יום ראשון

hadarinke

New member
happy birthday to me

בלונים, חיבוקים, מתנות, מסעדה, בגדים, מבחן בביולוגיה<< *אהמ אהמ לפתוח לי שרשור מזל טוב!! אהמ אהמ* *אהמ אהמ אגו גדול ונפוח אהמ אהמ*

סייייי

כימיה- 100 בבוחן
ביולוגי - היה בוחן נמ נמ מת'- חח היא שוב רשמה לי אי תפקוד אנגלית- המשכנו מסטר קלאס לשון - חח היה מצחיק זה קורע איך שאנחנו מצליחים לשגע תמורה

How I Disappear

New member
עוד 3 ימים טיול שנתי !!!

בסיכום שבוע אספר לכם איך היה
שעה ראשונה- לשון, לא עשיתי שיעורים ולמזלי היא לא בדקה שעה שניה- המנך דיבר איתנו על הטיול שנתי ... שעה שלישית ורביעית- היסטוריה, שיעמוםםםםםםםםםםםםם שעה חמישית- מערכות ספרתיות, לא הבנתי כלום .. שעה שישית- לשון, שיחררה אותנו מוקדם

הרגע קמתי. ואין לי כוח. ארג.

חינוך- עשינו איזו מטלה מגוכחת. תנך- עשיתי... כלום. כרגיל. שעתיים חלון שעתיים מעבדות. בראשונה התחלתי את הפרוייקט ובשנייה עשינו... כלום. המורה שלי מטריד אותי אבל, הוא כל הזמן אומר דברים מוזרים.

Ditz 93

New member
הייתי ככה | | קרובה להשעייה ^^"

חפירה!
קיצר, סיפור ארוך. היה לנו בוחן בשל"ח, ושעתיים לפני הבוחן, נכנס המורה לכיתה, מכתיב נושאים למבחן ואומר לנו ללמוד בע"פ לבוחן. שעתיים אח"כ, הבוחן מתחיל ואנחנו קולטים שחצי מהבוחן לא למדנו בכלל ות'חצי השני למדנו שעתיים לפני הבוחן. מהר מהר, כולם התחילו לבכות XDD כי זה 12 שאלות, שחלקן פתוחות, והסתבכנו. קראנו למורה (שלא היה בכיתה במהלך הבוחן) והוא נתן בחירה- 8 מתוך 12. אך מה זה עוזר לנו, אם 9 שאלות, אנחנו לא יודעים לענות עליהן!? אחרי המבחן, רוב הכיתה פנתה לחברה הכי טובה שלי, וביקשה ממנה לכתוב מכתב התלוננות למנהל. חיש חש, כתבה החברה מכתב, ואני עזרתי לה לנסח אותו. היום הרכזת שכבה נכנסה לכיתה, כי רצתה להתלונן על כך שפנינו ישר למנהל, במקום לפנות קודם לרכזת... ואז כשהיא דיברה על המכתב, כשלושה תלמידים שאלו "מה?" כי לא ידעו על מה מדובר. ואז ויקה, החברה, אמרה שהיא כתבה את המכתב, בשביל שלא יענישו ת'כיתה. ואז הרכזת התחילה להתעצבן עליה שהיא חתמה במכתב "בתודה י'1", כשבעצם חלק מהילדים לא ידעו על כך. אז בפני כל הכיתה, הרכזת מתחילה לקרוא לויקה בשמות: שקרנית, רמאית, זייפנית... וויקה ניסתה להגן על עצמה ורק ביקשה הזדמנות לדבר ולהסביר את עצמה. קיצר, הרכזת העיפה אותה מהכיתה, ואמרה שהיא רוצה להשעות אותה. (זה היה בסביבות השעה 12) ואז אני התחלתי דלבר ולהגן עליה, שגם הילדים שלא ידעו, מסכימים עם המכתב, כי כולם חושבים שזה לא הוגן, והיא הרי לא תחתום תחת השם "בתודה, 90% מי' 1". קיצר, הרכזת התעצבנה גם עליי. השאירו אותנו לבירור שהתחיל בשתיים.. שעתיים ישבנו מחוץ לחדר, וחיכינו שהרכזת תכניס אותנו, בזמן הזה, היא הייתה עסוקה בלאכול פיצה. אז לי לא עשו כלום... אבל את החברה העיפו ממועצת תלמידים והיא צריכה לכתוב מכתב התנצלות. סוף חפירה

How I Disappear

New member
רק בגלל שהיא חתמה בסוף "י'1" אז

העיפו אותה ממועצת התלמידים והיא צריכה לכתוב מכתב התנצלות ?
פשוט רואים כלכך בבירור שהם יודעים בעצם שהם טעו ושזה נכון שאתם מאשימים אותם [בקשר לבוחן] והם פשוט הסיטו את זה עליכם ושאתם אשמים [רק על משהו אחר] וואי אם הרכזת שכבה או מישהו אחר היה עושה לי מה שהיא הייתה עושה לי, הייתי יורד עליה כל החיים שלי !!

Ditz 93

New member
XD

אני חושבת שהרכזת הענישה אותה, רק בשביל להראות שהיא מסוגלת לעשות את זה.

ואו, אין דבר שאני יותר שונאת מאשר

אנשים שיודעים שהם טועים אבל הם יחפו על אנשים- כדי שלא יצא שם רע, והם יפעלו- אז מה אם הילדה לא עשתה כלום? מה המנהל/ מחנכת אמרו?

Ditz 93

New member
המנהל היה עסוק בלשתות קפה P:

והמחנכת הייתה בכיתה ושתקה, אבל בסוף אמרה שגם היא מזועזעת. ולא הבנתי מה אמרת XDD

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo3.gif

אני מצונן תתתתתתתחת
ובא לי למות
30 ימים לחנוכה!!!!!!!!!!! שעתיים ראשונות: ערבית. אחח, איפה הימים של החטיבה שבאמת הייתי נהנה משיעורי ערבית
שעתיים שלישית-רביעית: לשון. היה אמור להיות שעתיים אנגלית ואז שעה לשון, אבל היה ביטול^^ אז שעתיים לשון והלכנו הביתה מוקדם
שם המספר זה מעצבן
מחר מבחן בביוטכנולוגיה (אם לדייק בכימיה) ואני מה זה הולך לקבל 100

למעלה