בוקרררר!!!

nutmeg

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo96.gif בוקרררר!!!

חזרתי עם הכלבים מטיול (הכלב של אחותי בא לסופשבוע למשמרת)... שניהם יצאו בשמחה ואני השתרכתי מאחריהם עם מטריה - לא מאמינה שככה נתתי שיוציאו אותי מהבית. אחרי שתי דקות הסתגלות, היה כיף!! האויר נקי, אף אחד לא היה ברחוב (נו מה? רק לי יש שני כלבים להוציא!), ראיתי שלל צפרים שמשוכנעות שהאביב הגיע! כל הצפרים בתהליכי חיזור מתקדמים עם מפגני תעופה מרהיבים ציוץ, שירה, וקידות מוזרות על ענפים דקיקים המסכנים את בריאותן... אפילו שני תוכים ירוקים ראיתי על עץ הפקאן מפצחים אגוזים בנונ-שלנטיות ויורקים קליפות עלי למטה. מה נ'יגיד לכם? צודקים הכלבים!

נוטמג, אני מתחילה לחשוד

שאת גרה לידי, הואיל וגם אנוכי עברתי הבוקר חוויה מתקנת שכזו. הציפורים באמת יצאו מדעתן והן שורקות ללא הכר.. מה שאת חסכת מחברי הפורום הוא תיאור של הנעליים הספוגות במים ובבוץ, הידיים הקפואות והשיער הרטוב משהו (לא מגשם, מהנשורת המימית של העצים). הכלב נהנה, פגש חברים והשווה אורכים. ואני אפילו הספקתי לעשן שתי סיגריות ללא הפרעה. אכן בוקר מושלם.

זיו25

New member
../images/Emo182.gifבוקר אור ! ../images/Emo182.gif

היום התעוררתי מוקדם, בדיוק בעשרה לשש. טולי ואנוכי יצאנו לסריקה מהירה של הדשא (אכן,הדשא של השכן היה ירוק יותר) . טולי בצעה את המתבקש ממנה במהירות המרבית, ולאחר מכן חזרתי לישון עד עכשיו. פשוט מצויין, לא? בברכה, זיו.

אושר מ

New member
ואני התעוררתי (שוב) בחמש ומשו

אני אומרת לכם הצבא הזה הורס לי את החיים. אבל חזרתי הביתה שמחה וטובת לבב. ועכשיו הולכים לשטוף כלים. אח החיים הטובים.

אותי השעון

המעורר העיר ב- 11 (במקום 5:55) כי לא יכולתי להרשות לעצמי לישון עד 16:00 . כמובן שכל מה שאני זוכר שחלמתי עליו קשור לצבא, לעובדה שאני קם ומתארגן לצבא, ושאפילו אתמול כשקמתי ב19:00 והיה חושך במשך כמה דקות, עדיין לא ידעתי שזה יום שישי בערב וזה נראה כמו בוקר לכל דבר ושצריך להתארגן (לצבא)...

דן צ

New member
טוב, אז תהרגו אותי אין בעיה

אז מה אם התעוררתי רק בשעה 11? האם זה נחשב לפשע היום במחוזותנו?

leeloo

New member
ומה אני אגיד?

אני הולכת לישון מתי שאתם קמים.. החיים טובים ממש.. בדיוק כפי שהיה לפני שהתגייסתי.. כמה סוכריות קיבלתי אתמול.. עוד ניסיתי להסביר לאנשים שאמא אמרה שאסור לקבל סוכריות מזרים אבל בכל זאת, זה התאים לי ללבוש, אז אחד על היד, אחד על הצוואר ואחד בפה..

De-Panther

New member
בוקר מוזר לכם כן כן מוזר זה...../images/Emo42.gif

פשוט שאין מילה אחרת!! אני כבר כמה דקות יושב וחושב על איזה יום היום והוא פשוט מוזר!! אני עדיין מאוכזב מחברים שלי מבית הספר ששכחו מזה שיש לי היום יומולדת אבל נחמד לראות שהחברים מהפורומים לא שכחו אותי
והיה לי קטע מוזר לפני איזה חצי שעה אני ירדתי למטה לחפש את הקפקפים שלי לא מצאתי אותם אז התחלתי לחפש בכל הבית הגעתי לחדר של אח שלי וחיפשתי גם שם כי לי ולו יש אותה מידת נעליים והוא בדרך כלל לוקח לי את הקפקפים ובחדר שלו היו אבא שלי והאחים החורגים שניצלו את ההזדמנות להכנס לחדר של אח שלי בזמן שהוא לא שם לא מצאתי את הקפקפים אבל ברגע שהסתכלתי לכיוון של אבא שלי פתאום אני קולט את האח החורג מנסה להסתיר את המסך(אם הוא לא היה עושה את זה לא הייתי מסתכל במסך) אז הסתכלתי על המסך ומה אני קולט מזל טוב אורן!! ואז יצאתי מהחדר של אח שלי ושמעתי את האח החורג צועק על כולם ומתעצבן(למה הוא מתעצבן זו אשמתו שראיתי) ואז מצאתי אחרי חיפוש מעמיק נוסף בבית את הקפקפים שלי מתחת לערמות ענקיות של נעליים ושל סנדלים(איך סנדלים הגיעו מעל לקפקפים שלי אם אף אחד לא לובש אותם??
) ואז אכלתי קצת ואבא שלי הגיע ושאל אותי אם בדקתי אימייל(ישר הבנתי שהם שלחו לי גם משהו באימייל) אז בדקתי אימייל ומה אני רואה?? מצגת פאוורפווינט שמכינים בדקה שאני לא הולך לשים כאן(אווי הבושה
) כתוב מזל טוב אורן מטייסון(+תמונה של טייסון מהסדרה בייבלייד) מקאי(+תמונה של קאי מהסדרה בייבלייד) ממקס(+תמונה של מקס מהסדרה בייבלייד) מריי(+תמונה של ריי מהסדרה בייבלייד) מהצ'יף(+תמונה של הצ'יף מהסדרה בייבלייד) ומהמשפחה(+למזלי לא תמונות
אבל עם השמות של כולם) אחרי זה התפקעתי מצחוק
איזה משפחה מוזרה... הצילו!!
לפחות ניסו להשקיע...

