Kellyz Thankfulz

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gif Kellyz Thankfulz ../images/Emo183.gif

שוב הפינה הזאת
פה אני ייתן לכם כל פעם שיר אחר של קלי מטנקפול, ויהיה שאלון שאתם תצטרכו לענות עליו
. והשירים שכבר עשינו:
The Troubel With Love Is
A Moment Like This
Before Your Love והיום בחרתי שיר שכולם פה לא ממש אוהבים חוץ מדקה אחת. [או.קיי...המaפט מתוחכם, הוא כמו חידה
..נראה מי יבין
] לשיר קוראים מלאת תודה: |מטריה |Thankful
היום אני לא עושה מידע על השיר, כי אין עליו מידע פשוט. אם למישהו יש מידע, מוזמן לפתוח תגובה עם מידע
אז נגיע ישר לשאלון

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gif השאלון ../images/Emo3.gif ../images/Emo183.gif

אוהבים את השיר?
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים?
אוהבים את הנושא של השיר?
חלק אהוב מהשיר:
חלק מיותר בשיר:
המשפט שהכי אהבתם בשיר:
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?
הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום?
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?
אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון?
תפציצצצווו

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

אוהבים את השיר? ממש לא
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? - הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לאאא חס ושלום אוהבים את הנושא של השיר? i guess חלק אהוב מהשיר: אין חלק מיותר בשיר: עצם העובדה שהוא קיים המשפט שהכי אהבתם בשיר: You know my thoughts Before I open up my mouth and try to speak You know my dreams Must be listening when I’m talking in my sleep זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? למה לעולל לעוד זמר את הזוועה הזאת? הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום? אני מניח שכן בגלל שהמילים מתאימות לכל הסיטואציה של זכייה באיידול אבל זה שיר חלש מאוד בשביל שיר נושא. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון? כמובן
. טנקפול ו-SKOM זה שני השירים שאני הכי לא אוהב של קלי

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאני עונה ../images/Emo3.gif

אוהבים את השיר?
הוא בסדר כזה...
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
הוא תמיד היה בסדר כזה...
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים?
לא
אוהבים את הנושא של השיר?
כן
חלק אהוב מהשיר:
לקול שלה יש מין סאונד שונה קצת..אני אוהב את זה...
חלק מיותר בשיר:
בתכלס כל השיר הזה מיותר
המשפט שהכי אהבתם בשיר:
Im thankful for the blissing...טוב, זה השמפט היחיד אני זוכר
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?
ריהאנה...כי אז היא הייתה נכשלת ולא היינו שומעים ממנה והמטריה שלה יותר
הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום?
מבינת מילים- כן, מבחינת השיר עצמו- לא.
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?
לא
אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון?
כן

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifסבביישן../images/Emo3.gif. {למה אמרתי את זה?../images/Emo122.gif}.

מדגישומטיק לא נכנס לי, עכשיו אני צריכה להדגיש לבד! מה זה השטויות האלה?
אוהבים את השיר? ממש לא
. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ת'אמת שבהתחלה חשבתי שהוא סבבה, עכשיו אני פשוט לא אוהבת אותו
. הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? כה, אני עדיין בדיעה שJMTT היה צריך לצאת כסינגל. אוהבים את הנושא של השיר? כן, דווא הנושא סבבי
. חלק אהוב מהשיר: זה מראעה מן צד שונה של קלי מבחינה ווקאלית... לא שאני בטוחה שהיינו רוצים לראות את הצד הזה שוב
. חלק מיותר בשיר: השיר עצמו די מיותר
. רעה שכמותי
. המשפט שהכי אהבתם בשיר:you know my dreams must be listening when i'm talking in my sleep רמאי
. זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד... הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום? ממש לא. הרשו לי להתשמש בביטוי שאני אוהבת ולא ייצא לי להתשמש בו הרבה זמן: ב ז ב ו ז. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא
. אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון? ניחשת נכון
.

