יום חמישי

אני חופשיה מספורט!!!!../images/Emo13.gif

מתחילים שעה שנייה היסטוריה, הייתי עייפה ממש ולא הרגשתי טוב אז היא התעצבנה עליי והעבירה אותי קדימה כדי שאני אכתוב את מה שהיא מכתיבהאבל אחרי זה היא אמרה לי "עזבי, אל תכתבי"
תנך. המורה שמה לב שאני לא מרגישה טוב וזה היה מביך, כי התחילה לספר שהילדה שלה חטפה וירוס והקיאה בבית ספר על המנהלת וזה. ואז עוד הייתי צריכה לספר לה שאני לא יודעת לבלוע כדורים וצחקו עליי
לשון- מבחן, כ"כ מקבלת 70-80
שוב תנך ואז ספורט, הבאתי למורה את האישור מהמחנכת ואז דיברתי עם חברה והלכנו לצחוק על הבנים שרצו

hadarinke

New member
חחחחח

איזה כיף זה לשבת בצד ולצחוק על כל החצי-מתים האלה שרצים? XD

How I Disappear

New member
וביום חמישי, מצב רוח חופשי, זה כבר סופ"ש ומחר

יום שישי !!!!!!!!!! XD שעתיים ראשונות- לשון, אחרי חודשיים שלא היה לנו שעה שלישית- היסטוריה, היה משעמם שעה רביעית וחמישית- פיזיקה, היה סבבה שעה שישית- היסטוריה, איזה צחוקים היה וואי XDDD שעה שביעית- לכיתה הקודמת שלי היה מבחן בהיסטוריה וגמאני הייתי צריך להיות אז היה לי את המבחן ולמזלי היו לי את השאלות הכי קלות !!!

פסדר=0

אנגלית - השמיעה לנו את HEY JUDE של הביטלס ודיברנו עליהם קצת ואחר כך תיקנו סמרי מת' - קיבלתי 70 במבחן -_- ולמדנו משוואת המשיק או משו. שעתיים כימיה - פסדר נו. קצת כאב ראש חח ספורט- עשינו 10X4 עשיתי מצטיין :) עכשיו אני הולכת ל3 שעות התנדבות בעמותת "אנוש" בעי!

hadarinke

New member
יום אפרורי

כל השמיים אפורים.. ובן דוד שלי שהוא בן שנהת נפל עליו שולחן ונשברה לו אצבע וירדה לו חתיכה ממנה

hadarinke

New member
אני ממש לא יודעת../images/Emo7.gif

אבא אומר שיכול להיות יותר גרוע... הם בבית חולים בינתיים..

החלמה מהירה שתהיה לו.../images/Emo24.gif

כדי לעודד אני אספר שבגיל 4 נכנסתי במשקוף וירד לי די הרבה בשר מהראש, והנה אני בסדר:) טוב, בערך. אפשר לראות שחלק מהמוח ירד שם על המשקוף.

hadarinke

New member
חחחחחחחXD

דווקא את נשמעת אינטלגנטיתP: בכל מקרה, שמו לו גבס וזה לא היה לו טוב אז הוא בניתוח וברזלים ומה לא
חחחח אני הייתי יותר מ30 פעמים בבתי חולים רק מפציעות [גם מחלות לא חסר] בואי נגיד רק שהיה לי זעזוע מוח 5 פעמים, שברים בגולגולת פעמיים, שברתי כל יד פעמיים +אחת עם ניתוח , ובערך 8 שברי מאמץ ברגל

pRimaVeriTaVIV

New member
אמא ../images/Emo12.gif

הפציעה הכי קשה שהייתה לי זה בצקת ברגל אחרי שקיבלתי מכה

מה? גיי.

בכל אופן, אני מסוג האנשים שנפצעים כל יומיים. ו... ואו.
הכי גרוע שלי זה שבר של 2 אצבעות- חודש וחצי עם גבס. כוויה מדרגה שנייה בבטן והצלקת בגבה. אה כן, יש לי 2 צלקות בגבה, אחת מהמשקוף ואחת שנפלתי על קצה של שולחן
|גאונה|

hadarinke

New member
חחחח אני אוכלת אותך../images/Emo3.gif

הזרת שלי ברגל חסרת תחושה וגם האמה שלי ביד ימין, וכן, הייתי חייבת לחתוך את היד במקום קלמטינה בגיל 4>< והקטע הכי מצחיק- עד גיל 5 ככה היה לי אף ממש מכוער ואז שברתי אותו והוא נראה ממש טובD: חח בכל מקרה צלקות וכוויות אני לא סופרת. פעם נסעתי עם אבא על האופנוע והייתי עם נעליים שיש בהם קצת עקב, ובטעות הורדתי את הרגל על האגזוז והלך העקב:(

Ditz 93

New member
בנדוד שלי (שהוא בן 11) שבר היום ת'יד.

צירוף מקרים, אה? P:

למעלה