולה מסויימת.

למעלה