מחלות.

PerfectSP

New member
מה?לא!!למה?! ../images/Emo190.gif

זה רודף אותי><' אני בדר"כ לא חולה.. אבל אתמול היה הקש ששבר את גב הגמל
ידעתי שהיום אני אהיה כבר חולה
טוב נו><' אז... אתם רוצים להיות חולים (במשהו קל כמו שפעת למשל)? הממ לא.. בדר"כ כשאני חולה קל אני אפילו לא שמה לב הרבה פעמים><' מה המחלה הכי לא סימפטית שהייתה לכם? הממ..אפילו אבעבועות לא היה לי!@# סטרפטוקוקוס?.. זה כזה הרגיל שיש לפעמים קצת יותר משפעת זה נראה לי..D: אני לא זוכרת שחליתי מתישהוא בשפעת><' האם הייתה לכם מחלה או פציעה חמורה עד כדי אשפוז? בחיים לא ביקרתי בבית חולים למטרת אשפוז^^ רק כשנולדתי D: וכשעקרו לי שיניים
האם אתם מנסים להמשיך בחייכם כרגיל כשאתם חולים או שאתם נשכבים במיטה ומסרבים לצאת? בדר"כ אני ממשיכה כרגיל><' אבל למשל עכשיו,קצת כואב לי מאוד הראש,ואני ממשיכה לעשות דברים רגילים,וזה לא טוב><' אין לי כוח
מה הקטע השנוא עליכם במחלות? שאני לא שאין לי כוח לעשות כל מיני דברים><' עוד שנייה אני מתחפפת מהמחשב כי נגמר לי הכוח לכתוב ולשבת
זהוD: אני בנאדם שבדר"כ לא חולה.. אפשר למנות את הפעמים שהייתי חולהD:

Maddie

New member
אני חולה במשך 3 ימים וזהו../images/Emo11.gif../images/Emo185.gif

PerfectSP

New member
אני בדר"כ יום-יומיים ../images/Emo190.gif

אבל אם אני חולה יומיים אני אומרת לאמא שאני צריכה עוד יום להתאוששותD:

Maddie

New member
../images/Emo6.gif אני די מושכת את זה שבוע וחצי*שורק*../images/Emo185.gif

PerfectSP

New member
חחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני פשוט מחפפת בימים אחרים D: כמו למשל מחר לא בא לי ללכת,ואמא הסכימהD:

g a l 9 4

New member
|גלולה|

אז... אתם רוצים להיות חולים (במשהו קל כמו שפעת למשל)? כן, אני אוהב את ההרגשה של ההזיות, וגם את הפינוק של אמא
מה המחלה הכי לא סימפטית שהייתה לכם? ואי, קשה, אני בנאדם לא סמפטי בכללי, אני חושב שכשהאלרגיות שלי הרקיעו שחקים ולא היתי הולך לבצפר מחשש שאני אחנק מהתקף אסטמה מפלצתי. האם הייתה לכם מחלה או פציעה חמורה עד כדי אשפוז? כן, כמה התקפי אסטמה שלחו אותי לבית חולים בלילה. האם אתם מנסים להמשיך בחייכם כרגיל כשאתם חולים או שאתם נשכבים במיטה ומסרבים לצאת? חס ושלום! מה הקטע השנוא עליכם במחלות? שאמא מודיע שצריך ללכת לבצפר ואתה כולך עדיין מסומם מכמויות האדוויל שלקחת.

g a l 9 4

New member
יש.

שלושה משאפים, כל אחד למשהו אחר. ונטולין אבקה- כתרופה מונעת לפני שיעורי ספורט וכו'. ונטולין גז- אחרי שהונטולין אבקה לא עבד ואני נקלע להתקף ומקיא. ברוקולין טורבו (נראה לי שאני אומר את זה נכון)- כסוג של תרופה לחודשי האביב והסתיו. וכמובן האינלציה הישנה והטובה שלי, שעושה רעש של טרקטור במחזור. הא כן, וכמה כדורים
אני בנאדם חולני.

MispIaced

New member
אתה לא כזה חולה

האנהלציה זה מגניב D: אני תמיד עושה עם זה קיטור (תנסה לעשות רוח ממש חזק לתוך המסיכה כשזה פועל
). ותנסה להצמיד את הוונטולין גז ליד וללחוץ, זה עשה לי פעם כווית קור XD אני לא יכול להשתמש במשאפים האמת, הם עושים לי כלמיני תופעות לוואי מוזרות

g a l 9 4

New member
אמרתי חולני, לא חולה ../images/Emo98.gif

אני אוהב לקחת את הגז, לתת שתי לחיצות בפה, ולהוציא מלא עשןXDD פעם הקפאתי גו'ק עם הונטולין. ד"א, אם מביאים לך אבקה- יש לזה טעם מגעיל!!!!! זה נורא.

mulon1984

New member
אני אף פעם לא חולה בזמן המתאים :/

בצבא מעולם לא הייתי חולה ומעולם קיבלתי גימלים, חוץ משתי הזדמנויות: פעם אחת חליתי בצהבת, ועד שלא גססתי להם במרפאה הם לא נתנו לי גימלים. ופעם אחת פתחתי את כף יד שמאל (אבל ממש פתחתי. תמונה מצורפת) ואז קיבלתי 14 יום בבית. ניצלתי אותם לציור קומיקס :) וזהו. שלוש שנים ובקושי חודש גימלים :/

למעלה