אלייך ס.ד

../images/Emo184.gifאלייך ס.ד

שלום רב, א. לא התחלתי איתך כי אני אישה נשואה כדת וכדין ואם לשלושה ילדים. ב. אדם עם אידיאולוגיה...לא נוטש אותה אלא דבק בה. ג.אינך נשמע אדם נקמני אלא יותר רציונאלי. אתה יודע נקמות לא עוזרות אלא מזיקות....ולא לאובייקט הנקמה אלא למי שמתכנן אותן..יודע מדוע???מפני שבמקום שיהיה עסוק בחלק היצרתי בחייו ויפנה את כל המרחב המנטלי שלו לעינינים נעלים יותר הרי שהכל תפוס על ידי מחשבות נקם שמנהלות עבורו את המרחב המנטלי. אני בטוחה שיש לך הרבה מה לתרום לעירנו לוד... אל תתיאש מהאנשים ואל תאשים אותם..הדרך לליבם של האנשים היא בעשיית הטוב..כמו אותם מתנדבים מלאכים המעורבים בחיי הקהילה בלוד. כדאי לבקר במפעל החסד של הרב גלוייברמן ...ולראות את אידיאולוגיית הטוב בפעולה..כדאי לבקר בבתי האבות הפזורים בעיר.. ועוד ועוד אני יכולה למלא כאן את כל האתר. שיהיה לך כל טוב שרית הספרית 2

סוף סוף מילה טובה מס.ד

תודה על התייחסותך..האם אוכל לרתום אותך לאיזשהו מפעל התנדבותי???

ס ד

New member
על פניו החמאת לי. אך במחמאה טמונה

בקורת סמויה. מה פתאום סוף סוף? אני מוכר כחריג שאינו מתקשה להחמיא. (את יודעת, הישראלים מתקשים מאוד להחמיא לזולת, אלא אם נאלצים או עושים זאת בצביעות). כבר החמאתי כאן לאנשים. העניין הוא שאין הרבה דברים או אנשים להחמיא להם. חוץ מזה, אני רואה בפורום במה להציג בה בקורת ולפתוח את עיניהם של הגולשים אשר חלקם מתומרנים ע"י אינטרסנטים ופוליטיקאים. דוגמא לכך הם אותם אנשים ירודים שמנסים לגונן על ר' העיר למשל. הרי הם יודעים את האמת, רק שכניראה ברמה המאוד אישית שלהם, משתלם להם שר' העיר ישאר על כנו. דעי לך, אני יודע שלודאים רבים אולי מאות נכנסים לפורום מדי פעם. אני נתקל בהם ברחוב ושומע את התייחסותם לתגובות בפורום. בינהם כמעט כל הפוליטיקאים. אמנם רק מאות, אבל זה יותר טוב מכלום. הרי ר' העיר עושה כל מאמץ למנוע ממפני פרסום מאמרים בעיתונות המקומית. תתחלחלי לדעת שחוב של 25 אלף ש"ח של ר' העיר לבעל המקומון מוקד81 מונע ממני לכתוב בקורות כנגד בנימין רגב בעיתון. אלו היו רק דוגמאות...

מר גיא מנשרוב....

במסגרת התפקיד שאתה הטלת עלי ואני הרמתי את הכפפה , להיות העיניים שלך כאן בפורום ולהסב את תשומת לבך להודעות חריגות ,הפוגעות בזולת , ידעתי שלא יקח הרבה זמן עד שאמצא אחת כזו. הנה כאן ידידנו מר ס.ד משתמש בביטוי אנשים ירודים . כעת בו ותמשיך ותישם את מה שהבטחת לנו כאן בפורום. חוץ כמובן מלמחוק את הביטוי המעליב הזה , ולאחר שהזהרת את מר ס.ד אין ספור פעמים , בו ונראה מה עוד יעשה .

sragl1

New member
הסגן מהמרפסת מי אתה שפתאום

אנשים ירודים זה קללה מה עשה לך ס.ד. שאתה מחפש כמו שאני מכיר את ס.ד.הוא לא מקלל אז מה גיי צריך לסתום פיות סגן מה אינטרס רשום את שמך המלא בפורום למה אתה מיתחבא במירפסת

ס ד

New member
שרגא, אשלח לך מסר אישי את דברי הנאצ

והאיומים שהאיש שבקושי מעריך אעת עצמו לסגן. אינני זוכר אם שלחתי זאת לגיא. בכל מקרה, יש בפורום בעיה. האיש החשוב ניכשל במבחן הפוסל במומו פוסל.. מה לעשות, כשזה מגיע לכיס שלך... אין מוסר ואין גוגמא אישית ויש רק איבוד הדעת. חבל, שרף עצמו ברשות הרבים. זו דעתם של מרבית האנשים שפגשתי אחרי המעידה שלו...

אלייך ס.ד...שום ביקורת

תודה לך על הפירוט המאלף..ולא הייתה בדברי כל בקורת סמויה אלה להיפך.. אין לי עיניין במעלליו של ר' העיר... אותי מעניין רק איך אני כתושבת העיר יכולה בכוחי הדל לתרום לזולת. כזכור לך שאלי אם אפשר לגייס אותך לאיזה שהו מפעל התנדבותי??. מה דעתך ? שרית

ס ד

New member
או ספרית, יש לך ועוד איך עניין במעל

במעללי ר' העיר. הוא הגורם היחיד בהרעת מצב העיר. הוא האיש שבתקופות כהונתו יצר גירעון מצטבר של 200 מליון ש"ח. אם דבריי אינם מבוססים - שיתבע אותי דיבה! למה הוא וחבר מקורביו מחכים את חושבת? יום אחד אחרי שילך - תהיה זו תחילתה של תקוה ולו גם קלושה!

למעלה