מחלות.

Slow Cheetah

New member
פיטר לא אימו, מה אתה רוצה ממנו?

הוא פשוט בן-אדם תמים, לא יותר מזה. לא לדבר עליו לא יפה
(וכרגיל אני מגינה על שנינו
)

Billy Shirs

New member
בטח שהוא אימו

במיוחד בעונה הראשונה, עם השיער הזה, וה"יש בתוכי כל כך הרבה רגשות, אני עומד להתפוצץ|דמעה בודדת|"

Billy Shirs

New member
^^

אם את מחשיבה חכם כאחד שיבלע כל מה שתתני לו וילך עם הראש בקיר...

PerfectSP

New member
את מנגנת על תופים?D: ../images/Emo190.gif

היי היי!! יש אנשים שיודעים על יותר מכלי אחד
אני על 4,מקווה שנה הבאה על 5 D:

השאלה היא לא על

כמה כלים את מנגנת. השאלה היא אם את טובה בזה. ואני מנגנת קצת על פסנתר ובעיקר על העצבים.

PerfectSP

New member
אמ, ../images/Emo190.gif

לא אכפת לי עד כמה אני טובה, מה שאכפת לי זה אם כיף לי לנגן על זה או לאD: הבעיה היא,שרק כלי אחד למדתי עם מורה><' חלילית,למדתי 4 שנים(ולא!@#$לא קשור לבצפר
) פסנתר פה ושם,כשיש איפשהוא,כי זה כיףD: תופים
שזה לימדתי את עצמי.. אין לי איזה מדד,אני פשוט אוהבת לנגן
(ואני יודעת,אני לא סתם דופקת><') וגיטרהD: התחלתי לפני איזה חודש בערך על קלאסית ימנית,גם לימדתי את עצמיD: כי רציתי לנגן על זהD: ולםני זה נגנתי חודשיים על שמאלית חשמלית,כי זה מה שהיה בבית
ואני רוצה ללמוד באס D: שזה יהיה באופן מקצועי יותר

Billy Shirs

New member
וואי מגניב לך...

על איזה כלים את מנגנת? (ולאן את מקווה להתרחב?) ואגב, לא אמרתי שלא. הבסיסט פלא הזה גם מנגן על ארבעה כלים בערך ואני מכירה עוד כמה. מה שחבל הוא, שהבס זה הכלי הראשי שלו והתופים זה שלי אבל הוא עדיין יותר טוב. אגב, אני הייתי מתה להתרחב לאיזשהו בראס. אבל אני לא יכולה להרשות לעצמי מבחינת זמן וכסף:\

PerfectSP

New member
חחחח ../images/Emo190.gif

אמממ חלילית(שששש
ניגנתי 4 שנים,ולא,לא למדתי בבצפרD:) פסנתר(כשיש איפהשהוא,אני מנגנת להנאהD:) תופיםD: (לימדתי את עצמי,איזה שנה כברD:) וגיטרהD: גם ימין וגם שמאל,זה סטיייייל
ואני מקווה להתרחב לבאס
אבל את מבינה.. כסף זה חרא של דבר
תכלס אני אוהבת לנגן על כמעט כל דבר,כי זה כיף D: אינ מנגנת לכיף D:

PerfectSP

New member
כהD: ../images/Emo190.gif

אבל אח שלי שמאלי
אז צריך להפוך את התופים
יש לי שני אחים,שניהם שמאליים אני ימנית!@# וזה לא נוח להפוך את התופים,כי הוא מסדר אותם בצורה שנוחה לו

Billy Shirs

New member
וואי זה מעצבן בטירוף...

אם הייתי שמאלית נראה לי שהייתי מנסה לנגן על סט לימניים אם כבר, כדי שהפיל יהיה יותר טוב (ההייהט יותר חלש מהסנר).

Billy Shirs

New member
feel

מתופף יכול לעשות הכל מושלם מבחינת קצב, אבל במקצבי רוק למשל, אם ההייהט יותר חזק מהבס ומהסנר או שבכללי הכל נשמע חלש ולא בטוח, הוא יישמע הרבה פחות טוב. לכן, במקצבי רוק, נראה לי שעדיף לשמאליים להשתמש במערכת של ימניים, כי ככה היד החזקה שלהם תתופף על הסנר והוא יישמע חזק יותר באופן אוטומטי. אצלי לקח הרבה זמן עד שסידרתי את העניין הזה ואני עובדת על זה מההתחלה בסווינג

PerfectSP

New member
הממ ../images/Emo190.gif

להההה קודם כל,לא יודעת אם ניסית לנגן על שמאל,אבל לימניים זה קשה[וכך להפך]
ואני דוגלת בזה שאם מישהו הוא שמאלי שיינגן בשמאלD: אח שלי מנגן יותר..מטאל,ועוד דברים לא מוגזדרים אבל עם מקצבים מגניביםD: ואני לא חושבת שהוא מנגן כ"כ רוק

Billy Shirs

New member
נו, סתם שיערתי

כי רוק זה הכי קל
וזה גם מגניב וחביב כזה. אני לא ממש מבינה במטאל אבל הניחוש שלי זה שצריך רייד ובס כבדים. אני צודקת? אם כן אז אפשר להעביר רק את הרייד לצד השני וכל השאר לא חשוב. אם לא אז סתם בזבזתי לך חמש שניות מהחיים.

PerfectSP

New member
XD ../images/Emo190.gif

מטאל אתה צריך בעיקר דאבל פדאל
[מה שיש לאח שליD: אבל בגלל שהוא שמאלי,הוא קנה דאבל פדאל שמאלי,וכשאני הופכת את התופים אין לי דאבל
]

Billy Shirs

New member
../images/Emo6.gif

איזה מוזיקה את מנגנת? גם מטאל? אם כן אז זה ממש מצחיקXDD אני יכולה להגיד לך כמעט בתור עובדה ומתוך ידע פנימי מעמיק: בנות לא יודעות לתופף, וגם (אבל זה לפי ידע פחות מעמיק) לא לנגן על בס. אז לחשוב על מישהי מתופפת מטאל זה דיי קורע מצחוק
אולי תנסי לא להפוך את התופים? תרגיל קואורדינציה מטורף.

PerfectSP

New member
!@#$%^ ../images/Emo190.gif

אל תגידי ככה על בס!!;;; ומתי ראית לאחרונה בת מנגנת על תופים?!@#
כי אני כן יודעת
המממ אני מנגנת מה שאני יכולה טכנית(למשל שירים עם דאבל-לא),ומה שאני ברמה שלו
הייתי מתה שיהיה לי דאבל גם!@#$%^
לי זה לא נראה כ"כ מוזר לראות את עצמי מנגנת מטאל
ו..ניסיתי על שמאל,אבל היה לי קשה מדי
רק בגיטרה הצלחתי להתרגל

Billy Shirs

New member
לא ראיתי

ז"א, לא כולל אותי כמובן, אבל אני ממש גרועה
אבל אין מתופפות מפורסמות או בסיסטיות, חוץ מהמכשפות כמובן אבל זה לא נחשב כי הן פשוט מעולות (הכי אני אוהבת את התיפוף ב"העלה").

למעלה