סיכום שבוע

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gif ככה

איך עבר עליי השבוע? משעמם מתמיד. סרט השבוע? --- ספר השבוע? לא קראתי השבוע
שיר השבוע? |מכשירשמיעה| תוכנית\סדרת השבוע? כמעטמלאכים. לוקה
קניית השבוע? |בורגר| כרגיל. אוכל. ציטוט \ פתגם השבוע? ---- דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אוכל? עצבון \ ביאוס השבוע? אוכל? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אוכל. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אבא. תמונת השבוע? אין. השאלה המתחלפת-הדבר שאתם הכי מצפים לו שבוע הבא? שייגמר גם הוא.

SharonW27

New member
יאי פעם ראשונה^^ ../images/Emo121.gif

איך עבר עליי השבוע? משעמם מהרגיל X_X
סרט השבוע? It's a Boy Girl Thing ("יצאת גבר" לפי יס ><) - סרט קצת מפגר,אבל אני מתה על השחקן הראשי.
ספר השבוע? "שמו היה פרידריך" של האנס פטר ריכטר. לספרות
שיר השבוע? Katy Perry - Thinking Of You (התמכרתי לשיר בעקבות הקליפ
)
תוכנית\סדרת השבוע? Supernatural
וכמובן- Kyle XY
קניית השבוע? עוני זה דבר קשה
ציטוט \ פתגם השבוע? "מנהיג טוב גורם לאנשים להאמין בעצמו. מנהיג מצויין גורם לאנשים להאמין בעצמם." - נשמע חכם,אה?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? דיברתי עם מישהו בטלפון שלא דיברתי איתו מלא זמן^^
עצבון \ ביאוס השבוע? הוא ממש ייבש אותי...ויצאתי מטומטמת
וגם תעודות ><
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? נפגשתי עם חברות :)
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? Jensen Ackles
תמונת השבוע? Jensen Ackles
השאלה המתחלפת-הדבר שאתם הכי מצפים לו שבוע הבא? יומולדת של חברה
שיהיה לכם שבוע טוב!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SharonW27

New member
שכחתי משהו../images/Emo2.gif ../images/Emo121.gif

איך יכולתי?!
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הצטרפתי לפורום קייל XY!!

darklighter

New member
יאאא התמונה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

ראיתי את זה ואת הפרק שזה היה בו מיליון פעם וכל פעם אני לא מפסיקה לצחוק מחדש!!!! ג'נסן אקלס
בואי גם לפורום supernatural

יש פורום לסופרנטורל? ../images/Emo12.gif

אני עדיין תקוע בין העונה השניה לשלישית
וזה הולך להישאר ככה לפחות לחצי שנה הקרובה...

adii1201

New member
ברור שיש../images/Emo45.gif

אדי כפרעליה מנהלת אותו
אני חושבת שרק בגלל זה שווה להיכנס

SharonW27

New member
התמונה גאונית!../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo121.gif

גם אני חרשתי על הפרק! אכן קורע מצחוק בכל פעם
אני די סמויה גם שם
אבל אני כן מגיבה מפעם לפעם! Supernatural

Raph Rulz

New member
אני

איך עבר עליי השבוע? סביר סרט השבוע? רטטוי!! ספר השבוע? הארי פוטר וחדר הסודות שיר השבוע? א ליטל טו נוט אובר יו של דיוויד ארצ'ולטה תוכנית\סדרת השבוע? האנטומיה של גריי קניית השבוע? כלום! אין לי כסף... ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ישנתי עצבון \ ביאוס השבוע? כאבי בטן! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? שיחות במסנג'ר אל תוך הלילה אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? קת'רין הייגל השאלה המתחלפת-הדבר שאתם הכי מצפים לו שבוע הבא? סוף שבןע הבא

The Ocean Girl

New member
באיחור

איך עבר עליי השבוע? נחמד, קר, מבאס סרט השבוע? לא ראיתי סרט
ספר השבוע? לב של דיו שיר השבוע? HIM-Please don't let it go Full Blow Roses-Somebody help me אביב גפן-התקווה תוכנית\סדרת השבוע? על טבעי פשע מן העבר הממלכה הקטנה הדרדסים
קניית השבוע? - ציטוט \ פתגם השבוע? בשיעור אזרחות המורה עשתה שמישהו יושב אם עיניים מכוסות והיא מראה פתקים ורשום עליהם דברים וצריך לנסות לעזור לו לגלות: ~בפתק רשום דתי~ המורה:מה הוא אוהב לעשות? איתי: תנ"ך ותנ"ך ותנ"ך ותנ"ך!! המורה: במה הוא עוסק? איתי: אממ בתנ"ך!! דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הלכתי לחברה עצבון \ ביאוס השבוע? קר,מאוד,מאוד. עברתי יותר מדי את מספר האסאמאסים שאני אמורה לשלוח בחודש, ואבא שלי לוחץ עלי לבחור מתנה שהוא יקנה לי בתאילנד >< מה אפשר כבר לקנות שם? חול? ופספסתי עכשיו את ההסעה ואמא שלי מאשימה אותי שאני עושה את זה כל הזמן
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? משהו
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אבא שלי ודידי
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת-הדבר שאתם הכי מצפים לו שבוע הבא? להיפגש עם דידי D: ולעבור את הבדיקת דם
אוח דידי, הדימויים שלך על הבדיקות דם שלך עשו לי רע

NoFaR815

New member
איחור אופנתי משהו

איך עבר עליי השבוע? נחמד:) סרט השבוע? ------ ספר השבוע? התרסקות שיר השבוע? lenny kravitz - fly away תוכנית\סדרת השבוע? אבודיםםםםםםםםםםםםםםם
קניית השבוע? חזייה משהו יפה
ציטוט \ פתגם השבוע? "יש הטבות לתושבי הדרום?
" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? חזרתי ללמוד
עצבון \ ביאוס השבוע? מבחן במתמטיקה וכל יום פנוי הם דוחפים מבחן >< הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אבודים
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? המורה שלי כפרעליה
תמונת השבוע? אין כח תתמודדו השאלה המתחלפת-הדבר שאתם הכי מצפים לו שבוע הבא? ממממ

למעלה