הייתי ככה | | קרובה להשעייה ^^"
חפירה!
קיצר, סיפור ארוך. היה לנו בוחן בשל"ח, ושעתיים לפני הבוחן, נכנס המורה לכיתה, מכתיב נושאים למבחן ואומר לנו ללמוד בע"פ לבוחן. שעתיים אח"כ, הבוחן מתחיל ואנחנו קולטים שחצי מהבוחן לא למדנו
בכלל ות'חצי השני למדנו שעתיים לפני הבוחן. מהר מהר, כולם התחילו לבכות XDD כי זה 12 שאלות, שחלקן פתוחות, והסתבכנו. קראנו למורה (שלא היה בכיתה במהלך הבוחן) והוא נתן בחירה- 8 מתוך 12. אך מה זה עוזר לנו, אם 9 שאלות, אנחנו לא יודעים לענות עליהן!? אחרי המבחן, רוב הכיתה פנתה לחברה הכי טובה שלי, וביקשה ממנה לכתוב מכתב התלוננות למנהל. חיש חש, כתבה החברה מכתב, ואני עזרתי לה לנסח אותו. היום הרכזת שכבה נכנסה לכיתה, כי רצתה להתלונן על כך שפנינו ישר למנהל, במקום לפנות קודם לרכזת... ואז כשהיא דיברה על המכתב, כשלושה תלמידים שאלו "מה?" כי לא ידעו על מה מדובר. ואז ויקה, החברה, אמרה שהיא כתבה את המכתב, בשביל שלא יענישו ת'כיתה. ואז הרכזת התחילה להתעצבן עליה שהיא חתמה במכתב "בתודה י'1", כשבעצם חלק מהילדים לא ידעו על כך. אז בפני כל הכיתה, הרכזת מתחילה לקרוא לויקה בשמות: שקרנית, רמאית, זייפנית... וויקה ניסתה להגן על עצמה ורק ביקשה הזדמנות לדבר ולהסביר את עצמה. קיצר, הרכזת העיפה אותה מהכיתה, ואמרה שהיא רוצה להשעות אותה. (זה היה בסביבות השעה 12) ואז אני התחלתי דלבר ולהגן עליה, שגם הילדים שלא ידעו, מסכימים עם המכתב, כי כולם חושבים שזה לא הוגן, והיא הרי לא תחתום תחת השם "בתודה, 90% מי' 1". קיצר, הרכזת התעצבנה גם עליי. השאירו אותנו לבירור שהתחיל בשתיים.. שעתיים ישבנו מחוץ לחדר, וחיכינו שהרכזת תכניס אותנו, בזמן הזה, היא הייתה עסוקה בלאכול פיצה. אז לי לא עשו כלום... אבל את החברה העיפו ממועצת תלמידים והיא צריכה לכתוב מכתב התנצלות. סוף חפירה