d@r121

New member
../images/Emo96.gif בוקר קריר וגשום

כמות המטלות שהולכת להיות השבוע היא פשוט טרוף... אני בנתיים בהדחקה

Idan91

New member
../images/Emo41.gif איפה הייתם במלחמת המפרץ...? ../images/Emo41.gif

טוב, נו, ברור, בתוך החדר האטום. בכל מקרה, לאחר סריקת אלבומים ישנים (מיטל אשמה), מצאנו תמונה א-ד-י-ר-ה שלי ממלחמת המפרץ. ההנו.

Outlast

New member
"אל-אלוהים, השמלה!!"

(שתי נקודות על זיהוי הציטוט, למרות שזה קל) עידן, תמונה מעולה.. והניילון מאחורה, בכלל..

shellyland

New member
../images/Emo45.gif

העם בעד באנגים
[לא היה אייקון של סיגרייה, אבל מכיוון שאין עשן בלי אש...]

אנִיהו

New member
כבר לא בוקר, אבל היה לי בוקר../images/Emo79.gif...

לא משהו... בכל אופן, הכלב שלי נמצא כבר שבועיים באילוף לעשיית צרכים(אומרים שהוא חכם לגילו, אבל לעשות פיפי וקקי במקום שצריך הוא לא יודע) ואתמול הוא היה אמור לחזור. אך אבוי, כלביית אפיקים(בקיבוץ אפיקים בעמק הירדן) החליטה לבקש להשאיר אותו מספר ימים נוספים כי הוא רק עכשיו התחיל להתרגל...החלטתי להתגבר על הגעגועים ולהבין שבקרוב הוא יגיע ואפשר יהיה לבקר אותו גם ככה היום(שבת). אך עוד פעם- אבוי! אמא שלי התקשרה לברר אם אפשר באמת לבקר אותו היום והם בתגובה אמרו לה שזה עלול לגרום לו משבר נפשי. אני לא יודע מה לכל הרוחות הם חושבים לעצמם, נראה לי שהכלב מתחיל לחשוב שאנחנו נוטשים אותו ובמקום להבין את זה כולם מסביבי מדברים על משבר נפשי שיגרם לו(גם ככה הוא חוזר הביתה עוד יומיים-שלושה). אני כבר מתחיל להתעצבן... יוחזר רפיק הכלבלב לאלתר
זה היה הבוקר שלי, עצוף כי אין רפיק

miss tamborin

New member
איזה סופ"ש...

אתמול בערב נסעתי לכפ"ס לישון אצל יפית (דבר שלעצמו-שנוא עליי, אבל חברה שלה עשתה מסיבה ביקשו ממני לבוא..באתי) וביליתי את כל הערב (מ9 עד 2 לפנות בוקר) מול הטלויזיה כי יפית נעלמה לה ושכחה להגיד לי לאן היא הולכת, אני לא הכרתי אף אחד..בסוף ראיתי מרתון של ג'קאסס עם כמה אנשים... אח"כ כולם הלכו (ב2.00) ואח של זאת שהמסיבה אצלה היה אמור לחזור ב3.00, הבית שהיו ב כ50 איש היה נראה כמו דיר חזירים אז ניקינו וניקינו וניקינו (וההיא שזה הבית שלה צועקת כל שנייה כאילו זה יעזור למישהו) אח שלה חזר ברבע לארבע ככה ואנחנו ממילא הספקנו לסדר הכל (ואני כמעט התעלפתי כי הרגשתי לא טוב).. ואז רציתי ללכת הבייתה לישון אבל י' (בלי לשאול אגב מה אני רוצה) שאלה את חברה שלה אם נוכל לישון אצלה..אז ישנו שם, ב11 ככה אמא של י' התק/שרה מודאגת אז חזרנו הבייתה ואמרתי ליפית (הבהרתי לה פעמיים) שמה שאני רוצה זה לעלות למעלה לחדר שלה ולישון ואז היא יורדת למרתף ופוסת שמיכה על הריצפה וזה ואחרי איזה שעה היא עושה לי "חשבתי שיהיה יותר כיף אם נראה טלויזיה וזה" ואז הציעה שנעלה אבל אמרתי שלא משנה ואז ניסיתי לישון אבל היה לי קר ואז נרדמתי וקמתי ככה ב14.00 ומאז ראינו טלויזיה עד שאמא שלה הקפיצה אותי הבייתה תודה לאל.... וזה היה הסופ"ש שלי...

אנִיהו

New member
../images/Emo79.gifיפית גרינברג../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

השוותי בדקתי ואני ממליצה על פורומפי

למעלה