יום רביעי

התבטל שביעית שמינית../images/Emo9.gif

וחוצמזה, העיפו אותי מחינוך והלכתי עם חברות לקפוץ בטרמפולינה של הכיתת אוטיסטים, היה מהנה עד מאוד

PerfectSP

New member
אני סיימתי ב12 ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

כפרעל המורה לביולוגיה

How I Disappear

New member
../images/Emo69.gif

אנגלית שעתיים- החזירה ת'מבחן וקיבלתי בו 76, חרא ! ספרות שעתיים- החזירה גם ת'מבחן וקיבלתי 70 אבל מרח אני עושה מועד ב' ספורט שעתיים- הברזתי חח למי יש כוח ? אנגלית שוב- ^ הברזתי

PerfectSP

New member
זה לא כזה נורא! ../images/Emo190.gif

אני קיבלתי 83 >> ובספרות בכלל קיבלתי 57
לפחות אתם יכולים לעשות מועד ב' D:

pRimaVeriTaVIV

New member
לא הלכתי ../images/Emo3.gif

אלוהים יודע מאיפה אני אשלים מתמטיקה.... נו שוין
בטח אני אגלה שדווקא היום התבטל ספורט ><

pRimaVeriTaVIV

New member
פשוט ידעתי שהיא תחזיר מבחנים בתנ"ך

במשו"ב כתוב: "החזרת מבחנים ותיקונם" רק שאת הציון היא לא הכניסה למשו"ב

hadarinke

New member
שיפודי ממתקים D:

זה מה שאני מכינה עכשיו לגמדית שלי, חוץ מזה, יום מגמה, בולוגיה ואוכל בצ'יינה טאון עם רועיקי ^^ אה והייתי שוב אצל הרופא לעוד בדיקות והכי הכי חשוב- נפלה לי השן האחרונה היום D: עכשיו רשמית אני ילדה גדולה XD

hadarinke

New member
נראה טעים אה?:p

המשחק הזה כיף אלא אם אתה נתקע עם הקמצן של הכיתה >> או המבריזן של הכיתה -.-

How I Disappear

New member
חחח אצלנו לא היה מישהו כזה

אבל היה איזה מישהו שלא הביא לענקית שלו כלום כל המשחק ובסוף הוא פיצה אותה והביא לה שקית בגודל בניין עם מלאאאאאא ממתקים חח והקמצנית הזאת לא הביאה לי גומי אפילו חח למרות שכשהיא הייתה הגמדה שלי היא הייתה דווקא בסדר חח

PerfectSP

New member
פטור מהטיול מחררררDDDDD:: ../images/Emo190.gif

הם מה זה קשים עם כל מה שקשור לפעילויות וזה, אבל יש לנו מחר צעדה.. ויש לי את הפטור הזה בספורט למרות שהוא קצת חלף,אבל למי אכפת,אני שולפת אותו כשצריךXD קיצר אין מה לעשות אנ'לא יכולה ללכת מרחקים ארוכיםD: אז אני לא באה מחר לטיול המסריח שכבר עשיתיהוווDDD::: והמורה לביולוגיה כפרעליה לא הגיעה,התבטלו 4 שעות,סיימנו ב12 XD חוץ מזה היה יום שכונה. והמורה לפיזיקה ממש ממש אידיוט>> ואני היחידה שהבינה את הש"ב בכלל למרות שאני היחידה בערך שהחסרתי את החומר הזהXD קיצר,מחר אין בצפר, ושבוע הבא גדנע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יופידוווDDDDDDDDDDD:: אז 4 ימים לא לומדים,וביום החמישי שאנחנו חוזרים יש תעודות
נקווה לטוב

How I Disappear

New member
חחחח "שולפת אותו כשצריך.." XD

מחר יש לי שעתיים לשון, שעה תנ"ך, שוב שעה לשון ואז שעתיים מועד ב' בפיזיקה ואחרי זה עוד שעתיים מועד ב' בספרות

למעלה