שלום לכם

../images/Emo183.gif../images/Emo184.gif שלום לכם

הבת כבת 3 של חברה מהעבודה עם תולעים בקיבה מכירים את זה אצל ילדים? לא עובר לה כל מה שעשתה לא עובר. אמרו לה שיש " טיפות של אופיר מפתח תקווה" עוזר פלאים אממה אני לא מוצאת בגוגל את הטיפות הללו . אולי אתם יודעים מהן? או יש לכם תשובה למה עושים? כנראה היא נדבקת בגן בחולות או בשרותים. סיוט מסכנה. אשמח לכל תשובה ויעוץ

0 אור 0

New member
תולעים

הטיפול העיקרי בתולעים (קשה מאד בגיל 3) הוא הקפדה על הגיינה ושבירת מעגל החיים של התולעת: שוטפים ידיים עם סבון אחרי כל ביקור בשירותים, מקפידים לא לגרד בטוסיק והסיפור עובר. תרופות סבתא ידועת הן גרעיני דלעת (אפשר להכין ממרח בבלנדר) ושום. יש גם שיטה שגרסת הכנסת שן שום לישבן - אני אישית מתנגדת לשיטה הזו באופן נחרץ מחשש כויה באיזור העדי.

nadaval56

New member
ועוד חוץ ממה שאמרה אור

פרוביוטיקה. פרוביוטיקה ופרוביוטיקה מנסיון - כאשר נותנים פרוביוטיקה טובה במינון טוב - אזי הבעיה נפתרת אפילו ללא הגרעיני דלעת והשום. זה טיפול פרקטי, יעיל והרבה פעמים גם הוליסטי מכיוון שהרבה פעמים מה שנתן לתולעים את היכולת להתרבות זה פגיעה בפלורת המעיים על ידי אנטיביוטיקה, תזונה לקוייה או דברים אחרים. יום טוב, נדב.

hal767

New member
תולעים

הטיפול היעיל שאני מכיר הוא תזונתי. זהו טיפול שורשי בבעיה והוא מהווה גם רפואה מונעת מצויינת. התולעים מתקיימות במערכת העיכול כאשר יש להן תנאים לכך. התנאים הם פסולת שמקורה בתזונה גרועה. סוכר לבן, שוקולד ושאר דברי מתיקה, כל המזונות הבאים מהחי, צריכה עודפת של מזון עמילני (בעיקר דגנים לבנים) הם מזון התולעים. תזונה צמחונית מתאימה תאפשר לגוף לנקות את המעיים מאותם חומרי הפסולת ולמנוע חזרתם בעתיד, ובכך תיפתר הבעיה לתמיד. שימוש בחומרים המחסלים את התולעים אינו מהווה טיפול שורש בבעיה, וכשהשפעתם פגה, הבעיה חוזרת בדרך כלל. שימוש בחומרים אלה מהווה סיכון לגוף בשל רעילותם. רק חומר בעל רעילות יכול להרוג את התולעים, ואין זה משנה אם החומר הוא תוצר המעבדה הכימית, או שמקורו בצמחים שוים. בנסוף לכך אציין שבמקרים רבים חומרים אלה אינם הורגים את התולעים, אלא דוחים אותם. אז הן חודרות לדפנות המעיים, ומשם הרבה יותר קשה להוציאן, מה עוד שמצב זה גורם לכאבים עזים. לסיכום, אינני ממליץ על קיצורי דרך וטיפולים סימפטומטיים מזיקים, אלא על טיפול שורשי בבעיה באמצעות תזונה טבעית המותאמת למטופל. זאת הדרך הבריאה להגיע לבריאות טבעית.

yoelnd

New member
האם אתה מצליח בטיפול

היי האם היו לך הצלחות טיפוליות בדרך בה אתה נוקט? כמה הצלחות ואולי גם כישלונות? האם יש יכולת מדידה להצלחה בטיפולים מסוג זה? כמה זמן? ולכמה אורך היעילות? אין ספק שתזונה היא הדרך , אולם, האם אתה משוכנע שכל מטופליך בתחום זה 'עומדים בדרישות' לאורך זמן? באמת מקפידים?

hal767

New member
התנאי להצלחה הוא בצוע דרך תזונתית כראוי

שינוי ההרגלים הפסולים לטובת הנכונים הוכיח עצמו כדרך יעילה ובריאה לטפל בבעיה. לא היו כשלונות במקרים בהם היה שיתוף פעולה של המטופל. יכולת מדידת הצלחת הטיפול באה לידי ביטוי בבדיקות צואה ובדיקות ויזואליות למשל, ובהפסקת תלונות המטופל כמו כאבי בטן, גירוד בפי הטבעת וכד'. בנוסף, שיפור במצבו הבריאותי כתוצאה מתזונה נכונה. ההחלטה לבצע את הדרך ולהתמיד בה פחות או יותר היא של המטופל. מי שאינו רוצה בשיפור תזונה ואורחות חיים לא מגיע למטפל שדורש זאת. הוא מחפש מטפל שיעשה לו חיים קלים בצורת פתרונות קסם. אני לא בעד פתרונות כאלה מסיבות שונות. אני מכיר רבים שנהנים מהדרך הטבעונית ההייג'יניסטית במשך שנים רבות וקוצרים פירות בריאותיים הודות לבצוע הדרך.

למעלה