s k p

New member
עונה

אוהבים את השיר?לא אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?אני עדיין לא אוהבת אותו
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים?לא אוהבים את הנושא של השיר?כן חלק אהוב מהשיר:אין חלק מיותר בשיר: ליודעת המשפט שהכי אהבתם בשיר:that i'm thankful for the blessing and the lessons that i've learned w/you זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום? אממ בערך כי היא כאילו מודה על ההזדמנות שנתנו לה לפרוץ לתעשייה אז מבחינת נושא , הוא מתאים
למרות שהשיר עצמו הוא לא משהו... השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?לא אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון? כן

Because Of May

New member
תקראו../images/Emo98.gif../images/Emo109.gif

אוהבים את השיר? אין לי בעיה איתו P: אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אמממ לקח קצת זמן... פעם יותר אהבתי אותו מהיום
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לא. אוהבים את הנושא של השיר? אין לי בעיה איתו... חלק אהוב מהשיר: פזמון שני
חלק מיותר בשיר: קולות רקע
המשפט שהכי אהבתם בשיר: פזמון שני
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? כריסטינה אגילרה. לא יודעת, מאז ששמעתי אותו פעם ראשונה הייתי בטוחה שזאת היא
הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום? מן הסתם, היא כאילו מודה לא"א, לא? השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? ישמצב
אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון? ישמצב

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo13.gif

אוהבים את השיר? לא ממש
. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? -_- הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לא! אוהבים את הנושא של השיר? המממ... כן. חלק אהוב מהשיר: נמנמנמנמ..
חלק מיותר בשיר: רובו
. המשפט שהכי אהבתם בשיר: לא יודעת, ואין לי כוח להכנס לליריקסXD. זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא יודעת. הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום? בתכלס כן, אבל אח"כ ששומעים את השיר עצמו אז זה מוריד מהערך שלוXD. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא
. אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון? בטח
.

One Minute

New member
../images/Emo3.gif

אוהבים את השיר? אהא
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? תמיד אהבתי אותו. הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? אם JMTT לא היה יוצא במקום TTWLI אז הוא אוהבים את הנושא של השיר? סוגשל חלק אהוב מהשיר: הכל חלק מיותר בשיר: כלום המשפט שהכי אהבתם בשיר: "I'm thankful for the love you keep bringing me in my life" או משהו זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לאP: הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום? כן, אחרי הזכיה של אמריקן איידול השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

Noa0605

New member
THANKFUL../images/Emo99.gif

אוהבים את השיר? כן
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ישר אהבתי הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? כן הוא וJMTT אוהבים את הנושא של השיר? כן חלק אהוב מהשיר: הכל חלק מיותר בשיר: אין המשפט שהכי אהבתם בשיר: הכל זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אין הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום? כן השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון?

LostAnDelirious

New member
ללא נושא

אוהבים את השיר? יש אליו חיבה מסויימת...לא משהו מיוחד אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
הוא היה צריך לצאת כסינגל במקום סינגלים אחרים? לאאאא אוהבים את הנושא של השיר? טוב שיש אחד כזה...מצד שני היא הייתה פשוט יכולה להקליט הודעה שהיא אומרת בה תודה לכולם.. חלק אהוב מהשיר: חלק מיותר בשיר: רובו... המשפט שהכי אהבתם בשיר: זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד
הוא מתאים להיות שיר הנושא של האלבום? כע..בתור אלבום ראשון..להראות שהיא מודה וכאלה.. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא אם לא, אז אני מניח שהוא נמצא ב TOP5- שלכם נכון? אהא

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifעליתה* [שלא תחשוב שאני חושב שאתה בת]

יש כאלה שחושבים שלבן חייבים לכתוב עם ה.. אז בכל מקרה

otollo

New member
../images/Emo174.gifאיכס אייסיקיו זה מגעיל ../images/Emo11.gif../images/Emo5.gif

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

במיוחד מירנדה. היא מתאכזרת אליי
הכרחתי את כל מי שאני מכירה לעשות מסן

למעלה