ריענון הפורום.

Celebrity Skin

New member
../images/Emo184.gifריענון הפורום.

מתי בפעם האחרונה הסתכלתם במאמרים\קישורים\טאגליינס\אלבומים\שאלות נפוצות\סקר וזה
אולי נעשה פרוייקט לרענן את הפורום
ניסיתי לעשות כבר כזה פעם ולא ממש הלך. אז אולי הפעם,כהפורום מתחיל תקופה חדשה,יש מנהל חדש וכל זה, נעשה את זה באמת. מה צריך בעצם לעשות בפרוייקט המדהים הזה
מה שהולך לקראות זה: נפתח שירשור רעיונות למאמרים,שירשור רעיונות לטאגליינס וכל השאר בשירשור נפרד כדי לשמור על הסדר. (את השירשורים אני יפתח) ובו נעלה רעיונות למה אנחנו רוצים להוסיף. מה זאת אומרת "רעיונות להוסיף"
למאמרים למשל:ביוגרפיות של חברי הלקה,מיידע על אלבומים לסקר למשל:איזה שיר לדעתכם היה יכול להיחשב ל"המנון דור הX" במקום smells
קישורים למשל:אני באמת צריכה להגיד?אתרים על נירוונה אלבומים למשל:נו באמת. שאלות נפוצות למשל:מתי קורט קוביין מת?,איך?,למה?,איפה?,כמה אלבומים נירוונה הוציאו?,מי יותר יפה קורט או דייב?,באיזה שנים קורט צבע את השיער לאדום? טאגליינס למשל:דיונים מעמיקים על השירים של נירוונה וכו' העלנו רעיונות,איך יודעים מה לכתוב,מתי,ואיפה
אחרי שהעלתם את הרעיונות,אני יפתח שירשור לכל קטגוריה (סקר,מאמרים,טגלאיינס וזה) שבו אני ירשום את כלללל הרעיונות שהוצעו ואתם תדגרו את הרעיונות, אלה שיהיה להם את הדירוג הכי גבוה,נעשה. טוב נו,העלנו רעיונות,בחרנו את הטובים ביותר,מה את רוצה מאיתנו עכשיו
עכשיו אני יפתח שירשור חלוקת תפקידים,שבו אני ירשום את כל מה שבחרנו, כל אחד יוכל לבחור שני דברים, ויגיב למה הוא רוצה לכתוב, כל הקודם-זוכה. וואו,נשמע מרתק,מה אני צריך לעשות עכשיו
להגיד מה דעתך על הרעיון הגאוני שלי, אם אתה רוצה לעזור\לא רוצה, ואם יהיו אנשים שירצו לתרום לזה,אז אני יתחיל בזה מיד. זה העתק להודעה שכתבתי לפני הרבה זמן,רוצים?

כל הכבוד על ההשקעה פז ../images/Emo9.gif

אני כבר מוכן לעשות את החלקים של שאלות נפוצות, קישורים, ומקווה שיצא לי לכתוב מאמר. ואת כל מה שחברי הפורום יעשו וגם אני, אני אסדר לקטגוריות השונות (טאגליינס, שאלות נפוצות, מאמרים וכו'...)

l i o r a n g e

New member
רעיון טוב ../images/Emo45.gif

המוח שלי לא מספיק יצירתי בכדי לעזור. אבל אחלה יוזמה.

MilkShack

New member
תראי בעיקרון

אנשים שנכנסים לפורום ורוצים לקרוא מאמרים לא יכולים! אנחנו צריכים להשקיע יותר במאמרים ובריענון של כל העניינים מאחורי הפורום עצמו.. כדי שיהיה פה משהו, יש מלא לקרוא על נירוונה.. כל מה שכתבת נכון, כל הכבוד! אני אשמח לקחת חלק בהכל =]

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

נשמע רעיון סבבה!! כל הכבוד על היוזמה... אני אנסה לעזור למרות שאנלא ממש מאלה שישלפו מידע על נירוונה תוך רגע אבל למה לא!

למעלה